- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.988
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.601
20 haftadan sonra seni de alır Ateş Jet hızı ile temizliğe başlarsın inşallah Gerçi ben perşembe günü 26 haftaya gireceğim anca Bu haftalarda başladım Sen de benim gibi 25. Haftanın a falan başlarsın temizliğine bebeklerin kıyafetlerini falanEllerine sağlık ballı sağlam yorgunluk bu söylediklerin gerçekten. Benim daha zamanım var laylaylom takılıyorum şimdilik
Giydirmek nasip olacak inşallah iyi düşünNosking her gebeliğimde üç beş birşey almıştım neredeyse tüm eksiklerim tamam inşallah bu defa kullanmak nasip olur. Yavaş yavaş alınca giden parayı da gözün görmüyor,iyiki almışım diyorum mesela şimdi
Bende öyle takılıyorumEllerine sağlık ballı sağlam yorgunluk bu söylediklerin gerçekten. Benim daha zamanım var laylaylom takılıyorum şimdilik
Odanın temizlenmesi lazım.. çocuk odası takımı dolap çekmece içleri filan temizlenecek.. ve tabi tüm nevresimler pikeler kıyafetler.. aman sağlıkla gelsinler de nedir 2-3 günde parça parça hallederim inşallah20 haftadan sonra seni de alır Ateş Jet hızı ile temizliğe başlarsın inşallah Gerçi ben perşembe günü 26 haftaya gireceğim anca Bu haftalarda başladım Sen de benim gibi 25. Haftanın a falan başlarsın temizliğine bebeklerin kıyafetlerini falan
İnşallahGiydirmek nasip olacak inşallah iyi düşün
Bende öyle takılıyorum
Aynen canım ya ha ben tek başıma yıkadım serdim topladım abimin eşi doğum yapacak ya annem evle ilgileniyor Onlar gelecek diye Ben de yavaş yavaş hallediyorum dedim eşim de sağ olsun Akşam ütüye yardım eder olabın içerisinde Son kez bir temizleriz sileriz İnşallah yerleştiririz bu arada beşik de geldiOdanın temizlenmesi lazım.. çocuk odası takımı dolap çekmece içleri filan temizlenecek.. ve tabi tüm nevresimler pikeler kıyafetler.. aman sağlıkla gelsinler de nedir 2-3 günde parça parça hallederim inşallah
Kızlar ben çocuk odası takımı almayı düşünmüyorum diğer zaruri şeyleri alıp hazır edip doğumdan sonra büyük şeyleri almak niyetim hemen getirir kurarlar bir iki günlük iş diye düşünüyorum. Zaten sanırım ilk aylar özellikle öyle kendi yataklarında yatıramam anne yanı beşiklerden almayı düşünüyorum bir tek o olur heralde öncedenOdanın temizlenmesi lazım.. çocuk odası takımı dolap çekmece içleri filan temizlenecek.. ve tabi tüm nevresimler pikeler kıyafetler.. aman sağlıkla gelsinler de nedir 2-3 günde parça parça hallederim inşallah
İnşallah
Senle ben çok benziyoruz
Koyu renk bi takim da koymak lazim leke olur kanama olursa falanTrendyol'da uygun pijama takımları var oradan bakacağım ben de acaba kaç tane pijama takımı almamız lazım koyu renk alasım var Annem de diyor koyu renk diyor Sanki diyor olmaz diyor açık renk Aldi Bende herhangi bir şeye karşılık leke falan çıkarsa diye biz bir takım siyah alt üst almak istiyordum
Ekstradan Allah tarafından bir enerji geliyor kızlar hiç zorlanmadım renklerine ayırıp çalıştırdım makinayı bebek deterjanın attım o bebek deterjanları kokusu çamaşırı asma isteyen kendi kıyafetlerimiz de bu işlerin hiçbirini yasamiyrmbenziyoruz bencede ...
Bebislerede ilk zaman hevesle aldıklarim var baska bisi almadim esimi bekliyorum hadi gidip alalim desin diye
Bu arada cok yoruldunmuEfenin_Annesi baya is yapmissin bebisler zorlmadı mı ben birilerinden yardm istemeyi dusunuyorum eheheh
Evet işte ben de bu yüzden istedim ya siyah ya lacivert bakacağım Bakalım artık heyecanlanıyorz BİM'e de bugün yelek gelmiş pijama altı gelmiş sabun gelmiş eşim 1 saat sonra işten gelecek eğer Kaldıysa bir bakmak istiyorumKoyu renk bi takim da koymak lazim leke olur kanama olursa falan
Sonlara bıraksak yanmışız zaten hayatta bitmez. Iyi yapmışsın ufak tefek şeyler kalmıştırNosking her gebeliğimde üç beş birşey almıştım neredeyse tüm eksiklerim tamam inşallah bu defa kullanmak nasip olur. Yavaş yavaş alınca giden parayı da gözün görmüyor,iyiki almışım diyorum mesela şimdi
Bebek ürünü değil dimi bu gelenler?Evet işte ben de bu yüzden istedim ya siyah ya lacivert bakacağım Bakalım artık heyecanlanıyorz BİM'e de bugün yelek gelmiş pijama altı gelmiş sabun gelmiş eşim 1 saat sonra işten gelecek eğer Kaldıysa bir bakmak istiyorum
Bende bi pijama takımı mahalleden tuhafiyeden aldım. Bi pijama takımı da internetten almıştım. Koyu renk almak biraz daha mantıklı. Hani bordo falan. Çünkü kanama falan oluyo. Özellille alt pijamasını koyu renk alabilirsin. Üstü açık renk olsada çok sıkıntı olmaz. Sezeryan sonrası yürümek falan gerekiyor. O yüzden iç çamaşarın falan belli olmasın. Tabi sen daha iyi bilirsin. Bu benim düşüncemTrendyol'da uygun pijama takımları var oradan bakacağım ben de acaba kaç tane pijama takımı almamız lazım koyu renk alasım var Annem de diyor koyu renk diyor Sanki diyor olmaz diyor açık renk Aldi Bende herhangi bir şeye karşılık leke falan çıkarsa diye biz bir takım siyah alt üst almak istiyordum
Eşim doğuda öğretmen. Biz bursadayız normalde. O yüzden ramazanın ilk haftası 28 e kadar hiç hazırlık yapmadım. Nasıl yürek yediysem. Buraya gelip hazırlık yapma planım vardı. Geldim. İşte çantayı hazırlamaya başladım ama tam değildi. Ama beni idare etti yinede. Bebek kıyafetlerini bir hafta önce ayarlamışım meselaa.Elo16 canım sen hazırlığını yapmış mıydın
Bebek alt pijama zıbın ve yelek bebek ürünleri canımBebek ürünü değil dimi bu gelenler?
Estağfurullah canım şimdi sen daha tecrübelisin ben 6 yıl oluyor doğum yapalı unuttum bazı çoğu şeyi öyle yapayım koyu takım alayım ben de Aynen kesinlikle çantayı hazırlayıp dolaba koymak daha mantıklı Hatta holdeki ayakkabının içerisine koymak daha mantıklı aniden bir şey olursa ayakkabıların dolabına açıp oradan alıp direk gitmek daha iyiBende bi pijama takımı mahalleden tuhafiyeden aldım. Bi pijama takımı da internetten almıştım. Koyu renk almak biraz daha mantıklı. Hani bordo falan. Çünkü kanama falan oluyo. Özellille alt pijamasını koyu renk alabilirsin. Üstü açık renk olsada çok sıkıntı olmaz. Sezeryan sonrası yürümek falan gerekiyor. O yüzden iç çamaşarın falan belli olmasın. Tabi sen daha iyi bilirsin. Bu benim düşüncem
Eşim doğuda öğretmen. Biz bursadayız normalde. O yüzden ramazanın ilk haftası 28 e kadar hiç hazırlık yapmadım. Nasıl yürek yediysem. Buraya gelip hazırlık yapma planım vardı. Geldim. İşte çantayı hazırlamaya başladım ama tam değildi. Ama beni idare etti yinede. Bebek kıyafetlerini bir hafta önce ayarlamışım meselaa.bide aniden suyum gelince çanta manta hiç alamadım. Bi tek üstümü değiştirip arabaya bindim. Hazır da bulundurmak gerçekten önemli
Ben arabanın bagajına koymayı düşünüyorum hazır edip. Kontrole giye gidip doktor yatış da verirse hazırlıklı olurum bari dedimEstağfurullah canım şimdi sen daha tecrübelisin ben 6 yıl oluyor doğum yapalı unuttum bazı çoğu şeyi öyle yapayım koyu takım alayım ben de Aynen kesinlikle çantayı hazırlayıp dolaba koymak daha mantıklı Hatta holdeki ayakkabının içerisine koymak daha mantıklı aniden bir şey olursa ayakkabıların dolabına açıp oradan alıp direk gitmek daha iyi