2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 canım günaydın.
Bugün inşallah güzel haberler alırsın kuzum dualarımız seninle🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allahım yavrularını sağlıkla kucağına kavuştursun inşallah🙏🏻
Arkadaşlar ilginize minnettarım ama ben safra kesesi taşı derdime düştüm geceden beri..
O nasıl ağrı sancı üstelik aralıksz...mahvoldum bitik durumdayım ilaçlı tomografi de çekildim sağdığım sütü döküyorum mecburum ... acile gitmek hiçbir fayda etmedi..aaaah bendeki aksilikler bitmez..
Bebişlerim tesellim güç bela yanlarına girdim
Makineye bağlı olan bugün denemek için alınmış
Diğeri gülümsüyor teyzeleri..çok mutlu oldum bu halimle
Onlar iyi ya çoook şükür

Arkadaşlar ilginize minnettarım ama ben safra kesesi taşı derdime düştüm geceden beri..
O nasıl ağrı sancı üstelik aralıksz...mahvoldum bitik durumdayım ilaçlı tomografi de çekildim sağdığım sütü döküyorum mecburum ... acile gitmek hiçbir fayda etmedi..aaaah bendeki aksilikler bitmez..
Onlar iyi ya çoook şükür

Yeliz çıkar çıkmaz çocuk sevindirin kuzum vallaha üst üste geldi hepsi. Bebişler iyi ya üzgünüm seni gözümüz görmez şuan. Sonra sana sıra gelecek. Az biraz sevinelim 💕

Onlar iyi ya çoook şükür

Çok şükür,içimize su serptin gözlerim doldu inan çok mutlu oldum, sana çok geçmiş olsun canım biraz üst üste geldi ama dayan sonu çok güzel olacak Allah’ın izniyle🤲🥰

Benim daha var baya kuzum.
Hayırdır inşallah. Tam yelize sevindim bir sorun yok değil mi kuzum🙏🏻
Doktor 27de gel dedi acaba nst ister mi bilemedim. Bi de bir şeyler yaşıyorum ama sancı mı değil mi anlamadım bu kadar erken başlar mi onu da bilmiyorum.

Kızlar az kilo almanın en azından ilk 5 ay az kilo almanın son ayları rahatlatacağını düşündüğümden abur cuburdan uzak duruyorum. Zaten başlangıçta ohss geçirdim karnım 7-8 kilo ödem topladı o zaman çok ağrım oldu diye iştahsız birine döndüm. Sonra ense kalınlığı çıkınca bebeklerde 10 gün ağladım zar zor beslendim. Şimdi daha yeni iştahım açılıyor yavaştan ama yine de abartmayayım diye dikkat etmeye çalışıyorum. Son aylarda daha rahat hareket edebilirim gibi geliyor. Bu arada diyetim yok normal yemeklerimi yiyip meyvemi kuruyemişimi de eksik etmiyorum. Şuana kadar 1 kg aldım.
Sizce ilk aylar az kilo almak son ayımızı daha rahat kılar mı?

X