- 22 Temmuz 2019
- 108
- 156
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #5.241
canim gozun aydin olsun insallah, nasil oldu ne zaman oldu, simdi nasilsin, bebeklerin nasil?Ben doğurdum kizlar
canim sen nasilsin, hastanede misin?Sagolun kizlar insallah bekler bebeklerim biraz daha. Muayene oldum nst baglamadi ama dayanilmaz agrim vardi acile gelince sancim cikti
Canım gözün aydın. İnşallah her şey güzel gidiyordur. Hay Allah süprizlere açık bir topic burasıBen doğurdum kizlar
Şaka mı derken şüphe duyduğum için değil canım şaşkınlığımı belirtmek içinSanmam şaka yapmaz gibime geliyor her sabah bu topic giriyorum bakayım bugün kim doğum yapmış diyorum içimden sanırım bugün sıraFotosentez ,, gözünaydın.. umarım sorunsuz doğum yapmış olursun meleklerin kucağında inşallah
Nasıl ne olduBen doğurdum kizlar
7.gün akşam 277. 9.gün sabah 866. daha sonra yaptırmadımTüp bebek yaptıranlar 12.gun beta değeriniz kaç çıktı acaba
İnşallah ,bak ufak ufak sıra sana gelecek senden bize ayrıntılı bi paragraf doğum yazısı bekliyorum canım...35 . Hafta hedef olsun şahsen benim için öyle yaa .. allahım yardımcımız olsun inşallahŞaka mı derken şüphe duyduğum için değil canım şaşkınlığımı belirtmek içinumarım hepsi iyidirler❤
İnşallah canım sırayla sağlıkla doğum yapalım Rabbim bize ve evlatlarımıza sağlık versin inşallahİnşallah ,bak ufak ufak sıra sana gelecek senden bize ayrıntılı bi paragraf doğum yazısı bekliyorum canım...35 . Hafta hedef olsun şahsen benim için öyle yaa .. allahım yardımcımız olsun inşallah
Aaaa nasıl daha gece konuşuyorduk nst çekilcektin sancınmı çok çıktı yaz mutlaka aklım sendeBen doğurdum kizlar
Kuzum sendende haber bekliyoruzSagolun kizlar insallah bekler bebeklerim biraz daha. Muayene oldum nst baglamadi ama dayanilmaz agrim vardi acile gelince sancim cikti
5. Gün 64 7.gün 124Tüp bebek yaptıranlar 12.gun beta değeriniz kaç çıktı acaba
İkiz olması beta değerinden belli olmazTüp bebek yaptıranlar 12.gun beta değeriniz kaç çıktı acaba
Benim 12.gun dün yani 149 çıktı5. Gün 64 7.gün 124
önemli olan betadakı artış. o bile kesin bilgi vermiyor bazenBenim 12.gun dün yani 149 çıktı
İnşallah düzenli artar rabbim emeklerimizi boşa cikartmasinönemli olan betadakı artış. o bile kesin bilgi vermiyor bazen
Canım ciddi misin nasıl oldu durumun nasıl bebekler nasıl yaz bize lütfen müsait olduğunda.Senin kontrol vardı nst vs sanırım acil bı durum oldu meraktayiz inşallah bebislerin ve sen iyisinizdir.Ben doğurdum kizlar
1538 çıkmıştı benimkiTüp bebek yaptıranlar 12.gun beta değeriniz kaç çıktı acaba
Kuzum biz doktorumla baştan beri epidural sezeryan kararlaştırmıştık. Ama her zaman genel aneztezi ihtimali olduğunu, bazen omurgada sıkıntı olanlar olabiliyormuş, ameliyat anında tansiyon çok düşük yüksek çıkabiliyormuş vs.. Eğer epidural olursam eşim de covid testi yapıp girebilecekti. Yaptırdık bizde. Neyse beni aldılar ameliyathaneye oturtturdular belimden iğne yaptı aneztezi uzmanı. Biraz hafif yaktı ama dayanılmayacak gibi değil. Sonra yatırdılar önüme perde getirdiler orda heyecanlandım işte. Batikon sürdüklerini hissettim vücudumda o sırada da bacak hislerim gitti tamamen. Sonra doktorum geldi herşey mükemmel babayı alalım 10 dkya bebeklerin geliyor dedi. Eşim geldi perde arkasına yanıma elimi tuttu başımı sevdi heyecanla bekledik ve 5 dk sonra oğlum kerem geldi sapsarı bir bebek bu dedi doktorum aynı eşime benziyor zaten. Sonra o ağlarken kızım da 1 dk sonra hayata geldi. Daha minik tabi kardeşine göre sonra onların ilk muayenelerini yapmaya başladılar biz de eşimle ağlamalarına şahit oluyorduk o kadar güzel bir duygu ki gerçekten anlatılmaz inşallah hepiniz yaşayacaksınız. Sonra bebekleri iki yanağıma yapıştırdılar tabi ben ağlamaktan anlayamadım pek birşeyŞükür canım yavruların iyimis.Genelde kilo kaybı oluyomus her bebekte.
Sezeryan nasıl geçti bazen düşününce çok heyecanlanıyorumdoğum anını ve sonrasını müsait olduğunda yazarsan bizi acemilere iyi olur aslım.
Hiç korkma kuzum bebekleri kucağına alınca hepsi geçiyorMaşallah canım kilo kaybı olur tabiki sezeryan olayı benimde içime ürperti veriyor bi anda bomboş kalacak karnımız heyacan korku endişe çok garip duygular
İnşallah canım sen nasılsın ne durumdasın?Aynen cok sukur agriyi insan onemsemiyor bebekler iyi olsun da katlanirim diyosunuz suan tam bir adet sancim var cok fena ama bebekler iyi olsun yeterki
Valla kuzu hepsi bir arada oluyor ben anlamadim ki
Allah iyilik versin minislere insallah canim
İnşallah kuzumHiyyyyy gene aynı cevap. Normal normal normal. Herşey normal. Yani çok şükür de insanın yüreğine iniyor yaşarken bide sanki ne var bunda der gibi normal diyorlar yanimda kimle gittiysem sanki mahcup oluyorum.
Aman ona da normal derler
Iyi olmayı bekleme mı dedi
Benimde aynı. Bi yumuşuyor bir sertleşiyor. Ben hareketten pay biçemem çünkü yürüdüğüm anda benim kaşık ağrım çok oluyor öyle yürüyüş yapamıyorum ama gazım varsa mesela yada hafif kabızlık varsa o da sertleşme yapıyor onu farkettim. Duşa girince geçiyor genelde.
Bebekler doğrultan sonra 7 gün içinde ağırlıklarının yüzde 20 ye yakını ni kaybederlermiş 15. Gün doğum kilolarına geri dönerlermiş son derece normal yani çok sevindim :) Allahım darısı burdakilere Rabbim ya.
Canımmm hayırlısı olsun ne durumdasın?Ben doğurdum kizlar