- 29 Haziran 2010
- 1.129
- 598
- Konu Sahibi incikartanesi
- #5.221
Eee ikiz anası olmak kolay değil her ağrı girdiğinde doğuruyom galiba diyom sonra oh ne doğum arası değilmiş diyom evde sürekli bi panik havası yaşatıyom yakında cidden başlıcak doğum sancısı bu sefer kimse inanmıcak .bnde 35+3 de gidicem kontrole 36+5 gibi al desem alırmı acaba bebişleri yarın doktordan çıkınca haber et bakalım kiloları falan nasıl olmuş minnoşların
Bende doğum değil de ölüyorummmm diye bir yaygara havası var. Sürekli şuram ağrıyor buram ağrıyor. Vallahi çok zormus yeminle çok zormus birde ben bir rahat hamilelik geçirdim 29 a kadar. Yani ne bir kusma ne bir kanama. Ama bak şimdi. Yine de çok şükür ben çok dua ettim Allahım versin diye. Birde olması çok zordu bizim. Şükürler olsun binlerce kere Allah verdi hemde 1 olur mu derken 2 tane. Ama gerçekten cennet annelerin ayaklarının altında yemin ediyorum çok inanıyorum buna.
Sana birşey diyim mı ben 35i doldursam 35+0 olsam.direk.gider hadi napiyoruz hocam oturmaya mı geldik ne zaman alıyoruz derim. Yemin ederim.o kadsr uzun zaman geliyor ki 32 33 34 35.
Tamam canım.haber veririm. Inşallah herşey yolunda gider inşallah.