2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ben bütün kıyafetleri nevresimleri çarşafları yastık kılıflarını Hastane çıkışını kıyafetlerini çorabına elcikleri mendillerini önlüklerini hepsini yıkadım aklınıza gelebilecek her şeyi organizerleri bile yıkadım çantam kaldı bir hastane çantam atacağım En son o yıkanacak ütüleme faslına geçeceğim artık çantamı hazırlayıp dolabın bir köşesine koysam mı Siz neler yaptınız

Valla doğumdan çok korkan bebek tutmaya tedirgin olan korkan biri olarak şu an tek düşüncem bir sonraki doktor muayenesinde güzel şeyler duymak ve nihayetinde sağlıkla kavuşmak. Eşim bile şöyle mi olur böyle mi derken hiiç onları düşünmüyorum şu an diyorum çok uzun planlar yapabilecek durumda değiliz. Boş boş konuşup kafa yoruyorlar.

Maşallah kuzum hepsini iyi günlerde kullanmak nasip olsun. İkiz olduğu için erken davranmak iyi sanırım.

Hastane çantasını ben de hazırlayayım artık diyorum elo da birden doğurunca korktum

Maşallah kuzum hepsini iyi günlerde kullanmak nasip olsun. İkiz olduğu için erken davranmak iyi sanırım.
Arkadaşlar hani ani doğumları oluyor ya tek temennimiz 37 haftaları görmek ama bazen olmayabiliyor erken gelebiliyor bebekler en azından o an Panik yapmamak için bence de erken davranmak biraz daha iyi oluyor
Hastane çantasını ben de hazırlayayım artık diyorum elo da birden doğurunca korktum
Aynen aynen hazırla Sen de ne olur ne olmaz Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat nasip eylesin inşallah Sağlıkla sıhhatle evlerine dönmeyi nasip etsin bebeklerimize

Aynen öyle kontrolleri iyi geçirelim sağ salim doğum yapalım başka bir sey lazım değil şu an

Içine ne koycaz hastane çantasının onu da bilmiyorum

Içine ne koycaz hastane çantasının onu da bilmiyorum
Hastane çıkışı 2 tane battaniye ağız mendili biberon mama emzik ıslak mendil bez birkaç tane ekstradan takım şapka Göğüs pedi göğüs kalkanı göğüs ucu kremi gerek duyulursa belki süt sağma makinesi kendin için pijama takımı iç çamaşırı seti ped istersen lohusa terliği tacı makyaj malzemeleri tercih meselesi puset puset önlüğü vesaire

Rapor vermiyorlar ki öyle bizde insanı koşullarda çalışma yok maalesef canım ama bu kadar mide bulantısı cekersem onu bahane edip rapor alırım artık napayim
Kuzum ben de ilk gebelik tecrübemde yol gitmem de gerekiyordu toplu taşıma ile doktor direkt tedavi gebelik ikiz gebelik diye heyet raporu çıkarttı sanırım doktordan doktora da değişiyor maalesef bazısı çok katı ve anlayışsız. Kaybettim o zaman bebeklerimi Şu an ise esnek çalışmaya devam ediyoruz. Gerek duymadım rapor vs. Geçen bir başka doktorda şehir dışında muayene için bulunacaktım işe de gitmem gerekiyordu bir iki günlük rapor istedim kanaman olmadan veremem dedi işte ne bileyim bir araştır istersen. Çok üzülmüştüm doktorun tavrına. Senin yaptığın şey çok takdir edilesi. Tebrik ederim. Rabbim hakka girmeden bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin yetiştirmeyi nasip etsin. Bu da en az diğer şeyler kadar değerli önemli. Ancak iş tempon çok yüksekmiş. Üstelik hastane ortamı enfeksiyon vs uzun süre maske takma ne bileyim başka riskleri var biz de uzun uğraşlar sonucu geliyoruz bu aşamalara keyfi değil. Çoğul gebelik neticede riskli grupta yer alıyor bunun için bile alabilirsin. Alınmasa o zaman üstelik heyet raporum da öyle yazmazdı doktor.

Benim hala eksiklerim var ya görümcot gönderecek ama ne zaman yollar ne zaman gelir bilmiyorum. Her şey kaynanamlara bağlı. Puset beşik göğüs pompası falan hep ondan gelecek

Kızlar ya ben öyle mide bulantısı çekmiyorum sadece yanma oluyor böyle o zaman kuru şeyler yemek istiyorum. Bulantı herkeste var bir de ikizlerde daha çok olur diyorlar. Elbette bulanmasın da anormal bir durum değildir inşallah perşembe muayenem var nasıl korku ve merak ile bekliyorum anlatamam

Benim hala eksiklerim var ya görümcot gönderecek ama ne zaman yollar ne zaman gelir bilmiyorum. Her şey kaynanamlara bağlı. Puset beşik göğüs pompası falan hep ondan gelecek
Benim de var eksiğim Aslında daha kendime hiçbir şey almadım iç çamaşırı emzirme sütyeni atleti pijama takımları lohusa türbanı onları falan hiçbir şey almadım çocukların ki Tamam da bana bir şey yok

Ayyy cuma mı gideceksin hadi güzel haberlerle gel inşallah canım özlemişsindir fındıkları
3 hafta olacak canım özlenmez olur mu hiç kim bilir nasıl büyümüşlerdir. Edaecoo dün 156 gr olmuş deyince çok heyecanlandım benimkiler acaba kaç gr
Ellerine sağlık canım ben hiçbirşey yıkamadım tabiki
Oyy son gecen sessiz olan . Yarın kucağındalar inşallah

Öf ne cok ihtiyac var al al bitmiyor delirecem ha

Lariss Bugün yaptım hepsini makineye koydum bebek programı ayarı var makinanın dün akşam iki posta yikamıştım toplam 7 defa Makinede çamaşırlar pike yastık uyku setleri nevresim takımları kıyafetleri yün battaniye yorgan aklına gelebilecek bütün bebekle ilgili her şeyi yıkadım şu an en son çamaşırlar kuruyor akşam da ütü yapacağım inşallah

Öf ne cok ihtiyac var al al bitmiyor delirecem ha
Trendyol'da uygun pijama takımları var oradan bakacağım ben de acaba kaç tane pijama takımı almamız lazım koyu renk alasım var Annem de diyor koyu renk diyor Sanki diyor olmaz diyor açık renk Aldi Bende herhangi bir şeye karşılık leke falan çıkarsa diye biz bir takım siyah alt üst almak istiyordum

Ellerine sağlık ballı sağlam yorgunluk bu söylediklerin gerçekten. Benim daha zamanım var laylaylom takılıyorum şimdilik

Nosking her gebeliğimde üç beş birşey almıştım neredeyse tüm eksiklerim tamam inşallah bu defa kullanmak nasip olur. Yavaş yavaş alınca giden parayı da gözün görmüyor,iyiki almışım diyorum mesela şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…