- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.701
Bende 11i yada 12si gidicem canım duyarız inşallah11 Mayis dogum günümde gidicemeger duyabilirsem tabi pit pitciklari
HaberlesirizBende 11i yada 12si gidicem canım duyarız inşallah
Tamam canımHaberlesiriz
Etrafımdakiler de aynı şeyi söylüyor eşim de merak etme böyle gidecek diyor. Moral vermek için mi bilmiyorum. Ben de umutluyum içimde kötü bir his yok. İnşallah öyledirAnladım canım bebeklerin ve senin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ama nedense benim içimde hep ikiz devam edecekmiş gibi bir his var inşallah yanılmıyorumdur
Her iki doktorda gebelik teke düşücek dedi mi. Bide senin haftalarında benimde aralarında fark vardı. Senin tek yumurta ikizi miydi ?Bebeğe giden damarda da kan akımı az bebek beslenemiyor dedi. Başka Dr lara da gittim onlar da aynı teşhisi koydu. Çaresi de yokmuş. Kendi Dr um bağırsakta parlaklık önemli değil o geçer dedi. Ama diğer sorun büyükmüş. İkiz gebelikte bu haftalardaki erken gerilik teke düşürüyormuş. Sadece dua ediyorum
Çift yumurta ikizleri. Detaylıya gittiğim Dr da olabilir dedi tüm iyi kötü senaryoları anlattı ama ikisi de ihtimaller olasılıklar üzerinden konuşuyor her şey bebeğin kapasitesini nasıl kullanacağına bağlı dedi. Önümüzdeki haftalarda belli olur bu zaten dedi. Bekleyip göreceğiz.Her iki doktorda gebelik teke düşücek dedi mi. Bide senin haftalarında benimde aralarında fark vardı. Senin tek yumurta ikizi miydi ?
Bu arada sizin de rahim damarlarındaki direnç ile mi alakalıydı bu fark. Ve aralarında gr olarak ne kadar fark oluşmuştu. Belki bana da umut olursunuz. Siz 30a gelmişsiniz maşallahHer iki doktorda gebelik teke düşücek dedi mi. Bide senin haftalarında benimde aralarında fark vardı. Senin tek yumurta ikizi miydi ?
Canım aralarında ne kadar fark var bebeklerinBebeğe giden damarda da kan akımı az bebek beslenemiyor dedi. Başka Dr lara da gittim onlar da aynı teşhisi koydu. Çaresi de yokmuş. Kendi Dr um bağırsakta parlaklık önemli değil o geçer dedi. Ama diğer sorun büyükmüş. İkiz gebelikte bu haftalardaki erken gerilik teke düşürüyormuş. Sadece dua ediyorum
Transferin 6.gününde lekelenmem oldu, adet oluyorum diye hüngür hüngür ağladım. Ertesi gün sanırım parol içecektim öncesinde test yapayım dedim, silik çizgiyi görmüştüm. Kan verdim 1 hafta 10 gün kadar sonra keseyi gördüm, birkaç gün sonrasında tekrar lekelenmem oldu, düşük yapıyorum diye çok korktum meğer ikinci embriyo da tutunmuş, lekelenme için kontrole gittiğimde gördük. Benim sürecim bu şekilde ama lekelenmesiz yaşanlar da oluyorKızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
Merhaba. Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün(ler) inşallahMerhaba arkadaşlarım 4. Tüp bebek denememde 2 tane 5. Gün 5aa transfer edildi öncesi histereskopi rahme çizik falan 8. Gün değerim 384 çıktı 10. Gün değerimde 884 ikiz olabilir mi?
Merhaba arkadaşlarım 4. Tüp bebek denememde 2 tane 5. Gün 5aa transfer edildi öncesi histereskopi rahme çizik falan 8. Gün değerim 384 çıktı 10. Gün değerimde 884 ikiz olabilir mi?
Çok teşekkür ederim çarşamba kese için çağırdı doktorum ozaman göreceğiz inşallahhMerhaba. Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün(ler) inşallahbeta değeri ikizin kesin bir göstergesi değil maalesef daha düşüklerle de ikiz olabiliyor daha yüksek değerlerle de tek. Kesin çözüm kese muayenesi o zaman netleşir.
Biri 320 gr diğeri 440 gr dı en son salı günü. 2 hafta bir gerilik söz konusu. Perinatolog hafta farkı önemli değil küçük olanın büyümeye devam etmesi önemli dedi. Akışına bıraktık bakalım. Ufaklık kendini kurtarır inşallahCanım aralarında ne kadar fark var bebeklerin
Bak bu düşünce yapısıyla beraber üstesinden geleceksin inşallah. Inan o rahatlık bebeklere de yansıyacak daha sıkı tutunacaklar inşallah sana. Dua ediyorum hep Rabbim yüzünü güldürsün ikisi de sağ salim dünyaya gelsinler.Etrafımdakiler de aynı şeyi söylüyor eşim de merak etme böyle gidecek diyor. Moral vermek için mi bilmiyorum. Ben de umutluyum içimde kötü bir his yok. İnşallah öyledirlütfen dua edin bebeklerine. Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Belli olmaz canım kesede anlaşılırMerhaba arkadaşlarım 4. Tüp bebek denememde 2 tane 5. Gün 5aa transfer edildi öncesi histereskopi rahme çizik falan 8. Gün değerim 384 çıktı 10. Gün değerimde 884 ikiz olabilir mi?
Bende en son 20+0 da gittim detaylı ultrasona kordondan geçmesi gereken 3 damardan biri eksikmiş bebeklerimden birinin o diğerine göre daha küçük. Benim de biri 350 diğeri 290 gramdı o zaman inşallah fark açılmaz Allah büyüktür dua edelim de sağlıkla alalım kucağımızaBiri 320 gr diğeri 440 gr dı en son salı günü. 2 hafta bir gerilik söz konusu. Perinatolog hafta farkı önemli değil küçük olanın büyümeye devam etmesi önemli dedi. Akışına bıraktık bakalım. Ufaklık kendini kurtarır inşallah
2 damarla sağlıklı doğum yapan okumuştum burda baya da vardıBende en son 20+0 da gittim detaylı ultrasona kordondan geçmesi gereken 3 damardan biri eksikmiş bebeklerimden birinin o diğerine göre daha küçük. Benim de biri 350 diğeri 290 gramdı o zaman inşallah fark açılmaz Allah büyüktür dua edelim de sağlıkla alalım kucağımıza
Çift yumurta ikizlerinde fark olmasını normal karşılıyolar diye biliyorum. İnşallah kötü bişey yoktur.Çift yumurta ikizleri. Detaylıya gittiğim Dr da olabilir dedi tüm iyi kötü senaryoları anlattı ama ikisi de ihtimaller olasılıklar üzerinden konuşuyor her şey bebeğin kapasitesini nasıl kullanacağına bağlı dedi. Önümüzdeki haftalarda belli olur bu zaten dedi. Bekleyip göreceğiz.
Yani herhangi bişey söylememişti doktorum. Sadece çift yumurta ikizlerinde fark olabilir normaldir demişti. Sonraki her gittiğimde kızım da büyüyodu. Aralarında o haftalardan itibaren 100 150 gr gibi bi fark hep vardı. En son 27+4 te gittim. Dopplere girdim. Oğlum 1244 gram kızım da 1100 civarıydı. Pazartesi gidicem şimdi muayene. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Bence sizinde bi sıkıntı olmıcak. Hiç dert etmeyin. Bol su güzel beslenme ile ikiside kilo alır. Allahu alem tabi ama teke düşseydi bence şimdiye düşerdiBu arada sizin de rahim damarlarındaki direnç ile mi alakalıydı bu fark. Ve aralarında gr olarak ne kadar fark oluşmuştu. Belki bana da umut olursunuz. Siz 30a gelmişsiniz maşallah