- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.741
Sizin bebeklerin arasında ne kadar fark var acaba size neden öyle demişti doktorBana da demişti canım ama bahsettigin ben miyim bilemedim
Bana ilk haftalarda tek devam edecek dedi kesin konuştu. Küçük olan gelişmez kaybolur dedi. Bu haftaya kadar geldik çok şükür ama ikisinin arasında hala vark var. Şu an 70 gram fark var ara ara fark açılıyor kapanıyor öyle öyle büyüyorlar.Sizin bebeklerin arasında ne kadar fark var acaba size neden öyle demişti doktor
Dr ne demişti size gerekçesi neydi yani. Ne güzel ilerliyorsunuz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBana da demişti canım ama bahsettigin ben miyim bilemedim
Küçük diye öyle söylemişti yeteri kadar büyümüyordu. Bi de ben doktor öyle dedi diye ilk 14 hafta hep bebeklerin birinin kalbi duracak diye bekledim. Çok şükür öyle olmadı inşallah sağ salim kavuşuruz ikisine deDr ne demişti size gerekçesi neydi yani. Ne güzel ilerliyorsunuz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İyi çok şükür pekte fark sayılmaz ikiz için gayet normal bence inşallah benimkilerin de arası açılmadan büyürlerBana ilk haftalarda tek devam edecek dedi kesin konuştu. Küçük olan gelişmez kaybolur dedi. Bu haftaya kadar geldik çok şükür ama ikisinin arasında hala vark var. Şu an 70 gram fark var ara ara fark açılıyor kapanıyor öyle öyle büyüyorlar.
Parol plus ve kahve iç kuzum benim. Kafein iyi gelir spinal ağrısı.Canım dualarınız için allah razı olsun
Ben taburcu oldum çok ağladım çıkarken
Bebeklerden biri hala makineye bağlı küvezde ,diğeri daha İyi onun da hareket etmiyor ve beslenme konusunda sıkıntısı varmış oda küvezde ,şükür ediyorum sabır gerek galiba
Çok şeyler yaşadım böyle bir sınavı rabbim kimseye yaşatmasın..
@
@
Spinalden dolayı galiba dünden beri öyle bir baş ve boyun ağrısı da var napayım bileniniz varmı? Süt sağmak istiyorum ama baş ağrım sanki alnımdan beni deliyorlar gibi ..
Sizede güzel haberler vermek istiyorum.. Dua ediyorum kimseye böyle bişiy yaşatma allahım...
Canım sadece dua et ve inan iyi olacaklarKızlar yazıp merak eden herkese teşekkür ederim.. ama çok üzgünüm Bebekler im şimdilik yoğun bakım da
Nefes alamıyorlar kıyamam onlara ,elimde değil ağlıyorum...
İçim buruk kendim iyi onları düşünüyorum tek derdim bu ,allahtan başka bişiy istemiyorum
Hamile bir arkadaş daha yeni oldu asi , 30. Haftasinda. Epey araştırma yapmış yurt dışı kaynaklardan falan, olmaya karar verdi. Verilmesi zor bir karar, siz de iyice araştırıp ona göre karar verin.Kızlar bana aylar önce covid aşısı çıkmıştı. Doktorum sen bilirsin dedi biontech gelince babam kudurdu aşı ol diye. Siz olsaniz ne yaparsınız aşı olur musunuz? Virüsün vereceği zarar aşınınkinden çok daha büyüktür diye mantık yürütüyorum ama bilemiyorum da. Grupta doktor vardı özellikle o arkadaş yazarsa çok sevinirim.
Amerikada biontech i hamilelere yapmışlar baya diye okumuştum ben de ama bir yandan da yeni bir teknoloji olduğu için uzun vadeli etkileri bilinmiyor. Çin aşısı bu anlamda bilindik bir teknoloji olduğu için daha az zararlı görünüyor. Ama iyice araştırıp doktoruna sorman daha sağlıklı olur bence.Kızlar bana aylar önce covid aşısı çıkmıştı. Doktorum sen bilirsin dedi biontech gelince babam kudurdu aşı ol diye. Siz olsaniz ne yaparsınız aşı olur musunuz? Virüsün vereceği zarar aşınınkinden çok daha büyüktür diye mantık yürütüyorum ama bilemiyorum da. Grupta doktor vardı özellikle o arkadaş yazarsa çok sevinirim.
Sen de öğretmendin canım sana aşı sırası geldi mi?Hamile bir arkadaş daha yeni oldu asi , 30. Haftasinda. Epey araştırma yapmış yurt dışı kaynaklardan falan, olmaya karar verdi. Verilmesi zor bir karar, siz de iyice araştırıp ona göre karar verin.
Kızlar bana aylar önce covid aşısı çıkmıştı. Doktorum sen bilirsin dedi biontech gelince babam kudurdu aşı ol diye. Siz olsaniz ne yaparsınız aşı olur musunuz? Virüsün vereceği zarar aşınınkinden çok daha büyüktür diye mantık yürütüyorum ama bilemiyorum da. Grupta doktor vardı özellikle o arkadaş yazarsa çok sevinirim.
Ay babam sürekli bi haber atıp duruyor asi olan gebelerle alakalı kafam çok karıştıAmerikada biontech i hamilelere yapmışlar baya diye okumuştum ben de ama bir yandan da yeni bir teknoloji olduğu için uzun vadeli etkileri bilinmiyor. Çin aşısı bu anlamda bilindik bir teknoloji olduğu için daha az zararlı görünüyor. Ama iyice araştırıp doktoruna sorman daha sağlıklı olur bence.
Bana 2 ay kadar önce cıktı şimdi baktim yarına aşı randevusu alabiliyorum. Vitamin olayını ben de duymuştum evet hafif atlatıldığını ay bilemiyorum beynim yandıBenim kayınpedere de çıktı Biontech var şuan sadece. O tutturdu Biontech olmam diye. Bende yoğun bakım sorumlu hemşiresi arkadaşımı aradım napalım diye. Sana çıktıysa sen bile yaptır dedi. Ama çıkmadıysada çok kafanı takma vitaminler filan aldığınız için daha hafif atlatıyorsunuz bebeklerde bağışık doğuyor dedi. Biontechtede bir zarar görmemişler bu arada. Yoğun bakıma yatan yaşlar şuan 40-50 arası olarak değişmiş. Aşılar baya iş görmüş yani.
Bana 2 ay kadar önce cıktı şimdi baktim yarına aşı randevusu alabiliyorum. Vitamin olayını ben de duymuştum evet hafif atlatıldığını ay bilemiyorum beynim yandı
Benimki aşı karşıtı değilim diyor ama tetanos bile yaptırmadı icin de civa varmış diyeBenim doktorada sordum gittiğimde olayım mı aşı diye o zaman hangi menşeli durumunu sormamıştım ama. Oda olayım istedi. Hatta ol ol çıktıysa kesin ol dedi ama bana eş durumundan vurmadı piyango. O sadece 60 yaş üstü içinmişÇıksaydı ben vurunacaktım. Tetanostan bütün aşılar iyidir şuan gözümde
Benimki aşı karşıtı değilim diyor ama tetanos bile yaptırmadı icin de civa varmış diyesordum tekrar bakalım dönerse. Ama senin doktorun profesör olması şu an aklımı çelmedi değil
Ene ben profesör hatırlıyorum senin doktoru yaBenimki profesör değilAma bayaaaaa tecrübeli. Yani bu tür şeylerde aslında geri kafalı olması beklenen birinin aşı olabilirsin demesi benimde aklımı çelmişti
ben oldum canım 50 tane profesöre danıştım hepsi onay verdi en son amerika jinokolojik obsterik bilmem nesi hamileler ve emzirenler üzerinde yapılan araştırmayı yayınlayınca kesin verdim kararımı ve oldum. Corona aşıdan daha tehlikeli diye düşündüm benKızlar bana aylar önce covid aşısı çıkmıştı. Doktorum sen bilirsin dedi biontech gelince babam kudurdu aşı ol diye. Siz olsaniz ne yaparsınız aşı olur musunuz? Virüsün vereceği zarar aşınınkinden çok daha büyüktür diye mantık yürütüyorum ama bilemiyorum da. Grupta doktor vardı özellikle o arkadaş yazarsa çok sevinirim.
Demek ki Dr lar da yanılabiliyor. O zaman hala umudumuz var. Hepsi sağlıklı olsunlar doğsunlar Allahın izniyle.Küçük diye öyle söylemişti yeteri kadar büyümüyordu. Bi de ben doktor öyle dedi diye ilk 14 hafta hep bebeklerin birinin kalbi duracak diye bekledim. Çok şükür öyle olmadı inşallah sağ salim kavuşuruz ikisine de