2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Tamamen seninle aynı şeyleri düşünüyorum. Yalnız benim doktor ısrarla çekimser kalıyor aşı konusunda, bu da beni tedirgin ediyor. Kafam allak bullak.
Biontech düşünmemin sebebi hem inaktif değil mRna olması, hem 7 günde antikor seviyesinin yüzde 91'e ulaşması. Sanırım gözümü karartıp aşı olacağım. Ama bebekler üzerinde uzun vadeli etkisi ne olur onu da bilmiyorum

Ben geçen gün gittiğim doçent perinatologa bunu sordum. Bana gebelere ilgili yeteri kadar çalışma yok henüz, Ben önermiyorum dedi. Kendi Dr um da yapabilirsin dedi. Ben de çalışmadığım için şuan evde kalarak dikkat etmeye çalışıyorum benim de sıram baya oldu geleli. Ama yaptırmayacam. Olacam derseniz de sinovac öneriliyor.

Demek ki Dr lar da yanılabiliyor. O zaman hala umudumuz var. Hepsi sağlıklı olsunlar doğsunlar Allahın izniyle.
Bi de detaylıdan önceki muayenede dedim ki gülerek yaa hocam tek devam edecek demiştiniz büyüdü inatçı olacak dedim. Ben öyle bir şey demedim dedi bana

Ben de 2 aydan fazladır çalışmıyorum 1 ay sonra da doğum iznine ayrilcam. Sonrası da ücretsiz izin düşünüyorum geri ise başlamam eylül 2022 olacak neredeyse. Sadece doktor kontrollerine gidiyorum ama hastane de en tehlikeli yerlerden biri

Yelizcim ben anestezistim; çok fazla su içmen gerekiyor baş ağrısı için ve uyurken uzanırken iki yastıkla uyu başın aşağıda olmasın.Sütünü sağıyorsan kahve tüketme zira kahve sütün içine karışıp bebeklerine geçecektir zararlı.Hepimizin aklı sende dua ediyoruz inşallah herşey düzelecek canım benim allahım sana da yavrularına da sağlık sıhhat versin

Ben hayırlısıyla doğum yaptıktan sonra olacağım emzirme döneminde. Hastaneye giderken mutlaka çift maske tak. En önemli koruyucu o bizim için şuan

hanımlar
su tüketiminiz nasıl ?
içemiyorum ben yaaa 3 lt diyolar
onu içince yemeğe yer kalmıyor ki bende
Benim de aynı. Çok su içersem midem şişiyor kendimi tok hissediyorum. Yemem gerekenlerin hiçbirini yiyemiyorum. Az su içsem icim rahat etmiyor

Bana da geldi aşı ama ben yaptırmak istemiyorum herhangi bi dayanağım yok tabi hissiyatla ilerliyorum şuanda

Canım bu bilgi hepimizin aklında olsun teşekkür ederiz
Galaxyeliz61 gelip görür hatta güzel haber verir bize inşallah Hepimizin duası onunla inşallah güzel haberlerle gelecek inanıyorum. Bu kadar hamile duasına ve mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah

hanımlar
su tüketiminiz nasıl ?
içemiyorum ben yaaa 3 lt diyolar
onu içince yemeğe yer kalmıyor ki bende

Benim de aynı. Çok su içersem midem şişiyor kendimi tok hissediyorum. Yemem gerekenlerin hiçbirini yiyemiyorum. Az su içsem icim rahat etmiyor

Bana doktorum 2 lt ıc yeter dedi ama altına düşme dedi

Benimde 3 lt bulmuyor içmeyince ayni endise bende de var nasil kolaylikla içebiliyorlar bilmiyorum

Hepimiz su konusunda sınıfta mı kalıyoruz yani. Ben şu hatırlatıcıdan kullanıyorum ama yinede günde ve hafta ortalamasına göre içtiğim 1,5 lt Töbe artmıyor. Midemi bulandırıyor resmen daha fazlası

Aynen hepimizde su sorunu var bide ikiz gebelik diye senin daha cok icmen gerek dediler mi daha da geriliyorum uzuluyorum bebeklere yeterli degil mi diye
Havalar ısındı simdi acaba su ihtiyacmzda artıs olacak mı bekliyorum

Aynen hepimizde su sorunu var bide ikiz gebelik diye senin daha cok icmen gerek dediler mi daha da geriliyorum uzuluyorum bebeklere yeterli degil mi diye
Havalar ısındı simdi acaba su ihtiyacmzda artıs olacak mı bekliyorum

Bende vücudumun su istemesini o kadar çok istiyorum ki şöyle normal insanlar gibi dilim damağım kurusa su diye ölsem ama yok olmuyor

Bende vücudumun su istemesini o kadar çok istiyorum ki şöyle normal insanlar gibi dilim damağım kurusa su diye ölsem ama yok olmuyor
Insallah öyle oluruz bende bekliyorum gebelik önceside cok su icmeyen biriydim en fazla 2 bardak su icerdim suan onun zorlugunu cektigimi düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…