2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Selamlar arkadaşlar, bugün bizim kontrolümüz vardı. bebeklerimizden birinin gelişimi durmuş. Tek bebişle yola devam edeceğiz. Doktor gelişimi duran bebek zamanla kendillinden kaybolur dedi.
Bu sebebten ötürü gruptan ayrılıyorum. Hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah :)

Hakkında hayırlısı olsun.Allah sabır versin inşallah Diğer bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Ne güzel dediniz valla. İnşallah benimki de büyür güzel güzel.

Dua edin lütfen teşekkür ederim

İnşallah güzel güzel büyürler hepsi. Dua edelim Allah hepsine sağlık sıhhat versin

İnşallah güzel güzel büyürler hepsi. Dua edelim Allah hepsine sağlık sıhhat versin
Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inşallah bizde sağlıkla doğum yaparız gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi Size de kordondaki damarlarla alakalı bi sıkıntıdan bahsettiler mi beslenememe sebebi o mu acaba sizinde

Bendeki sorun kordon değil plasenta ile ilgili. Rahimden bebeğe giden bir damarda kan akımı yavaş. Böyle söyledi bana. Direkt kordon demedi. Raporda kordon normal yazmış. Hatta ilerde plasenta yetmezliği yaşayabilirsin dedi. İnşallah sağlıkla doğum yaparız Her şeyin hayırlısı

Hayır gerekmiyor benimde hiç lekelenmem olmadı ama hamileyim korkmayın sakın:)

Gerçekten zor bir bekleyiş çok iyi anlıyorum seni aşağı yukarı aynı durumdayız gibi. Bana tek bebek devam edersin demediler ama aradaki fark açılabilir ilerleyen haftalarda açıklık daha çok olur dediler

Galaxyeliz61 bebekler nasıl canım doktor bir şey dedi mi ? Dua ediyorum inş çabuk toparlayacaklar. Sen çıktın mı hastaneden
Canım dualarınız için allah razı olsun
Ben taburcu oldum çok ağladım çıkarken
Bebeklerden biri hala makineye bağlı küvezde ,diğeri daha İyi onun da hareket etmiyor ve beslenme konusunda sıkıntısı varmış oda küvezde ,şükür ediyorum sabır gerek galiba
Çok şeyler yaşadım böyle bir sınavı rabbim kimseye yaşatmasın..
@
@
Spinalden dolayı galiba dünden beri öyle bir baş ve boyun ağrısı da var napayım bileniniz varmı? Süt sağmak istiyorum ama baş ağrım sanki alnımdan beni deliyorlar gibi ..
Sizede güzel haberler vermek istiyorum.. Dua ediyorum kimseye böyle bişiy yaşatma allahım...

Inşallah kavuşacaksın canım bebeklerine ❤
Kahve geçiriyor sadece demişler spinalden sonraki baş ağrısını. Denedin mi?

Ben de bir kaç gündür sizi takip ediyorum . Çok üzüldüm. Aklıma her geldikçe dua ediyorum . Ezanla kamet arası edilen dualar reddedilmezmiş. Şu anda yeni ezan bitti sizin için dua ediyorum. Bu mesajı gören arkadaşlarda ezanla kamet arasI dua etsinler lütfen hem sizin için hemde kendileri için . Hamile olanın duası kabul olur diye de okumuştum .Allah’a emanet olun

Canim Rabbim cok buyuk eminim ki iki yavrunu da alip evine gideceksin dualarim sizinle.
Bas agrin icin kahve ve bitter cikolata oneririm. Ayrica doktoruna danisip remidon diye bi agri kesici kullanabilirsin kafein iceriyor bana onu recete etmisti doktorum.

Gerçekten zor bir bekleyiş çok iyi anlıyorum seni aşağı yukarı aynı durumdayız gibi. Bana tek bebek devam edersin demediler ama aradaki fark açılabilir ilerleyen haftalarda açıklık daha çok olur dediler
Bana da büyük ihtimalle dedi. Yani hala olasılıklar. Bu da sevindirici bir nevi. Hala umut var. Burda mıydı birileri yazmıştı galiba. Dr kesin teke düşecek demişti ona da ama 25. haftaya kadar da gelmişti o arkadaş nereye gitti acaba. Belki bize rehber olurdu

Keşke böyle örnekler yazsa da buraya biraz rahatlasak

Bana da demişti canım ama bahsettigin ben miyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…