-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.721
Selamlar arkadaşlar, bugün bizim kontrolümüz vardı. bebeklerimizden birinin gelişimi durmuş. Tek bebişle yola devam edeceğiz. Doktor gelişimi duran bebek zamanla kendillinden kaybolur dedi.
Bu sebebten ötürü gruptan ayrılıyorum. Hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah :)
Çok teşekkür ederim, inşallah. Vardır bunda da bir hayır dedik. o yüzden çok üzülmedik.Hakkında hayırlısı olsun.Allah sabır versin inşallahDiğer bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Ne güzel dediniz valla. İnşallah benimki de büyür güzel güzel.Çift yumurta ikizlerinde fark olmasını normal karşılıyolar diye biliyorum. İnşallah kötü bişey yoktur.
Yani herhangi bişey söylememişti doktorum. Sadece çift yumurta ikizlerinde fark olabilir normaldir demişti. Sonraki her gittiğimde kızım da büyüyodu. Aralarında o haftalardan itibaren 100 150 gr gibi bi fark hep vardı. En son 27+4 te gittim. Dopplere girdim. Oğlum 1244 gram kızım da 1100 civarıydı. Pazartesi gidicem şimdi muayene. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Bence sizinde bi sıkıntı olmıcak. Hiç dert etmeyin. Bol su güzel beslenme ile ikiside kilo alır. Allahu alem tabi ama teke düşseydi bence şimdiye düşerdi
Dua edin lütfen teşekkür ederimBak bu düşünce yapısıyla beraber üstesinden geleceksin inşallah. Inan o rahatlık bebeklere de yansıyacak daha sıkı tutunacaklar inşallah sana. Dua ediyorum hep Rabbim yüzünü güldürsün ikisi de sağ salim dünyaya gelsinler.
Belli olmaz canım kesede anlaşılır
İkiz hamileliklerde çok görülen bi durummuş başka bir sıkıntı olmadığı sürece korkma dedi doktorum yine de tedirginim tabi inşallah sağlıkla büyür gelişirler2 damarla sağlıklı doğum yapan okumuştum burda baya da vardı
İnşallah güzel güzel büyürler hepsi. Dua edelim Allah hepsine sağlık sıhhat versinBende en son 20+0 da gittim detaylı ultrasona kordondan geçmesi gereken 3 damardan biri eksikmiş bebeklerimden birinin o diğerine göre daha küçük. Benim de biri 350 diğeri 290 gramdı o zaman inşallah fark açılmaz Allah büyüktür dua edelim de sağlıkla alalım kucağımıza
Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inşallah bizde sağlıkla doğum yaparız gelişmelerden haberdar edelim birbirimiziİnşallah güzel güzel büyürler hepsi. Dua edelim Allah hepsine sağlık sıhhat versin
Bendeki sorun kordon değil plasenta ile ilgili. Rahimden bebeğe giden bir damarda kan akımı yavaş. Böyle söyledi bana. Direkt kordon demedi. Raporda kordon normal yazmış. Hatta ilerde plasenta yetmezliği yaşayabilirsin dedi. İnşallah sağlıkla doğum yaparız Her şeyin hayırlısıAllah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inşallah bizde sağlıkla doğum yaparız gelişmelerden haberdar edelim birbirimiziSize de kordondaki damarlarla alakalı bi sıkıntıdan bahsettiler mi beslenememe sebebi o mu acaba sizinde
Hayır gerekmiyor benimde hiç lekelenmem olmadı ama hamileyim korkmayın sakın:)Transferin 6.gününde lekelenmem oldu, adet oluyorum diye hüngür hüngür ağladım. Ertesi gün sanırım parol içecektim öncesinde test yapayım dedim, silik çizgiyi görmüştüm. Kan verdim 1 hafta 10 gün kadar sonra keseyi gördüm, birkaç gün sonrasında tekrar lekelenmem oldu, düşük yapıyorum diye çok korktum meğer ikinci embriyo da tutunmuş, lekelenme için kontrole gittiğimde gördük. Benim sürecim bu şekilde ama lekelenmesiz yaşanlar da oluyor
Gerçekten zor bir bekleyiş çok iyi anlıyorum seni aşağı yukarı aynı durumdayız gibi. Bana tek bebek devam edersin demediler ama aradaki fark açılabilir ilerleyen haftalarda açıklık daha çok olur dedilerBendeki sorun kordon değil plasenta ile ilgili. Rahimden bebeğe giden bir damarda kan akımı yavaş. Böyle söyledi bana. Direkt kordon demedi. Raporda kordon normal yazmış. Hatta ilerde plasenta yetmezliği yaşayabilirsin dedi. İnşallah sağlıkla doğum yaparız Her şeyin hayırlısı
Canım dualarınız için allah razı olsunGalaxyeliz61 bebekler nasıl canım doktor bir şey dedi mi ? Dua ediyorum inş çabuk toparlayacaklar. Sen çıktın mı hastaneden
Inşallah kavuşacaksın canım bebeklerine ❤Canım dualarınız için allah razı olsun
Ben taburcu oldum çok ağladım çıkarken
Bebeklerden biri hala makineye bağlı küvezde ,diğeri daha İyi onun da hareket etmiyor ve beslenme konusunda sıkıntısı varmış oda küvezde ,şükür ediyorum sabır gerek galiba
Çok şeyler yaşadım böyle bir sınavı rabbim kimseye yaşatmasın..
@
@
Spinalden dolayı galiba dünden beri öyle bir baş ve boyun ağrısı da var napayım bileniniz varmı? Süt sağmak istiyorum ama baş ağrım sanki alnımdan beni deliyorlar gibi ..
Sizede güzel haberler vermek istiyorum.. Dua ediyorum kimseye böyle bişiy yaşatma allahım...
Ben de bir kaç gündür sizi takip ediyorum . Çok üzüldüm. Aklıma her geldikçe dua ediyorum . Ezanla kamet arası edilen dualar reddedilmezmiş. Şu anda yeni ezan bitti sizin için dua ediyorum. Bu mesajı gören arkadaşlarda ezanla kamet arasI dua etsinler lütfen hem sizin için hemde kendileri için . Hamile olanın duası kabul olur diye de okumuştum .Allah’a emanet olunCanım dualarınız için allah razı olsun
Bebeklerden biri hala makineye bağlı küvezde ,diğeri daha İyi onun da hareket etmiyor ve beslenme konusunda sıkıntısı varmış oda küvezde ,şükür ediyorum sabır gerek galiba
@
@
Spinalden dolayı galiba dünden beri öyle bir baş ve boyun ağrısı da var napayım bileniniz varmı? Süt sağmak istiyorum ama baş ağrım sanki alnımdan beni deliyorlar gibi ..
Sizede güzel haberler vermek istiyorum.. Dua ediyorum kimseye böyle bişiy yaşatma allahım...
Canim Rabbim cok buyuk eminim ki iki yavrunu da alip evine gideceksin dualarim sizinle.Canım dualarınız için allah razı olsun
@
@
Bana da büyük ihtimalle dedi. Yani hala olasılıklar. Bu da sevindirici bir nevi. Hala umut var. Burda mıydı birileri yazmıştı galiba. Dr kesin teke düşecek demişti ona da ama 25. haftaya kadar da gelmişti o arkadaş nereye gitti acaba. Belki bize rehber olurduGerçekten zor bir bekleyiş çok iyi anlıyorum seni aşağı yukarı aynı durumdayız gibi. Bana tek bebek devam edersin demediler ama aradaki fark açılabilir ilerleyen haftalarda açıklık daha çok olur dediler
Keşke böyle örnekler yazsa da buraya biraz rahatlasakBana da büyük ihtimalle dedi. Yani hala olasılıklar. Bu da sevindirici bir nevi. Hala umut var. Burda mıydı birileri yazmıştı galiba. Dr kesin teke düşecek demişti ona da ama 25. haftaya kadar da gelmişti o arkadaş nereye gitti acaba. Belki bize rehber olurdu
Bana da demişti canım ama bahsettigin ben miyim bilemedimBana da büyük ihtimalle dedi. Yani hala olasılıklar. Bu da sevindirici bir nevi. Hala umut var. Burda mıydı birileri yazmıştı galiba. Dr kesin teke düşecek demişti ona da ama 25. haftaya kadar da gelmişti o arkadaş nereye gitti acaba. Belki bize rehber olurdu