- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.988
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.581
Valla doğumdan çok korkan bebek tutmaya tedirgin olan korkan biri olarak şu an tek düşüncem bir sonraki doktor muayenesinde güzel şeyler duymak ve nihayetinde sağlıkla kavuşmak. Eşim bile şöyle mi olur böyle mi derken hiiç onları düşünmüyorum şu an diyorum çok uzun planlar yapabilecek durumda değiliz. Boş boş konuşup kafa yoruyorlar.Risk var tabi de tekil gebelikte de risk var baktığın zaman. Bizde erken doğum ihtimali daha yüksek sadece. Bir de nasıl bakacaksıncılar var onlara da çok kızıyorum. Napıcaz ikiz diye sokağa mı aticaz tòvbe estağfurullah
Maşallah kuzum hepsini iyi günlerde kullanmak nasip olsun. İkiz olduğu için erken davranmak iyi sanırım.Kızlar ben bütün kıyafetleri nevresimleri çarşafları yastık kılıflarını Hastane çıkışını kıyafetlerini çorabına elcikleri mendillerini önlüklerini hepsini yıkadım aklınıza gelebilecek her şeyi organizerleri bile yıkadım çantam kaldı bir hastane çantam atacağım En son o yıkanacak ütüleme faslına geçeceğim artık çantamı hazırlayıp dolabın bir köşesine koysam mı Siz neler yaptınız
Hastane çantasını ben de hazırlayayım artık diyorum elo da birden doğurunca korktumKızlar ben bütün kıyafetleri nevresimleri çarşafları yastık kılıflarını Hastane çıkışını kıyafetlerini çorabına elcikleri mendillerini önlüklerini hepsini yıkadım aklınıza gelebilecek her şeyi organizerleri bile yıkadım çantam kaldı bir hastane çantam atacağım En son o yıkanacak ütüleme faslına geçeceğim artık çantamı hazırlayıp dolabın bir köşesine koysam mı Siz neler yaptınız
Arkadaşlar hani ani doğumları oluyor ya tek temennimiz 37 haftaları görmek ama bazen olmayabiliyor erken gelebiliyor bebekler en azından o an Panik yapmamak için bence de erken davranmak biraz daha iyi oluyorMaşallah kuzum hepsini iyi günlerde kullanmak nasip olsun. İkiz olduğu için erken davranmak iyi sanırım.
Aynen aynen hazırla Sen de ne olur ne olmaz Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat nasip eylesin inşallah Sağlıkla sıhhatle evlerine dönmeyi nasip etsin bebeklerimizeHastane çantasını ben de hazırlayayım artık diyorum elo da birden doğurunca korktum
Aynen öyle kontrolleri iyi geçirelim sağ salim doğum yapalım başka bir sey lazım değil şu anValla doğumdan çok korkan bebek tutmaya tedirgin olan korkan biri olarak şu an tek düşüncem bir sonraki doktor muayenesinde güzel şeyler duymak ve nihayetinde sağlıkla kavuşmak. Eşim bile şöyle mi olur böyle mi derken hiiç onları düşünmüyorum şu an diyorum çok uzun planlar yapabilecek durumda değiliz. Boş boş konuşup kafa yoruyorlar.
Içine ne koycaz hastane çantasının onu da bilmiyorumArkadaşlar hani ani doğumları oluyor ya tek temennimiz 37 haftaları görmek ama bazen olmayabiliyor erken gelebiliyor bebekler en azından o an Panik yapmamak için bence de erken davranmak biraz daha iyi oluyor
Aynen aynen hazırla Sen de ne olur ne olmaz Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat nasip eylesin inşallah Sağlıkla sıhhatle evlerine dönmeyi nasip etsin bebeklerimize
Hastane çıkışı 2 tane battaniye ağız mendili biberon mama emzik ıslak mendil bez birkaç tane ekstradan takım şapka Göğüs pedi göğüs kalkanı göğüs ucu kremi gerek duyulursa belki süt sağma makinesi kendin için pijama takımı iç çamaşırı seti ped istersen lohusa terliği tacı makyaj malzemeleri tercih meselesi puset puset önlüğü vesaireIçine ne koycaz hastane çantasının onu da bilmiyorum
Kuzum ben de ilk gebelik tecrübemde yol gitmem de gerekiyordu toplu taşıma ile doktor direkt tedavi gebelik ikiz gebelik diye heyet raporu çıkarttı sanırım doktordan doktora da değişiyor maalesef bazısı çok katı ve anlayışsız. Kaybettim o zaman bebeklerimiRapor vermiyorlar ki öyle bizde insanı koşullarda çalışma yok maalesef canım ama bu kadar mide bulantısı cekersem onu bahane edip rapor alırım artık napayim
Benim hala eksiklerim var ya görümcot gönderecek ama ne zaman yollar ne zaman gelir bilmiyorum. Her şey kaynanamlara bağlı. Puset beşik göğüs pompası falan hep ondan gelecekHastane çıkışı 2 tane battaniye ağız mendili biberon mama emzik ıslak mendil bez birkaç tane ekstradan takım şapka Göğüs pedi göğüs kalkanı göğüs ucu kremi gerek duyulursa belki süt sağma makinesi kendin için pijama takımı iç çamaşırı seti ped istersen lohusa terliği tacı makyaj malzemeleri tercih meselesi puset puset önlüğü vesaire
Benim de var eksiğim Aslında daha kendime hiçbir şey almadım iç çamaşırı emzirme sütyeni atleti pijama takımları lohusa türbanı onları falan hiçbir şey almadım çocukların ki Tamam da bana bir şey yokBenim hala eksiklerim var ya görümcot gönderecek ama ne zaman yollar ne zaman gelir bilmiyorum. Her şey kaynanamlara bağlı. Puset beşik göğüs pompası falan hep ondan gelecek
Aminn inşallah canımInsallah bende inanıyorum güzel geçeceğine Rabbım nasip ettiyse vardır Bi bildiği kesinlikle
Aynen tek yumurta ikizine göre daha şanslıyız tabi ki ama Rabbım inşallah ikisini de nasip eder de hayırlısıyla bu duyguyu çifter yasariz
3 hafta olacak canım özlenmez olur mu hiç kim bilir nasıl büyümüşlerdir. Edaecoo dün 156 gr olmuş deyince çok heyecanlandım benimkiler acaba kaç grAyyy cuma mı gideceksin hadi güzel haberlerle gel inşallah canım özlemişsindir fındıkları
Ellerine sağlık canım ben hiçbirşey yıkamadım tabikiKızlar ben bütün kıyafetleri nevresimleri çarşafları yastık kılıflarını Hastane çıkışını kıyafetlerini çorabına elcikleri mendillerini önlüklerini hepsini yıkadım aklınıza gelebilecek her şeyi organizerleri bile yıkadım çantam kaldı bir hastane çantam atacağım En son o yıkanacak ütüleme faslına geçeceğim artık çantamı hazırlayıp dolabın bir köşesine koysam mı Siz neler yaptınız
Oyy son gecen sessiz olan . Yarın kucağındalar inşallah
Öf ne cok ihtiyac var al al bitmiyor delirecem haBenim de var eksiğim Aslında daha kendime hiçbir şey almadım iç çamaşırı emzirme sütyeni atleti pijama takımları lohusa türbanı onları falan hiçbir şey almadım çocukların ki Tamam da bana bir şey yok
Lariss Bugün yaptım hepsini makineye koydum bebek programı ayarı var makinanın dün akşam iki posta yikamıştım toplam 7 defa Makinede çamaşırlar pike yastık uyku setleri nevresim takımları kıyafetleri yün battaniye yorgan aklına gelebilecek bütün bebekle ilgili her şeyi yıkadım şu an en son çamaşırlar kuruyor akşam da ütü yapacağım inşallah3 hafta olacak canım özlenmez olur mu hiç kim bilir nasıl büyümüşlerdir. Edaecoo dün 156 gr olmuş deyince çok heyecanlandım benimkiler acaba kaç gr
Ellerine sağlık canım ben hiçbirşey yıkamadım tabiki
Oyy son gecen sessiz olan . Yarın kucağındalar inşallah
Trendyol'da uygun pijama takımları var oradan bakacağım ben de acaba kaç tane pijama takımı almamız lazım koyu renk alasım var Annem de diyor koyu renk diyor Sanki diyor olmaz diyor açık renk Aldi Bende herhangi bir şeye karşılık leke falan çıkarsa diye biz bir takım siyah alt üst almak istiyordumÖf ne cok ihtiyac var al al bitmiyor delirecem ha
Ellerine sağlık ballı sağlam yorgunluk bu söylediklerin gerçekten. Benim daha zamanım var laylaylom takılıyorum şimdilikLariss Bugün yaptım hepsini makineye koydum bebek programı ayarı var makinanın dün akşam iki posta yikamıştım toplam 7 defa Makinede çamaşırlar pike yastık uyku setleri nevresim takımları kıyafetleri yün battaniye yorgan aklına gelebilecek bütün bebekle ilgili her şeyi yıkadım şu an en son çamaşırlar kuruyor akşam da ütü yapacağım inşallah