- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #5.261
Canım benim ne güzel yazmışsın...Kuzum biz doktorumla baştan beri epidural sezeryan kararlaştırmıştık. Ama her zaman genel aneztezi ihtimali olduğunu, bazen omurgada sıkıntı olanlar olabiliyormuş, ameliyat anında tansiyon çok düşük yüksek çıkabiliyormuş vs.. Eğer epidural olursam eşim de covid testi yapıp girebilecekti. Yaptırdık bizde. Neyse beni aldılar ameliyathaneye oturtturdular belimden iğne yaptı aneztezi uzmanı. Biraz hafif yaktı ama dayanılmayacak gibi değil. Sonra yatırdılar önüme perde getirdiler orda heyecanlandım işte. Batikon sürdüklerini hissettim vücudumda o sırada da bacak hislerim gitti tamamen. Sonra doktorum geldi herşey mükemmel babayı alalım 10 dkya bebeklerin geliyor dedi. Eşim geldi perde arkasına yanıma elimi tuttu başımı sevdi heyecanla bekledik ve 5 dk sonra oğlum kerem geldi sapsarı bir bebek bu dedi doktorum aynı eşime benziyor zaten. Sonra o ağlarken kızım da 1 dk sonra hayata geldi. Daha minik tabi kardeşine göre sonra onların ilk muayenelerini yapmaya başladılar biz de eşimle ağlamalarına şahit oluyorduk o kadar güzel bir duygu ki gerçekten anlatılmaz inşallah hepiniz yaşayacaksınız. Sonra bebekleri iki yanağıma yapıştırdılar tabi ben ağlamaktan anlayamadım pek birşeyEşimi çıkardılar bebeklerle beraber bebek bakım odasına gitmişler. Benim de doktor ameliyata devam etti sonra dinlenme odasına aldılar. 20 dk orda durdum ama bilincim açık merakla kuzularıma kavuşmak istedim. Odaya çıkardılar o sırada bebek odasının camından annemler filan bebekleri izlemişler sonra odaya getirdiler hemen emzirmeye tutturdular Öyle işte canım benim ay yazarken bir daha yaşadım
Hiç korkma kuzum bebekleri kucağına alınca hepsi geçiyor
İnşallah canım sen nasılsın ne durumdasın?
İnşallah kuzum
Canımmm hayırlısı olsun ne durumdasın?
Hayırlı olsun canım. İnşallah sen de bebekler de iyidir. Müsait olduğunda bizi de bilgilendir.Ben doğurdum kizlar
Geçmiş olsun canım. İnşallah ağrıların geçer.Sagolun kizlar insallah bekler bebeklerim biraz daha. Muayene oldum nst baglamadi ama dayanilmaz agrim vardi acile gelince sancim cikti
Maşallah canım bize de böyle hayırlı güzel doğumlar nasip olur insallahKuzum biz doktorumla baştan beri epidural sezeryan kararlaştırmıştık. Ama her zaman genel aneztezi ihtimali olduğunu, bazen omurgada sıkıntı olanlar olabiliyormuş, ameliyat anında tansiyon çok düşük yüksek çıkabiliyormuş vs.. Eğer epidural olursam eşim de covid testi yapıp girebilecekti. Yaptırdık bizde. Neyse beni aldılar ameliyathaneye oturtturdular belimden iğne yaptı aneztezi uzmanı. Biraz hafif yaktı ama dayanılmayacak gibi değil. Sonra yatırdılar önüme perde getirdiler orda heyecanlandım işte. Batikon sürdüklerini hissettim vücudumda o sırada da bacak hislerim gitti tamamen. Sonra doktorum geldi herşey mükemmel babayı alalım 10 dkya bebeklerin geliyor dedi. Eşim geldi perde arkasına yanıma elimi tuttu başımı sevdi heyecanla bekledik ve 5 dk sonra oğlum kerem geldi sapsarı bir bebek bu dedi doktorum aynı eşime benziyor zaten. Sonra o ağlarken kızım da 1 dk sonra hayata geldi. Daha minik tabi kardeşine göre sonra onların ilk muayenelerini yapmaya başladılar biz de eşimle ağlamalarına şahit oluyorduk o kadar güzel bir duygu ki gerçekten anlatılmaz inşallah hepiniz yaşayacaksınız. Sonra bebekleri iki yanağıma yapıştırdılar tabi ben ağlamaktan anlayamadım pek birşeyEşimi çıkardılar bebeklerle beraber bebek bakım odasına gitmişler. Benim de doktor ameliyata devam etti sonra dinlenme odasına aldılar. 20 dk orda durdum ama bilincim açık merakla kuzularıma kavuşmak istedim. Odaya çıkardılar o sırada bebek odasının camından annemler filan bebekleri izlemişler sonra odaya getirdiler hemen emzirmeye tutturdular Öyle işte canım benim ay yazarken bir daha yaşadım
İnşallah kuzum
Evt çok zor sürekli iyilermi acaba diye düşünüypsun rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Aaa evet senin çok az kalmış şikayetlerin başlar erken yatmak durumunda kalırsan bizide haberdar et
Kıyafet yıka ütüle fotoğraf çekimi yap evi temizlet valiz hazırla falan derken hızlı geçti o erkenden ve çok sıkıntısız kucagına aldı inşallah bizde sıfır sıkıntıyla atlatırız
Nst sancın kaç çıktı cnm fotosu varsa atabilirmisin hiç stres yapma bebeklerinde streslenmesin herşey çok güzel olacak inşallah
Canım geçmiş olsun inşallah geçer sancıların durur bebisler dayanır.Stres yapma sakin kalmaya çalış 30 dan snra hepimiz temkinliyiz Allah'ım sagsalim kavuştursun hepimizi şimdi nasıl durumun.
Canım geçmiş olsun hayırlı haberler ver inşallah zamanında gelsin bebişlerin
Canım sakince beklemeye çalış biliyorum zor ama biz ne kadar sakin olursak bebekler de o kadar sakin oluyor . Umarım biraz daha beklerler
canim sen nasilsin, hastanede misin?
Kuzum sendende haber bekliyoruzrabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle
Masalim01 Fotosentez kızlar habersiz bırakmayın bizleri son durumlarinizi merak ediyoruz hepimiz.Allah yardımcıniz olsun.
Kuzum biz doktorumla baştan beri epidural sezeryan kararlaştırmıştık. Ama her zaman genel aneztezi ihtimali olduğunu, bazen omurgada sıkıntı olanlar olabiliyormuş, ameliyat anında tansiyon çok düşük yüksek çıkabiliyormuş vs.. Eğer epidural olursam eşim de covid testi yapıp girebilecekti. Yaptırdık bizde. Neyse beni aldılar ameliyathaneye oturtturdular belimden iğne yaptı aneztezi uzmanı. Biraz hafif yaktı ama dayanılmayacak gibi değil. Sonra yatırdılar önüme perde getirdiler orda heyecanlandım işte. Batikon sürdüklerini hissettim vücudumda o sırada da bacak hislerim gitti tamamen. Sonra doktorum geldi herşey mükemmel babayı alalım 10 dkya bebeklerin geliyor dedi. Eşim geldi perde arkasına yanıma elimi tuttu başımı sevdi heyecanla bekledik ve 5 dk sonra oğlum kerem geldi sapsarı bir bebek bu dedi doktorum aynı eşime benziyor zaten. Sonra o ağlarken kızım da 1 dk sonra hayata geldi. Daha minik tabi kardeşine göre sonra onların ilk muayenelerini yapmaya başladılar biz de eşimle ağlamalarına şahit oluyorduk o kadar güzel bir duygu ki gerçekten anlatılmaz inşallah hepiniz yaşayacaksınız. Sonra bebekleri iki yanağıma yapıştırdılar tabi ben ağlamaktan anlayamadım pek birşeyEşimi çıkardılar bebeklerle beraber bebek bakım odasına gitmişler. Benim de doktor ameliyata devam etti sonra dinlenme odasına aldılar. 20 dk orda durdum ama bilincim açık merakla kuzularıma kavuşmak istedim. Odaya çıkardılar o sırada bebek odasının camından annemler filan bebekleri izlemişler sonra odaya getirdiler hemen emzirmeye tutturdular Öyle işte canım benim ay yazarken bir daha yaşadım
İnşallah kuzum
Kizlar hepinizden Allah razi olsun sagolun olur da alintilamayi unuttugum biri varsa kusura bakmasin. Bugun de kalicam hastanede serum ve ilac tedavisi yapiliyor biraz rahatlatip taburcu etmeyi planliyorum dedi insallah dedigi gibi olur. ilaclar sayesinde daha iyiyim cok sukur.Geçmiş olsun canım. İnşallah ağrıların geçer.
Evet yazmamis ben de sasirdim
Canım anneme geldim köyde kalıyor annem çok net çekmiyor ara ara girip bakıyorum yarın evime geçecem inşallah daha aktif olurum çatı ağrıları dışında bir sıkıntı yok çok şükür merak ettiği yazdığınız için sağ olun ikizdaşlarım
Aaa neler oluyor okumadım ben nasılsınız kızlarKizlar hepinizden Allah razi olsun sagolun olur da alintilamayi unuttugum biri varsa kusura bakmasin. Bugun de kalicam hastanede serum ve ilac tedavisi yapiliyor biraz rahatlatip taburcu etmeyi planliyorum dedi insallah dedigi gibi olur. ilaclar sayesinde daha iyiyim cok sukur.
Masalım ya yeni okuyorum kuzum ne olur kusura bakma rabbim acil şifa versinKizlar hastaneye yatisim yapildi sancidan duramadim acile gittim.sanci cikti sanci durana kadar yatiralim dedi. Ciger gelistirici ignenin ilk dozunu oldum
Bismillah neler oluyor ya çok panik oldum nasılsınızBen doğurdum kizlar
Bende senden ses çıkmayınca panik oldumBismillah neler oluyor ya çok panik oldum nasılsınız
Ay şok geçirdim resmen kız kalbim küt küt rabbim bu yolda kimseyi emeksiz çıkarmasın telefon numaralarımız olsa ne güzel iletişim halinde olurduk herkesle yaBende
Bende senden ses çıkmayınca panik oldumsorma. tertibim sensin aynıyız seninle korkutma beni bı daha
Ben sana yazdım görmedin birbirimizde vardı ondan telaş yaptım zatenAy şok geçirdim resmen kız kalbim küt küt rabbim bu yolda kimseyi emeksiz çıkarmasın telefon numaralarımız olsa ne güzel iletişim halinde olurduk herkesle ya
Ay görmedim mi tövbe yarabbimBen sana yazdım görmedin birbirimizde vardı ondan telaş yaptım zaten
Kizlar hepinizden Allah razi olsun sagolun olur da alintilamayi unuttugum biri varsa kusura bakmasin. Bugun de kalicam hastanede serum ve ilac tedavisi yapiliyor biraz rahatlatip taburcu etmeyi planliyorum dedi insallah dedigi gibi olur. ilaclar sayesinde daha iyiyim cok sukur.