2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ellerimin ödeminden yazamadım. Geldiler bebikolar :) kiz 1850 erkek 2040 31+1 de. Solunum sıkıntıları yok. Sadece destek olsun diye oksijen bağladılar. Aksilik çıkmazsa 2 3 hafta dedi doktorumuz. Bize dua edin. Ben çok iyiyim çok mutluyum kuvöz hiç korktuğumuz gibi değil Sakin sıkmayın kendinizi. Lohusadaha kötü olur dediler ama bence hamilelik psikolojisi çok daha betermis. Sık sık görmeme izin verdiler. Gerisi yüce Rabbime kalmış çok şükür şu an çok iyiyiz

Yaaa nasıl mutlu oldum böyle güzel motivasyonu yüksek hikayelere ihtiyaci var hepimizin

Hayırlı olsun müsait olduğunda ayrıntıları da dinlemek isteriz darısı zamanında sırayla bize olsun inşallah

Ya bin şükür canım çok sevindim çok

İyi olunca yaz doğum hikayeni kuzum

Gözün aydın canım ne güzel sevindim. Müsait olunca yaz bize ne.oldu da doğuma aldı doktor. Solunum sıkıntısı.olmamasi çok iyi. Ciğer geliştirici yapilmismiydi sana?

Çok şükür canım... mutlu oldum yazdıklarına...

Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin çok şaşırdım iyi olmalarına çok çok sevindim müsait oldugunda ayrıntıları yaz neden hemen doğuma aldılar ne oldu emmeye başladılarmı sağıp mı veriyorsun

gozun aydin canim cok cok sevindim,ayy insallah en kisa surede saglikla kucagina almak nasip olsun. kilolari durumlari super maasallah, sen de sıkma sakin kendini, sayili gun elbet bitecek, hayirlisiyla saglikla kavusun birbirinize

Fotosentez canım gözün aydın sağlıkla birbirinize kavuşun yavrularınla inşallah.Kilolari da gayet iyi Allah'ım uzun ömürler versin.

Aaa neler oluyor okumadım ben nasılsınız kızlar

Masalım ya yeni okuyorum kuzum ne olur kusura bakma rabbim acil şifa versin
Olsun canim benim ne kusuru. Aminn

Ay masallah miniklere ve sana canim cooook suku
Bende telaş yaptım Allah seni netmesin

Masalim01 zümrem dualarım senle biraz daha kalsınlar hayırlısıyla içeride iyi olun inşallah canım
Yok zümrem dogurmadim daha cok suku insallah insallah canim
Masalim01 iyi canım çok şükür sende bebeklerde iyisiniz neden erken doğum riskin olmuş kısalma açıklık sancın falanmı var
Cok sukur bebekler iyi teyzesi sancim cikiyor cok agrim ve asagi baskim oldu sukur azaldi sancilar yarin tekrar degerlendirecek sabah kisalma yok sukur

Canım hadi gözün aydın sağlıkla kavuşun inşallah

Sancın çok mu çıkıyordu kuzu 60 70 civarı

Hayırlı, uğurlu olsun. Allah bir an önce sizi birbirinize sağlıcakla kavuştursun

Güle güle büyütün, çok şaşırdım bu kadar çabuk doğum yaptığınıza. Çok şükür sağlıklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…