- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.841
Güzele benziyorTek yönlü hiç araştırmadım. İstediğim öne arkaya ve sağa sola iki şekilde de sallanabilmesiydi. Onuda bu sağlıyor. Birde bi youtuberın evinde görmüştüm oğlu çok seviyordu gidip gidip kıvrılıyordu içine hoşuma gitmişti
Güzele benziyoricide konforlu gibi geldi bana
Ben bu acıdan hiç düşünmemiştim saga sola dönmesini. Mantıklı yanıTek yönlü hiç araştırmadım. İstediğim öne arkaya ve sağa sola iki şekilde de sallanabilmesiydi. Onuda bu sağlıyor. Birde bi youtuberın evinde görmüştüm oğlu çok seviyordu gidip gidip kıvrılıyordu içine hoşuma gitmişti
Ben bu acıdan hiç düşünmemiştim saga sola dönmesini. Mantıklı yanı
Çok sagol canım. Eledim o zaman bunu.Yegenlerimden biliyorum bunların sallama siddeti pek yeterli gelmiyor ondan da bazı bebisler ne yazık ki yatırsanda bunda uyumuyorlar... en iyisi 1 tane alip bebeklerin durumuna bakmak
Seytan diyor ki git paraya kıy 4mom alBenimde 4momun sallanma şekillerine bakınca aklıma gelmişti. Tek tarafa sallanırsa belki durmaz. Sonuçta kucağımızda bile farklı farklı sallıyoruz
Bende ayni igneyi kullaniyorum banada 3 aylik olana kadar dendi suan daha 7 haftadayim o kadar cok ilac kullaniyorum artik neyi ne icin oldugunu unutdumKızlar siz oksapar iğne kullanıyor musunuz? Benim kafam karıştı biraz bu konuda . Aynı doktor da tedavi olan iki arkadaş var onlardan halen o doktora gidiyorlar 12. Haftalarında iğneyi kesti doktor. Ben oraya devam etmiyorum sadece ilaçları ne kadar kullanacağımı söylediler bana oksapari doğuma kadar devam dediler . Benim de geçmişte kaybım ya da pıhtı sorunum yok . Hatta ilk denemeden bir oğlum var ondan da hiç kulanmadim bu iğneyi .
Seytan diyor ki git paraya kıy 4mom al
Eşimde ne desin su ucuzlardan alalım ip bağlayıp sallayalım
Ben hareket edenleri hiç araştırmadım ama kuzenimden babybjörnü biliyorum. Bebek tamamen kendi hareketiyle sallıyor ve çok memnunlardı. Ama tabi fiyatları uçuk olduğu için 2 bebeye ben düşünmüyorum maalesef. Joienin şu modeli ona baya yakınmış diye okudum, daha erişilebilir fiyatta ve hatta bunun da sallama özelliği varmış. Yorumlar da genel olarak olumlu. Aklınızda bulunsun.Tek yönlü hiç araştırmadım. İstediğim öne arkaya ve sağa sola iki şekilde de sallanabilmesiydi. Onuda bu sağlıyor. Birde bi youtuberın evinde görmüştüm oğlu çok seviyordu gidip gidip kıvrılıyordu içine hoşuma gitmişti
Tavana asılandanda alacagım diyorTavana as tavana deseydinValla ben çok zor buldum bu bebeleri ne iğneler ne acılar yaşadım, ne insanlar tanıdığım gibi çıkmadı bu süreçleri yaşarken daha da hala sıkıntısı derdi bitmiyor. Gerekirse borç alsın hiç umrum olmaz istediğim herşeyi yapsın O şeytan o yüzden arada banada geliyor
Tavana asılandanda alacagım diyor
Ne sen sor ne ben anlatayım. Benımde aynı oldu. Çoğu insandan sogudum. Manevi sıkıntı cok cektım. Allah tan sonu iyi oldu. İnşaAllah kucagımıza alırız. Hayırlı evlatlar olurlar.
AmınAmin Rabbim sınavımıza son vermiş olsun inşallahHayırla, sağlıkla alalım kucağımıza
Bende bende tavana asılandanSonraki dönemde alıcam svava Sağlam asarsa bende binerim planı yapmıyor değilim
Amınbende sonraki dönem alırım. Şu instagram da salıncak dünyası var orda güzel şeyler var. Benım begendıklerime toto sıgmaz aklımdan binmek geçmedi degil.
Kanguru aldın mı peki
Ahahha azcık büyük yapsalarda bizde kullansakSorma keşkem benim olsa dedim. Bize neden yoktu böyle şeyler baya kıskandım şahsen
işin kötüsü artık çin aşısı olamayacak insanlar şu an tek seçenek biontech Pfizer aşısıCanım belki geç kalmışımdır biontech kesinlikle yaptırma. Ben de doktoruma sormuştum ölü virüs olanları aile sağlığı merkezlerine sorup yaptırabilirsin ama veri yok ben git yaptır demem dedi. Ama teoride ölü virüs aşılarını gebelere yapıyoruz. Çin aşısı bu kritere uygun olan aşı. Biontech konusunda alerjik yönleri var ciddi olabiliyor nadiren olsa da bana riskli gelir. Çin aşısını 12 hafta nasip olur dolarsa bu hastalıkta böyle devam ederse inşallah yakalanmazsam düşünüyorum. Hastalık daha korkutucu geliyor ama bilmiyorum vakalar düşerse belki yaptırmam
Ahahha azcık büyük yapsalarda bizde kullansak
vallahi hocam benim gebeliğe bile alerjim varBiontech de daha çok veri var ama.
Otoimmün rahatsızlıkları olanlara ya da alerji geçmişi olanlarda riskli olabileceği belirtiliyor. Gebeler üzerindeki yayınları en çok olan biontech kuzum. Ben de bir hekimim ve bir sonraki aşımda gebeliğin sonlarına doğru biontech olmayı düşünüyorum.
Tabi canım kesin onları yaparızBüyümeyen anneler ne güzelParkta kayarız sallanırız onlarla beraber napalım bize yoksa
babybjörn daha iyi 4 mors tan kendi hareketleri ile sallanıcaklar ve motor hareket kabiliyetleri gelişecek zaten prematüre doğcaklar tembelliğe alışmasınlar ikinci el uygun fiyatlar varAh kuzum ben o hareketli ana kucakları paraları koryon villüs örneklemesine verdim, sonra genetik testlere verdim içim gidiyor bakınca amasahibindene bakıcam ama oraya da yüksek ücretle koyuyolar