- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.881
Progestan zaten kullanıyorum da bakalım isteyecek mi kontrolde22. Haftada 6 kez girdim karın agrısı ile ılkınde sancı cıkmış serum aldıktan sonra hafıfledi çıkmadı. Karnım ara arada taş kesilmişti. Progestana başladım tekrar.
Cok gecmis olsunArkadaşlar ilginize minnettarım ama ben safra kesesi taşı derdime düştüm geceden beri..
O nasıl ağrı sancı üstelik aralıksz...mahvoldum bitik durumdayım ilaçlı tomografi de çekildim sağdığım sütü döküyorum mecburum ... acile gitmek hiçbir fayda etmedi..aaaah bendeki aksilikler bitmez..
Bebişlerim tesellim güç bela yanlarına girdim
Makineye bağlı olan bugün denemek için alınmış
Diğeri gülümsüyor teyzeleri..çok mutlu oldum bu halimle
Onlar iyi ya çoook şükür
Ben 4 kg falan aldımKızlar az kilo almanın en azından ilk 5 ay az kilo almanın son ayları rahatlatacağını düşündüğümden abur cuburdan uzak duruyorum. Zaten başlangıçta ohss geçirdim karnım 7-8 kilo ödem topladı o zaman çok ağrım oldu diye iştahsız birine döndüm. Sonra ense kalınlığı çıkınca bebeklerde 10 gün ağladım zar zor beslendim. Şimdi daha yeni iştahım açılıyor yavaştan ama yine de abartmayayım diye dikkat etmeye çalışıyorum. Son aylarda daha rahat hareket edebilirim gibi geliyor. Bu arada diyetim yok normal yemeklerimi yiyip meyvemi kuruyemişimi de eksik etmiyorum. Şuana kadar 1 kg aldım.
Sizce ilk aylar az kilo almak son ayımızı daha rahat kılar mı?
Valla bende aynısını düşündümBen 4 kg falan aldımfazla mı aldım acaba ya endise ettim simdi
Ilk.zamndan beri fark var miydi yoksa yeni olana bisey miMerhaba kızlar. Bu konuda çok kişiye teselli verdim ama şimdi kendimin teselliye ihtiyacım var. 31+3 olduk bugün ama bebekler arası fark açılmaya başladı oğlan geriden geliyor. Arada 400grAm fark var ilk kez bu kadar çok. Erkek 1225, kız 1625. Nerdeyse 2haftalık fark. Ayrı yumurta ikizleri. Dr zaten beklediğimiz bir olay ikizlerde oluyor falan dedi sakinleştirdi ama fark çok açılırsa erken doğum olacağını biliyorum. Hatta 36.haftaya gelsem bile 2kiloyu bulmuycak bebeğim. Kafayı yiycem resmen. Genel olarak herşeyleri iyi ama neden böyle bilmiyoruz. 30.haftamda da covid geçirdim acaba o mu etkiledi. Doğum yapmış arkadaşlar aralarındakı fark kaç oluncaya kadar beklene biliyor acaba
Valla bende aynısını düşündüm
Gayet ideal kilo almıssın23. Haftam bittecek 8.5 kg almisim dr cok iyi gidiyrsn dedi
Sınır maksimum 18 diye belirledim bakalm ne olacakGayet ideal kilo almıssın
Senin konusmaya hakkin bile yokE ben öleyim o zaman siz çok kilo aldım diyorsanız
Kac kg aldınE ben öleyim o zaman siz çok kilo aldım diyorsanız
15 kilo aldım şimdiye kadarKac kg aldınbende o haftalarda baya almıs olurum istahım yerinde baya
Bebislerin kilosu ne durumdaSınır maksimum 18 diye belirledim bakalm ne olacak
Pesinden geliyorum o zaman15 kilo aldım şimdiye kadar
Doğumdan sonra kurarız bi grup veririz anacim kiloları çok da dert değilPesinden geliyorum o zaman
Mide bulantısı değil de benim bazı hareketleri canımı acıtıyor özellikle kasıklarıma doğru vuruyorlarsa.Bwbwk hareketlerini hisseden arkadaşlar bebekler hareket ettikçe mideniz bulanıyor mu? Ben de böyle bisey oluyor nedense
Kilo konusunda da Ben kilolu hamile kaldım zaten, 16.17. Haftaya kadar iştahsızlık oldu pek bisey yiyemedim. Şimdi de 3 kilo aldım sadece. Inşallah çok fazla almam, şimdi bile kendimi zor kaldırıyorum bazen koltuktan.
Zayıf olanlarda 20 kiloya kadar normal görünüyor sanırım. Biz tombislerde 10 kilo normal görunuyor.