2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Cok gecmis olsun bebislerin durumunun iyi olmasına cok sevindim Rabbim tez vakitte evlerine cıktıklarınıda gostersin insallah

Ben 4 kg falan aldım fazla mı aldım acaba ya endise ettim simdi

Merhaba kızlar. Bu konuda çok kişiye teselli verdim ama şimdi kendimin teselliye ihtiyacım var. 31+3 olduk bugün ama bebekler arası fark açılmaya başladı oğlan geriden geliyor. Arada 400grAm fark var ilk kez bu kadar çok. Erkek 1225, kız 1625. Nerdeyse 2haftalık fark. Ayrı yumurta ikizleri. Dr zaten beklediğimiz bir olay ikizlerde oluyor falan dedi sakinleştirdi ama fark çok açılırsa erken doğum olacağını biliyorum. Hatta 36.haftaya gelsem bile 2kiloyu bulmuycak bebeğim. Kafayı yiycem resmen. Genel olarak herşeyleri iyi ama neden böyle bilmiyoruz. 30.haftamda da covid geçirdim acaba o mu etkiledi. Doğum yapmış arkadaşlar aralarındakı fark kaç oluncaya kadar beklene biliyor acaba

Ilk.zamndan beri fark var miydi yoksa yeni olana bisey mi

Bwbwk hareketlerini hisseden arkadaşlar bebekler hareket ettikçe mideniz bulanıyor mu? Ben de böyle bisey oluyor nedense
Kilo konusunda da Ben kilolu hamile kaldım zaten, 16.17. Haftaya kadar iştahsızlık oldu pek bisey yiyemedim. Şimdi de 3 kilo aldım sadece. Inşallah çok fazla almam, şimdi bile kendimi zor kaldırıyorum bazen koltuktan.
Zayıf olanlarda 20 kiloya kadar normal görünüyor sanırım. Biz tombislerde 10 kilo normal görunuyor.

Ben 54 kiloyla başladım 63'üm şuan. Her bünye farklı alır. Kimseyle kıyaslamayın kendinizi. Bebeklerin kiloları önemli olan. Lütfen ne kendinizi aç bırakın nede ben hamileyim diye abanın.

Mide bulantısı değil de benim bazı hareketleri canımı acıtıyor özellikle kasıklarıma doğru vuruyorlarsa.
Bebeklerin kilosu iyiyse iştahın aldigin kilonun hiç önemi yok cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…