- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.761
Tamamen seninle aynı şeyleri düşünüyorum. Yalnız benim doktor ısrarla çekimser kalıyor aşı konusunda, bu da beni tedirgin ediyor. Kafam allak bullak.ben oldum canım 50 tane profesöre danıştım hepsi onay verdi en son amerika jinokolojik obsterik bilmem nesi hamileler ve emzirenler üzerinde yapılan araştırmayı yayınlayınca kesin verdim kararımı ve oldum. Corona aşıdan daha tehlikeli diye düşündüm ben
son günlerde de yaşanan gebe ölümleri kararımı çok etkiledi. kanser hastasıyım hemde ikiz gbeyim oluşan tek bir yumurtam vardı
bir daha anne olma şansı bulamayabilirim
eşiminde aşı olabilmesi için gereken yolları araştırıyorum şimdi yurtdışı aşı turları gibi
sinovac ölü aşı bana mantıklı gelmişti yan etkisi olmaz diye ama hocalar biontech önerdi alerjik bünyeliyim korktum önce alerji olurmuşum diye ama çok şükür sorunsuz geçti
Biontech düşünmemin sebebi hem inaktif değil mRna olması, hem 7 günde antikor seviyesinin yüzde 91'e ulaşması. Sanırım gözümü karartıp aşı olacağım. Ama bebekler üzerinde uzun vadeli etkisi ne olur onu da bilmiyorum