2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Güzele benziyor icide konforlu gibi geldi bana

Ben bu acıdan hiç düşünmemiştim saga sola dönmesini. Mantıklı yanı

Bende ayni igneyi kullaniyorum banada 3 aylik olana kadar dendi suan daha 7 haftadayim o kadar cok ilac kullaniyorum artik neyi ne icin oldugunu unutdum

Seytan diyor ki git paraya kıy 4mom al
Eşimde ne desin su ucuzlardan alalım ip bağlayıp sallayalım

Tavana as tavana deseydin Valla ben çok zor buldum bu bebeleri ne iğneler ne acılar yaşadım, ne insanlar tanıdığım gibi çıkmadı bu süreçleri yaşarken daha da hala sıkıntısı derdi bitmiyor. Gerekirse borç alsın hiç umrum olmaz istediğim herşeyi yapsın O şeytan o yüzden arada banada geliyor

Ben hareket edenleri hiç araştırmadım ama kuzenimden babybjörnü biliyorum. Bebek tamamen kendi hareketiyle sallıyor ve çok memnunlardı. Ama tabi fiyatları uçuk olduğu için 2 bebeye ben düşünmüyorum maalesef. Joienin şu modeli ona baya yakınmış diye okudum, daha erişilebilir fiyatta ve hatta bunun da sallama özelliği varmış. Yorumlar da genel olarak olumlu. Aklınızda bulunsun.

Tavana asılandanda alacagım diyor
Ne sen sor ne ben anlatayım. Benımde aynı oldu. Çoğu insandan sogudum. Manevi sıkıntı cok cektım. Allah tan sonu iyi oldu. İnşaAllah kucagımıza alırız. Hayırlı evlatlar olurlar.

Amin Rabbim sınavımıza son vermiş olsun inşallah Hayırla, sağlıkla alalım kucağımıza
Bende bende tavana asılandan Sonraki dönemde alıcam svava Sağlam asarsa bende binerim planı yapmıyor değilim

Eklentiler

• Screenshot_20210502_132954.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 27
Amın bende sonraki dönem alırım. Şu instagram da salıncak dünyası var orda güzel şeyler var. Benım begendıklerime toto sıgmaz aklımdan binmek geçmedi degil.
Kanguru aldın mı peki

Amın bende sonraki dönem alırım. Şu instagram da salıncak dünyası var orda güzel şeyler var. Benım begendıklerime toto sıgmaz aklımdan binmek geçmedi degil.
Kanguru aldın mı peki

Kanguru almam gibi geliyor. Benim bel ağrım çok oluyor bebekleri pek kucağımda taşıyamam. Eşimde pek sağlam değil bu konuda sürekli ağır canyelekleri, sırt çantaları taşıdığından sivilde bu kötülüğü ona yapmayayım diyorum.
Şimdilik hiç birşey almadım sanırım son aya kalacak benim işler Birde millete yükleyeyim çoğunu kalanı alıcam

işin kötüsü artık çin aşısı olamayacak insanlar şu an tek seçenek biontech Pfizer aşısı
sputnik v gelicek ama onunla ilgili yayın yok henüz

vallahi hocam benim gebeliğe bile alerjim var
östrojen ve progestana
korka korka oldum aşıyı
biontech bana sadece kol ağrısı yaptı

Ah kuzum ben o hareketli ana kucakları paraları koryon villüs örneklemesine verdim, sonra genetik testlere verdim içim gidiyor bakınca ama sahibindene bakıcam ama oraya da yüksek ücretle koyuyolar
babybjörn daha iyi 4 mors tan kendi hareketleri ile sallanıcaklar ve motor hareket kabiliyetleri gelişecek zaten prematüre doğcaklar tembelliğe alışmasınlar ikinci el uygun fiyatlar var
kılıflar yıkanabiliyor güvenle alınabilir bence

Bir de kızlar su içme konusunda kesin daha önce biri paylaşmıştır ama ben de yazayım. Pozitif örnek olur belki diye.
Pandemi öncesinde günde bir bardak bile su içmediğimi bilirim. Demlikle çay içerim filtre kahve içerdim yeşil çay içerdim ama su gerçekten nerdeyse hiç içmezdim.
Pandemi ile birlikte iş yeriinde n95 maske ciddi boğaz kuruuğu yaptığı için su içmeye başladım.
Ama yine günde 1litre falan yani. Çay ve yeşil çay akşamları filtre kahve devam.
Hamilelikle beraber nerde ne okuduysam çok su için diyor. Bir de ikiz riskli gebelik su iyi geliyor dedikleri için cam meyve suyu şişelerimden birini yıkadım su şişem yaptım. Kocam sabah büyük bir sürahiyi dolduruyor işe gidiyor. Ben mutfağa geçtiğimde ordan kendi şişeme aktarıyorum ve günüm başlıyor. Gece uyumaya kadar 2.5 litreye yakın içiyorum. Bir bardak sütle birlikte 3 litreye yakın sıvı alıyorum. İdrara çıkmaktan bıktığım oluyor ama şöyle bir faydasını gördüm bir ara idrar yollarım yanıyor gibi oldu vajinam hatta. Suya abandıkça geriledi hiç ilaç içmedim. 1 hafta bu rutini tutturdum sonrasında alıştım gibi oldu. Gittiğiniz her odada mutfakta yanınızda taşıdığınız 1 litrelik bir cam şişe edinin. Hani dediğim gibi ben 33 yaşındayım hiç su içmiyordum şimdi minnaklarım için içiyorum. Gerçekten faydasını çok göreceğiz eminim
Benden ufak bir tavsiye olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…