2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım belki geç kalmışımdır biontech kesinlikle yaptırma. Ben de doktoruma sormuştum ölü virüs olanları aile sağlığı merkezlerine sorup yaptırabilirsin ama veri yok ben git yaptır demem dedi. Ama teoride ölü virüs aşılarını gebelere yapıyoruz. Çin aşısı bu kritere uygun olan aşı. Biontech konusunda alerjik yönleri var ciddi olabiliyor nadiren olsa da bana riskli gelir. Çin aşısını 12 hafta nasip olur dolarsa bu hastalıkta böyle devam ederse inşallah yakalanmazsam düşünüyorum. Hastalık daha korkutucu geliyor ama bilmiyorum vakalar düşerse belki yaptırmam
Yok canım geç kalmadın. Benim beynim yandı resmen ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Şimdilik beklicem biraz zaten bulunduğum ilde biontech randevusu var sinovac yok şu an. Gelirse belki olurum bilmiyorum 😓

Yok canım geç kalmadın. Benim beynim yandı resmen ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Şimdilik beklicem biraz zaten bulunduğum ilde biontech randevusu var sinovac yok şu an. Gelirse belki olurum bilmiyorum 😓
L lusin biontech hakkında daha çok veri var diyor kuzum bilemiyorum benim de sadece gördüklerim bir de doktora sorduğumda verdiği cevap. Biontech i sormadım o sadece ölü virüs aşıları güvenli kabul edilir demişti. O kadar. İlk haftalarım sağlıkla ilerlerse aşıyı istiyorum ben de. İnşallah olmayız hasta da. Ailem geçiriyor çok kötü ve ağır geçiyor korkuyorum 😔 umarım yaşamayız.

Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben ikizlerime tek bakacagım için otomatik sallanır ana kucagı almak istiyorum. Sizce gerekli mi, içinizden alan oldu mu, tavsiye edeceğiniz marka var mı?

Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben ikizlerime tek bakacagım için otomatik sallanır ana kucagı almak istiyorum. Sizce gerekli mi, içinizden alan oldu mu, tavsiye edeceğiniz marka var mı?

Ben almayı düşünüyorum. Tek olsaydı 4moms istiyordum ama çift olunca joie serina daha mantıklı geldi. İkisinde de 9 kiloya kadar yatırılabiliyor 1 fiyatına 2 tane almış olurum dedim. Daha doğrusu teyzesine aldırıcam 🤭 2 yaşına kadar belki kullanabilirim ama benim eşim gecede çalıştığı için tek başıma çıldırmamak için mecburum böyle birşeye gibi geliyor. Severler sevmezler bilemem. Sonra satarım zaten 2.el olarak 👍

Yelizcim ben anestezistim; çok fazla su içmen gerekiyor baş ağrısı için ve uyurken uzanırken iki yastıkla uyu başın aşağıda olmasın.Sütünü sağıyorsan kahve tüketme zira kahve sütün içine karışıp bebeklerine geçecektir zararlı.Hepimizin aklı sende dua ediyoruz inşallah herşey düzelecek canım benim allahım sana da yavrularına da sağlık sıhhat versin🙏🏻
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum aynen uygulayacağım... Rabbim hepinizden razı olsun inşallah... bebeklerimden haber veremiyorum kural öyleymiş pazartesi birde perşembe arayıp haber verecekmiş ler bekliyoruz bizde ... çok arıyorum onları hep aklımda özlüyorum.. ilk sardıkları battaniyelerini kokluyorum bir tanesinde damar yolu açılırken kan damlamış teyzeleri ...😢😢😢 kıyamıyorum bakmaya sonra...
Ama şükürler olsun
Makineye bağlı olan ilerlemiş tedavi yarıya gelmiş...
Her ikisindede Hareket kabiliyeti zayıf olduğunu demiş doktor beslenme konusunda sıkıntısı da varmış ... pazartesi güZel haberler vereceğim size inşallah... güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum aynen uygulayacağım... Rabbim hepinizden razı olsun inşallah... bebeklerimden haber veremiyorum kural öyleymiş pazartesi birde perşembe arayıp haber verecekmiş ler bekliyoruz bizde ... çok arıyorum onları hep aklımda özlüyorum.. ilk sardıkları battaniyelerini kokluyorum bir tanesinde damar yolu açılırken kan damlamış teyzeleri ...😢😢😢 kıyamıyorum bakmaya sonra...
Ama şükürler olsun
Her ikisindede Hareket kabiliyeti zayıf olduğunu demiş doktor beslenme konusunda sıkıntısı da varmış ... pazartesi güZel haberler vereceğim size inşallah... güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..

Canım hep aklımızdasın günün her dakikası bebişlere dua ediyoruz. Sana da güç kuvvet versin sende biran önce toparla diye dua ediyoruz. Sen güçlü ol. Geldiklerinde iyi olman lazım daha seni uyutmayacaklar. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yanınızda ve yardımcınız olsun 🤲

Ben almayı düşünüyorum. Tek olsaydı 4moms istiyordum ama çift olunca joie serina daha mantıklı geldi. İkisinde de 9 kiloya kadar yatırılabiliyor 1 fiyatına 2 tane almış olurum dedim. Daha doğrusu teyzesine aldırıcam 🤭 2 yaşına kadar belki kullanabilirim ama benim eşim gecede çalıştığı için tek başıma çıldırmamak için mecburum böyle birşeye gibi geliyor. Severler sevmezler bilemem. Sonra satarım zaten 2.el olarak 👍
Bende 4 moms isterdim ama pahalı. Ben 1 tane alacagım. 1 ını kanguruda tutarken 2. Cisi sallanır da olur. Joıe bı bende bakayım. Çok sagol canım

Ama şükürler olsun
Günlük haber verselermiş ama :KK43:
Her neyse sayılı gün çabuk geçer. Çok dua ediyorum size hepimiz ediyoruz☺️🙏🏻 Gönlünü ferah tut inşallah çok iyi haberler vereceksin adaptasyonları olacak yeni ortama ve uyum sağlayacaklar☺️🙏🏻🙏🏻🙏🏻Dualarımız seninle☺️🙏🏻

Ağlayanı ona yatırmak brini emziirip birini koymak gibi mi🤔🤔🤔🤔

Ama şükürler olsun

yelizcim canım doğum yapmışsın hayırlı olsun. Kuzular küvezdeymiş sanırım çok geçmiş olsun. Haftası baya iyi aslında neden problem çıktı anlamadım. Okuduğumdan beri hep dua ediyorum bebişlere ve sana. Minik kuzularını kucağına alıp evinize mutlu bir şekilde döneceksiniz inşallah çok az kaldı. Bize güzel haberler ver inşallah en kısa zamanda. 🤲🏻

Aşı için kararsız kalanlara 😞🤷🏼‍♀️

Ama şükürler olsun
Canım inşallah güzel haberler alırsın 🙏sağlıkla kucağına alırsın kuzum ikisinide🙏

M Mevsimyaz06 tek almayı düşünüyor sanırım dönüşümlü kullanabilir ama ben riske edemem koyarım ikisinide sallasın diye 2 tane alırım. Fazla tek kalıcam çünkü ben 🤦🏼
Ah kuzum ben o hareketli ana kucakları paraları koryon villüs örneklemesine verdim, sonra genetik testlere verdim içim gidiyor bakınca ama🤔🤔🤔 sahibindene bakıcam ama oraya da yüksek ücretle koyuyolar

Ah kuzum ben o hareketli ana kucakları paraları koryon villüs örneklemesine verdim, sonra genetik testlere verdim içim gidiyor bakınca ama🤔🤔🤔 sahibindene bakıcam ama oraya da yüksek ücretle koyuyolar

Valla bana kalsa benimde tüp bebek ilaç kontrollere gitti ama başta çevremdekilere demiştim. Bana istediklerim için destek çıkın diye birde ailemde bebek kalmadığı için çok hevesliler. Heveslerini işime yarayacak şeylere yönlendiriyorum 😬 Yoksa bizde de durumlar 🤷‍♀️

M Mevsimyaz06 tek almayı düşünüyor sanırım dönüşümlü kullanabilir ama ben riske edemem koyarım ikisinide sallasın diye 2 tane alırım. Fazla tek kalıcam çünkü ben 🤦🏼
Kullananlar bu modele daha kullanışlı diyorlar hiç araştırdın mı canım bir seyler duydun mu? Bide 1 tane alma sebebim kimi bebişler yatmıyormuş huysuzlanıyormuş

Eklentiler

• Screenshot_20210502_113519_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210502_113519_com.android.chrome.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 28
Kullananlar bu modele daha kullanışlı diyorlar hiç araştırdın mı canım bir seyler duydun mu? Bide 1 tane alma sebebim kimi bebişler yatmıyormuş huysuzlanıyormuş

Tek yönlü hiç araştırmadım. İstediğim öne arkaya ve sağa sola iki şekilde de sallanabilmesiydi. Onuda bu sağlıyor. Birde bi youtuberın evinde görmüştüm oğlu çok seviyordu gidip gidip kıvrılıyordu içine hoşuma gitmişti 😃

Eklentiler

• Screenshot_20210502_115329.jpg
    Screenshot_20210502_115329.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210502_115302.jpg
    Screenshot_20210502_115302.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 20
Yegenlerimden biliyorum bunların sallama siddeti pek yeterli gelmiyor ondan da bazı bebisler ne yazık ki yatırsanda bunda uyumuyorlar... en iyisi 1 tane alip bebeklerin durumuna bakmak

Yegenlerimden biliyorum bunların sallama siddeti pek yeterli gelmiyor ondan da bazı bebisler ne yazık ki yatırsanda bunda uyumuyorlar... en iyisi 1 tane alip bebeklerin durumuna bakmak

X