- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.761
Tamamen seninle aynı şeyleri düşünüyorum. Yalnız benim doktor ısrarla çekimser kalıyor aşı konusunda, bu da beni tedirgin ediyor. Kafam allak bullak.ben oldum canım 50 tane profesöre danıştım hepsi onay verdi en son amerika jinokolojik obsterik bilmem nesi hamileler ve emzirenler üzerinde yapılan araştırmayı yayınlayınca kesin verdim kararımı ve oldum. Corona aşıdan daha tehlikeli diye düşündüm ben
son günlerde de yaşanan gebe ölümleri kararımı çok etkiledi. kanser hastasıyım hemde ikiz gbeyim oluşan tek bir yumurtam vardı
bir daha anne olma şansı bulamayabilirim
eşiminde aşı olabilmesi için gereken yolları araştırıyorum şimdi yurtdışı aşı turları gibi
sinovac ölü aşı bana mantıklı gelmişti yan etkisi olmaz diye ama hocalar biontech önerdi alerjik bünyeliyim korktum önce alerji olurmuşum diye ama çok şükür sorunsuz geçti
Ben geçen gün gittiğim doçent perinatologa bunu sordum. Bana gebelere ilgili yeteri kadar çalışma yok henüz, Ben önermiyorum dedi. Kendi Dr um da yapabilirsin dedi. Ben de çalışmadığım için şuan evde kalarak dikkat etmeye çalışıyorum benim de sıram baya oldu geleli. Ama yaptırmayacam. Olacam derseniz de sinovac öneriliyor.Kızlar bana aylar önce covid aşısı çıkmıştı. Doktorum sen bilirsin dedi biontech gelince babam kudurdu aşı ol diye. Siz olsaniz ne yaparsınız aşı olur musunuz? Virüsün vereceği zarar aşınınkinden çok daha büyüktür diye mantık yürütüyorum ama bilemiyorum da. Grupta doktor vardı özellikle o arkadaş yazarsa çok sevinirim.
Bi de detaylıdan önceki muayenede dedim ki gülerek yaa hocam tek devam edecek demiştiniz büyüdü inatçı olacak dedim. Ben öyle bir şey demedim dedi banaDemek ki Dr lar da yanılabiliyor. O zaman hala umudumuz var. Hepsi sağlıklı olsunlar doğsunlar Allahın izniyle.
Ben de 2 aydan fazladır çalışmıyorum 1 ay sonra da doğum iznine ayrilcam. Sonrası da ücretsiz izin düşünüyorum geri ise başlamam eylül 2022 olacak neredeyse. Sadece doktor kontrollerine gidiyorum ama hastane de en tehlikeli yerlerden biriBen geçen gün gittiğim doçent perinatologa bunu sordum. Bana gebelere ilgili yeteri kadar çalışma yok henüz, Ben önermiyorum dedi. Kendi Dr um da yapabilirsin dedi. Ben de çalışmadığım için şuan evde kalarak dikkat etmeye çalışıyorum benim de sıram baya oldu geleli. Ama yaptırmayacam. Olacam derseniz de sinovac öneriliyor.
Ciddi misin inanmıyorumBi de detaylıdan önceki muayenede dedim ki gülerek yaa hocam tek devam edecek demiştiniz büyüdü inatçı olacak dedim. Ben öyle bir şey demedim dedi bana
Yelizcim ben anestezistim; çok fazla su içmen gerekiyor baş ağrısı için ve uyurken uzanırken iki yastıkla uyu başın aşağıda olmasın.Sütünü sağıyorsan kahve tüketme zira kahve sütün içine karışıp bebeklerine geçecektir zararlı.Hepimizin aklı sende dua ediyoruz inşallah herşey düzelecek canım benim allahım sana da yavrularına da sağlık sıhhat versinCanım dualarınız için allah razı olsun
Ben taburcu oldum çok ağladım çıkarken
Bebeklerden biri hala makineye bağlı küvezde ,diğeri daha İyi onun da hareket etmiyor ve beslenme konusunda sıkıntısı varmış oda küvezde ,şükür ediyorum sabır gerek galiba
Çok şeyler yaşadım böyle bir sınavı rabbim kimseye yaşatmasın..
@
@
Spinalden dolayı galiba dünden beri öyle bir baş ve boyun ağrısı da var napayım bileniniz varmı? Süt sağmak istiyorum ama baş ağrım sanki alnımdan beni deliyorlar gibi ..
Sizede güzel haberler vermek istiyorum.. Dua ediyorum kimseye böyle bişiy yaşatma allahım...
Ben hayırlısıyla doğum yaptıktan sonra olacağım emzirme döneminde. Hastaneye giderken mutlaka çift maske tak. En önemli koruyucu o bizim için şuanBen de 2 aydan fazladır çalışmıyorum 1 ay sonra da doğum iznine ayrilcam. Sonrası da ücretsiz izin düşünüyorum geri ise başlamam eylül 2022 olacak neredeyse. Sadece doktor kontrollerine gidiyorum ama hastane de en tehlikeli yerlerden biri
Benim de aynı. Çok su içersem midem şişiyor kendimi tok hissediyorum. Yemem gerekenlerin hiçbirini yiyemiyorum. Az su içsem icim rahat etmiyorhanımlar
su tüketiminiz nasıl ?
içemiyorum ben yaaa 3 lt diyolar
onu içince yemeğe yer kalmıyor ki bende
Ben kadrolu değilim, o yüzden asi gelmez muhtemelen. Ama kendi düşüncem asi sırası gelse de doğumdan sonra vurunmak isterim.Sen de öğretmendin canım sana aşı sırası geldi mi?
Emzirirken bir sorun olmuyor galiba? Öyleyse doğum sonrası yaptırırım ben deBen kadrolu değilim, o yüzden asi gelmez muhtemelen. Ama kendi düşüncem asi sırası gelse de doğumdan sonra vurunmak isterim.
Bana doktorum 2 lt ıc yeter dedi ama altına düşme dedihanımlar
su tüketiminiz nasıl ?
Yelizcim ben anestezistim; çok fazla su içmen gerekiyor baş ağrısı için ve uyurken uzanırken iki yastıkla uyu başın aşağıda olmasın.Sütünü sağıyorsan kahve tüketme zira kahve sütün içine karışıp bebeklerine geçecektir zararlı.Hepimizin aklı sende dua ediyoruz inşallah herşey düzelecek canım benim allahım sana da yavrularına da sağlık sıhhat versin
Benimde 3 lt bulmuyor içmeyince ayni endise bende de var nasil kolaylikla içebiliyorlar bilmiyorumhanımlar
su tüketiminiz nasıl ?
hanımlar
su tüketiminiz nasıl ?
Benim de aynı. Çok su içersem midem şişiyor kendimi tok hissediyorum. Yemem gerekenlerin hiçbirini yiyemiyorum. Az su içsem icim rahat etmiyor
Bana doktorum 2 lt ıc yeter dedi ama altına düşme dedi
Benimde 3 lt bulmuyor içmeyince ayni endise bende de var nasil kolaylikla içebiliyorlar bilmiyorum
Aynen hepimizde su sorunu varHepimiz su konusunda sınıfta mı kalıyoruz yani. Ben şu hatırlatıcıdan kullanıyorum ama yinede günde ve hafta ortalamasına göre içtiğim 1,5 ltTöbe artmıyor. Midemi bulandırıyor resmen daha fazlası
Aynen hepimizde su sorunu varbide ikiz gebelik diye senin daha cok icmen gerek dediler mi daha da geriliyorum uzuluyorum bebeklere yeterli degil mi diye
Havalar ısındı simdi acaba su ihtiyacmzda artıs olacak mı bekliyorum
Insallah öyle oluruz bende bekliyorumBende vücudumun su istemesini o kadar çok istiyorum ki şöyle normal insanlar gibi dilim damağım kurusa su diye ölsem ama yok olmuyor
Insallah öyle oluruz bende bekliyorumgebelik önceside cok su icmeyen biriydim en fazla 2 bardak su icerdim suan onun zorlugunu cektigimi düsünüyorum