2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım benim ne güzel yazmışsın...
Allah nasip ederse benim eşimde girecek doguma yaaaa okurken çok duygulandım o günü ben yaşadım sanki çok güzel bı duygudur hayali bile güzel Allah'ım hepimize nasip etsin sağlıkla o günü yaşamayı.Cok şükür sen kavuştun Allah'ım uzun ömürler versin evlatlarına.

Maşallah canım bize de böyle hayırlı güzel doğumlar nasip olur insallah

Canım geçmiş olsun inşallah geçer sancıların durur bebisler dayanır.Stres yapma sakin kalmaya çalış 30 dan snra hepimiz temkinliyiz Allah'ım sagsalim kavuştursun hepimizi şimdi nasıl durumun.

Canım geçmiş olsun hayırlı haberler ver inşallah zamanında gelsin bebişlerin

Canım sakince beklemeye çalış biliyorum zor ama biz ne kadar sakin olursak bebekler de o kadar sakin oluyor . Umarım biraz daha beklerler

canim sen nasilsin, hastanede misin?

Kuzum sendende haber bekliyoruz rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle

Masalim01 Fotosentez kızlar habersiz bırakmayın bizleri son durumlarinizi merak ediyoruz hepimiz.Allah yardımcıniz olsun.

Geçmiş olsun canım. İnşallah ağrıların geçer.
Kizlar hepinizden Allah razi olsun sagolun olur da alintilamayi unuttugum biri varsa kusura bakmasin. Bugun de kalicam hastanede serum ve ilac tedavisi yapiliyor biraz rahatlatip taburcu etmeyi planliyorum dedi insallah dedigi gibi olur. ilaclar sayesinde daha iyiyim cok sukur.

Kızlar M Muallimezzz de yok bugun bişey mi oldu acaba?Hiç bu kadar girmezlik etmezdi
Canım anneme geldim köyde kalıyor annem çok net çekmiyor ara ara girip bakıyorum yarın evime geçecem inşallah daha aktif olurum çatı ağrıları dışında bir sıkıntı yok çok şükür merak ettiği yazdığınız için sağ olun ikizdaşlarım

Aaa neler oluyor okumadım ben nasılsınız kızlar

Canım benim geçmiş olsun hayırlı olsun muallimezzz söyledi şimdi önceki sayfaları okuyacağım inşallah iyisinizdir bebisler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…