2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ameliyatlara giriyorum surekli maalesef nerdee saglikcinin canı yok ki
Hakkınız ödenmez valla ne diyim ekmek parası işte mecbur katlanıyorsun 😢 özel hastane anladığım kadarıyla çalıştığın yer oralar hepten ticarethane çalışanın hiç kıymeti yok

Ne işle meşgulsünüz ?
Kurumsal bir otelde satış müdürüyüm. Fakat araştırmalarım sonucunda sgk primleri yatmasa da doğum izni hakkımızın ölmediği bilgisine ulaşıyorum. Çünkü sağlık hizmetlerinden faydalanma hakkımız devam ediyormuş. Normalde doğum tarihinden 1 yıl öncesi süreçte 90 gün sgk primi aranıyor.

Kurumsal bir otelde satış müdürüyüm. Fakat araştırmalarım sonucunda sgk primleri yatmasa da doğum izni hakkımızın ölmediği bilgisine ulaşıyorum. Çünkü sağlık hizmetlerinden faydalanma hakkımız devam ediyormuş. Normalde doğum tarihinden 1 yıl öncesi süreçte 90 gün sgk primi aranıyor.
Anladım öyleyse iyice araştırıp haklarınızdan yararlanın yok yere maaşınız kesilmesin özel sektörle alakalı hiç bilgim yok maalesef

Yazarım muhakkak buraya da belki birine lazım olur

Benim de iki oğluş 💕
Ben de iki oğluşla arttırıyorum pipili nüfusunu 🤭 çarpıntı bende vardı çok ama tsh ım aşırı düşük olduğundan dedi endokrin doktoru. 17-20. Hafta arası düzelir dedi. Nitekim daha azaldı ama yine de var tabi. İkiz olduğu için normal kabul ediliyor çoğu zaman. Eğer tansiyonunuz iyiyse çok endişelenmeyin ama yine de doktorunuza danışmakta fayda var.

Ben de iki oğluşla arttırıyorum pipili nüfusunu 🤭 çarpıntı bende vardı çok ama tsh ım aşırı düşük olduğundan dedi endokrin doktoru. 17-20. Hafta arası düzelir dedi. Nitekim daha azaldı ama yine de var tabi. İkiz olduğu için normal kabul ediliyor çoğu zaman. Eğer tansiyonunuz iyiyse çok endişelenmeyin ama yine de doktorunuza danışmakta fayda var.
Aynen bende dicektim hipertiroidi oldugum zamanlarda kalp carpntm cok olurdu ama ikiz gebeliklerdr oluyor denilince bilemedim..
LaRisaCca LaRisaCca canım tsh ınada baktır istersen

Benim de öyle ya 😔 güm güm bütün gün korkutuyor beni acaba kardiyoloğa gitmek gerekir mi?
Demir düzeyiniz düşmüş olabilir🤔 aslında son trimesterda daha çok oluyor ama kansızlık geliştiyse vücut tolere etmek için çarpıntı ile yanıt veriyor. Önce kendi doktorunuz kan sayımı demir düzeyi bakar sanırım sonrasında kardiyolojiye yönlendirir☺️

Tansiyonuna bi bak baklm canm kac cıkacak dijital cihazda nabız da gösteriyor bakms olursun
Canım 9-6 benim normalim de hep düşüktür ama nabız göstermiyor bizim tansiyon aleti dijital aslında belki de kullanmayı bilmiyorum 🤭 saturasyon cihazını bulamadım
Sağlıkla kucağına al inşallah sanırım bu yıl erkek yılı 😁 tsh ım normaldi bakılmıştı cuma günü yine de soracağım
Demir düzeyiniz düşmüş olabilir🤔 aslında son trimesterda daha çok oluyor ama kansızlık geliştiyse vücut tolere etmek için çarpıntı ile yanıt veriyor. Önce kendi doktorunuz kan sayımı demir düzeyi bakar sanırım sonrasında kardiyolojiye yönlendirir☺️
Kan değerim 10 a düşmüştü 3 hafta önceki kontrolde ferrum a günde 2 başladık cuma günü yine bakacak eğer yetersizse sanırım serum takviyesi verecekti
Telefonlarda da bakılabiliyor kuzum. O da olmazsa kronometreyi ayarla 15 saniye kadar. Kalp atımını 15 saniye say dört ile çarp o da bi yöntem öğrenciyken öyle bakardık ☺️
Bunu hemen şimdi deneyeceğim 🤭

X