2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

😂😂 Eee ikiz anası olmak kolay değil her ağrı girdiğinde doğuruyom galiba diyom sonra oh ne doğum arası değilmiş diyom evde sürekli bi panik havası yaşatıyom yakında cidden başlıcak doğum sancısı bu sefer kimse inanmıcak .bnde 35+3 de gidicem kontrole 36+5 gibi al desem alırmı acaba bebişleri yarın doktordan çıkınca haber et bakalım kiloları falan nasıl olmuş minnoşların

Bende doğum değil de ölüyorummmm diye bir yaygara havası var. Sürekli şuram ağrıyor buram ağrıyor. Vallahi çok zormus yeminle çok zormus birde ben bir rahat hamilelik geçirdim 29 a kadar. Yani ne bir kusma ne bir kanama. Ama bak şimdi. Yine de çok şükür ben çok dua ettim Allahım versin diye. Birde olması çok zordu bizim. Şükürler olsun binlerce kere Allah verdi hemde 1 olur mu derken 2 tane. Ama gerçekten cennet annelerin ayaklarının altında yemin ediyorum çok inanıyorum buna.

Sana birşey diyim mı ben 35i doldursam 35+0 olsam.direk.gider hadi napiyoruz hocam oturmaya mı geldik ne zaman alıyoruz derim. Yemin ederim.o kadsr uzun zaman geliyor ki 32 33 34 35.

Tamam canım.haber veririm. Inşallah herşey yolunda gider inşallah.

😂😂 Eee ikiz anası olmak kolay değil her ağrı girdiğinde doğuruyom galiba diyom sonra oh ne doğum arası değilmiş diyom evde sürekli bi panik havası yaşatıyom yakında cidden başlıcak doğum sancısı bu sefer kimse inanmıcak .bnde 35+3 de gidicem kontrole 36+5 gibi al desem alırmı acaba bebişleri yarın doktordan çıkınca haber et bakalım kiloları falan nasıl olmuş minnoşların
Ya 36+5 nerdeyse 38. Haftaya girmiş olacaksın benim o hafta tek gebelikde doğuran arkadaşlarım var kardeş 37 dolmasına kadar duracaksan nolur 38 e gir doğur valla konunun başına büstünü koyalım ben çok takdir ederim şahsen 🥰💕💕💕💕

Ya 36+5 nerdeyse 38. Haftaya girmiş olacaksın benim o hafta tek gebelikde doğuran arkadaşlarım var kardeş 37 dolmasına kadar duracaksan nolur 38 e gir doğur valla konunun başına büstünü koyalım ben çok takdir ederim şahsen 🥰💕💕💕💕
Bi gün bile çok zor geçiyor ya 38 e kdr bekleyemem beklemim tamam hamilelik aşırı güzel bi bedende üç kalp o minicik tekmeleri hissetmek falan ama ne bilim o vakte kadar iyice ağırlaşıcam yeter bnce 😂 ben 30 dan sonrası nasıl geçti anlamadım çok hızlı oldu seninde öyle olur inşallah 37/38 i görürsün hemencecik

Bi gün bile çok zor geçiyor ya 38 e kdr bekleyemem beklemim tamam hamilelik aşırı güzel bi bedende üç kalp o minicik tekmeleri hissetmek falan ama ne bilim o vakte kadar iyice ağırlaşıcam yeter bnce 😂 ben 30 dan sonrası nasıl geçti anlamadım çok hızlı oldu seninde öyle olur inşallah 37/38 i görürsün hemencecik
20 li haftalar hiç bitmedi bana da şimdi 30 Lara geldik inşallah dediğin gibi çabuk geçer.Benim doktorumda gerekmedikçe erken alma düşüncesinde değil 37 dolmasını diretebilir ben nasıl sabrederim bilmiyorum Heran bişey olacak korkusu hiç bitmiyo 😔

Hamilelik aşırı güzel ve 30 dan sonrası çok hızlı geçti kısımlarını anlamadim :))))) Bana kaplumbağa hızı geliyor :) ama sağlıkla gelsin yeter. Teyzesi ben 35 i doldurayım aslimuu bana güzel örnek Hiç zorlamaya gerek yok :)

Kizlar hastaneye yatisim yapildi sancidan duramadim acile gittim.sanci cikti sanci durana kadar yatiralim dedi. Ciger gelistirici ignenin ilk dozunu oldum
Ya cok gecmis olsun. Tez zamamda gecsin gitsin sancilar insallah. Bebisler daha karnimizda durmali. Demek ki siz hakliymissiniz. Insan yasadigini bilmez mi zaten. Acil sifalar insallah.

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk çıkarsın hastaneden yeni kontrol olmuştun her şey yolundaydı. Beklerler inşallah bebişlerin bir süre daha🙏🙏
Ya cok gecmis olsun. Tez zamamda gecsin gitsin sancilar insallah. Bebisler daha karnimizda durmali. Demek ki siz hakliymissiniz. Insan yasadigini bilmez mi zaten. Acil sifalar insallah.
Sagolun kizlar insallah bekler bebeklerim biraz daha. Muayene oldum nst baglamadi ama dayanilmaz agrim vardi acile gelince sancim cikti

20 li haftalar hiç bitmedi bana da şimdi 30 Lara geldik inşallah dediğin gibi çabuk geçer.Benim doktorumda gerekmedikçe erken alma düşüncesinde değil 37 dolmasını diretebilir ben nasıl sabrederim bilmiyorum Heran bişey olacak korkusu hiç bitmiyo 😔
Evt çok zor sürekli iyilermi acaba diye düşünüypsun rabbim hakkımızda hayırlısını versin 😊
Benim doktorum da 38in içinde alacak inşallah. Çok az kaldı doğumuma umarım herkes sağlıcakla kucağına alır bebeklerini☺️ 37 olduk bile ❤️❤️
Aaa evet senin çok az kalmış şikayetlerin başlar erken yatmak durumunda kalırsan bizide haberdar et
Hamilelik aşırı güzel ve 30 dan sonrası çok hızlı geçti kısımlarını anlamadim :))))) Bana kaplumbağa hızı geliyor :) ama sağlıkla gelsin yeter. Teyzesi ben 35 i doldurayım aslimuu bana güzel örnek Hiç zorlamaya gerek yok :)
Kıyafet yıka ütüle fotoğraf çekimi yap evi temizlet valiz hazırla falan derken hızlı geçti o erkenden ve çok sıkıntısız kucagına aldı inşallah bizde sıfır sıkıntıyla atlatırız
Sagolun kizlar insallah bekler bebeklerim biraz daha. Muayene oldum nst baglamadi ama dayanilmaz agrim vardi acile gelince sancim cikti
Nst sancın kaç çıktı cnm fotosu varsa atabilirmisin hiç stres yapma bebeklerinde streslenmesin herşey çok güzel olacak inşallah

Kizlar hastaneye yatisim yapildi sancidan duramadim acile gittim.sanci cikti sanci durana kadar yatiralim dedi. Ciger gelistirici ignenin ilk dozunu oldum
Canım geçmiş olsun inşallah geçer sancıların durur bebisler dayanır.Stres yapma sakin kalmaya çalış 30 dan snra hepimiz temkinliyiz Allah'ım sagsalim kavuştursun hepimizi şimdi nasıl durumun.

Canım sakince beklemeye çalış biliyorum zor ama biz ne kadar sakin olursak bebekler de o kadar sakin oluyor . Umarım biraz daha beklerler

X