- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.861
Şansımıza Çin e güven olmayacağı belliydi gerçi.işin kötüsü artık çin aşısı olamayacak insanlar şu an tek seçenek biontech Pfizer aşısı
sputnik v gelicek ama onunla ilgili yayın yok henüz
Bende ayni igneyi kullaniyorum banada 3 aylik olana kadar dendi suan daha 7 haftadayim o kadar cok ilac kullaniyorum artik neyi ne icin oldugunu unutdum
Arkadaşlar ilginize minnettarım ama ben safra kesesi taşı derdime düştüm geceden beri..Galaxyeliz61 canım günaydın.
Bugün inşallah güzel haberler alırsın kuzum dualarımız seninleAllahım yavrularını sağlıkla kucağına kavuştursun inşallah
Arkadaşlar ilginize minnettarım ama ben safra kesesi taşı derdime düştüm geceden beri..
O nasıl ağrı sancı üstelik aralıksz...mahvoldum bitik durumdayım ilaçlı tomografi de çekildim sağdığım sütü döküyorum mecburum ... acile gitmek hiçbir fayda etmedi..aaaah bendeki aksilikler bitmez..
Bebişlerim tesellim güç bela yanlarına girdim
Makineye bağlı olan bugün denemek için alınmış
Diğeri gülümsüyor teyzeleri..çok mutlu oldum bu halimle
Onlar iyi ya çoook şükür
slmlar beta hgc 5 haftada kacti sizinBen şuan 6+3 daha kalp atışını duymadık haftya gidicez inşallah başka kimler ikiz annesi olacak
Arkadaşlar ilginize minnettarım ama ben safra kesesi taşı derdime düştüm geceden beri..
O nasıl ağrı sancı üstelik aralıksz...mahvoldum bitik durumdayım ilaçlı tomografi de çekildim sağdığım sütü döküyorum mecburum ... acile gitmek hiçbir fayda etmedi..aaaah bendeki aksilikler bitmez..
Bebişlerim tesellim güç bela yanlarına girdim
Makineye bağlı olan bugün denemek için alınmış
Diğeri gülümsüyor teyzeleri..çok mutlu oldum bu halimle
Onlar iyi ya çoook şükür
Benim daha var baya kuzum.Kızlar nstye ilk hangi haftada girdiniz? Ilk nstde sancınız cıktı mı?
Kızlar nstye ilk hangi haftada girdiniz? Ilk nstde sancınız cıktı mı?
Doktor 27de gel dedi acaba nst ister mi bilemedim. Bi de bir şeyler yaşıyorum ama sancı mı değil mi anlamadım bu kadar erken başlar mi onu da bilmiyorum.Benim daha var baya kuzum.
Hayırdır inşallah. Tam yelize sevindim bir sorun yok değil mi kuzum
Karnım kasiliyor birkaç gündür taş gibi oluyor korktumHepimizin kalbine indir tabi durduk yere. Nst 30'dan sonra demişti doktorum tabi durumunu iyi gözlemlersem daha sonra diyede bitirmişti.
Karnım kasiliyor birkaç gündür taş gibi oluyor korktum
Yemekten sonra bende de oluyor o değilŞimdi anlattığın bende akşam yemekten sonra hep oluyor nasıl anlıcaz biz bunu
Yemekten sonra bende de oluyor o değil
Bebekler ortaya toplanmış gibi böyle taşgibi ya bildiğin ama kasılma oluyor işte
Doktoru ararım geçerAra doktorunu. Çekinme aramaktan belki gel diyecek önemli görüp. Ne ot çöp şeyler için arıyorlar. Bu önemli ihmal etme.
Sen bence de ara doktoru kötü bişey yoktur muhtemelen ama niye risk edesinDoktoru ararım geçer
22. Haftada 6 kez girdim karın agrısı ile ılkınde sancı cıkmış serum aldıktan sonra hafıfledi çıkmadı. Karnım ara arada taş kesilmişti. Progestana başladım tekrar.Karnım kasiliyor birkaç gündür taş gibi oluyor korktum
Aradım dinlendigin halde geçmezse gel dedi bugün bi bakıcam bakalimSen bence de ara doktoru kötü bişey yoktur muhtemelen ama niye risk edesin
Siz 3. Trimesterdasiniz artık içine sinmeyen herşeyde arama hakkın var ikiz anasısın sen kuzum ara :)