- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.781
Ortak noktamız demek ki hepimiz önceden de az su iciyormusuzBenden 1 bardak fazla içiyormuşsun hadi yine iyisin
Aslında içilirde yemek yenmiyor bu seferde karnım doyuyor. Bide evdeyiz sıcakta degildi falan filan :))Hepimiz su konusunda sınıfta mı kalıyoruz yani. Ben şu hatırlatıcıdan kullanıyorum ama yinede günde ve hafta ortalamasına göre içtiğim 1,5 ltTöbe artmıyor. Midemi bulandırıyor resmen daha fazlası
Aslında içilirde yemek yenmiyor bu seferde karnım doyuyor. Bide evdeyiz sıcakta degildi falan filan :))
Ahahah bende kalkıp bir bardak su iceyim aklima gelmiskenAh yemek yedirmese ona razıyım. Yemek mi su mu? Suyu seçerdim. Yemeklerden alınan vitamin, minerali alıyoruz haplardan ama suyu karşılayacak tek şey su
Bu kadar su demişken gidip bir bardak içeyim bari işe yarasın konuşmalarımız
gün içinde hatırlatalım burdan bari su iç diye
Sevgili nosking benim nakilden 2 gün önce 2. Doz Covid aşımı oldum. Ama o zaman sadece sinovac vardı. 2 haftalık bebeği olan aile hekimi arkadaşım da aşı oldu ve emzirmeye devam etti. Bir sıkıntı olmadı. Ama haberleri takip ettim yurtdışı haberlerini vs de takip ediyorum. Biontechde de sıkıntı çıkmadı. Hatta sana birkaç link de ekleyeceğim. Hamile ve aşı olanlarla ilgili fikir sahibi olmana yarar. Bir sonraki aşı hakkımız olur ise biontech tercih ederim muhtemelen ama evde izole kalabiliyorsam (ben anne baba ablam dışında kimseyi görmüyorum kontroller ve bazen market dışında evden de çıkmıyorum bir 30. Haftaya kadar beklerdim izolasyonum iyi ise hani bebekler 7. Ayı görsün diye linkleri toparlayıp seni de etiketlerim ilerde arkadaşlara da faydası olur kuzum)Kızlar bana aylar önce covid aşısı çıkmıştı. Doktorum sen bilirsin dedi biontech gelince babam kudurdu aşı ol diye. Siz olsaniz ne yaparsınız aşı olur musunuz? Virüsün vereceği zarar aşınınkinden çok daha büyüktür diye mantık yürütüyorum ama bilemiyorum da. Grupta doktor vardı özellikle o arkadaş yazarsa çok sevinirim.
Muhakkak olacaktır son zamanlarda özellikle. Nasıl olacak bilmiyorum suyla beslencez galibaAynen hepimizde su sorunu varbide ikiz gebelik diye senin daha cok icmen gerek dediler mi daha da geriliyorum uzuluyorum bebeklere yeterli degil mi diye
Havalar ısındı simdi acaba su ihtiyacmzda artıs olacak mı bekliyorum
Bende de pıhtılaşmaya bakılmadı canım ama kullanıyorum doğuma kadar devam edicemKızlar siz oksapar iğne kullanıyor musunuz? Benim kafam karıştı biraz bu konuda . Aynı doktor da tedavi olan iki arkadaş var onlardan halen o doktora gidiyorlar 12. Haftalarında iğneyi kesti doktor. Ben oraya devam etmiyorum sadece ilaçları ne kadar kullanacağımı söylediler bana oksapari doğuma kadar devam dediler . Benim de geçmişte kaybım ya da pıhtı sorunum yok . Hatta ilk denemeden bir oğlum var ondan da hiç kulanmadim bu iğneyi .
Bende de pıhtılaşmaya bakılmadı canım ama kullanıyorum doğuma kadar devam edicem
Galiba öyle olacakMuhakkak olacaktır son zamanlarda özellikle. Nasıl olacak bilmiyorum suyla beslencez galiba
Ben 12. Hafta başladım, doğuma kadar devam dedi doktorum. Bende de pıhtılaşmaya bakılmadı hiç. Korona tedavisinde de kullanıldığı için bir nevi koruyucu da oluyor kullanalım dedi bana.Kızlar siz oksapar iğne kullanıyor musunuz? Benim kafam karıştı biraz bu konuda . Aynı doktor da tedavi olan iki arkadaş var onlardan halen o doktora gidiyorlar 12. Haftalarında iğneyi kesti doktor. Ben oraya devam etmiyorum sadece ilaçları ne kadar kullanacağımı söylediler bana oksapari doğuma kadar devam dediler . Benim de geçmişte kaybım ya da pıhtı sorunum yok . Hatta ilk denemeden bir oğlum var ondan da hiç kulanmadim bu iğneyi .
Ben 12. Hafta başladım, doğuma kadar devam dedi doktorum. Bende de pıhtılaşmaya bakılmadı hiç. Korona tedavisinde de kullanıldığı için bir nevi koruyucu da oluyor kullanalım dedi bana.
Ventilsiz n95 üzerine normal kağıt maske takiyorum iş görür mü?Bir de hastaneye giderken stres olduğunu belirtmişsin. Eğer kalabalık bir hastanede oluyor ise takibin sıra vs çok ise naçizane önerim 3m ffp2 maske alman. 10 tanesi 80 tl.
Ben acilde covidli hastalarda iç içeydim aylarca ve yakalanmadım inan bana ffp2 3m marka kullandım ve ben ve eşim yakalanmadıysak kimse yakalanmaz. Bir maskeyi 2 kontrolde kullanırsın. 20 defa hastaneye gir çık yapabilmiş olursun.
Nosking
Sütün içine bile karıştırmaya başladım ben öyle öyle 3 litreye tamamlıyorumGaliba öyle olacakben yazın zatn sıcaklardan istah kaybi yasarim hep bide su siskinlik yaparsa halimiz nolur bilemiyorum
Ahahah mantklıSütün içine bile karıştırmaya başladım ben öyle öyle 3 litreye tamamlıyorum
Amin.İnşallah canımCanım bu bilgi hepimizin aklında olsun teşekkür ederiz
@yel1z gelip görür hatta güzel haber verir bize inşallahHepimizin duası onunla inşallah güzel haberlerle gelecek inanıyorum. Bu kadar hamile duasına ve mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah