- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
- #5.261
Canım benim ne güzel yazmışsın...Kuzum biz doktorumla baştan beri epidural sezeryan kararlaştırmıştık. Ama her zaman genel aneztezi ihtimali olduğunu, bazen omurgada sıkıntı olanlar olabiliyormuş, ameliyat anında tansiyon çok düşük yüksek çıkabiliyormuş vs.. Eğer epidural olursam eşim de covid testi yapıp girebilecekti. Yaptırdık bizde. Neyse beni aldılar ameliyathaneye oturtturdular belimden iğne yaptı aneztezi uzmanı. Biraz hafif yaktı ama dayanılmayacak gibi değil. Sonra yatırdılar önüme perde getirdiler orda heyecanlandım işte. Batikon sürdüklerini hissettim vücudumda o sırada da bacak hislerim gitti tamamen. Sonra doktorum geldi herşey mükemmel babayı alalım 10 dkya bebeklerin geliyor dedi. Eşim geldi perde arkasına yanıma elimi tuttu başımı sevdi heyecanla bekledik ve 5 dk sonra oğlum kerem geldi sapsarı bir bebek bu dedi doktorum aynı eşime benziyor zaten. Sonra o ağlarken kızım da 1 dk sonra hayata geldi. Daha minik tabi kardeşine göre sonra onların ilk muayenelerini yapmaya başladılar biz de eşimle ağlamalarına şahit oluyorduk o kadar güzel bir duygu ki gerçekten anlatılmaz inşallah hepiniz yaşayacaksınız. Sonra bebekleri iki yanağıma yapıştırdılar tabi ben ağlamaktan anlayamadım pek birşey Eşimi çıkardılar bebeklerle beraber bebek bakım odasına gitmişler. Benim de doktor ameliyata devam etti sonra dinlenme odasına aldılar. 20 dk orda durdum ama bilincim açık merakla kuzularıma kavuşmak istedim. Odaya çıkardılar o sırada bebek odasının camından annemler filan bebekleri izlemişler sonra odaya getirdiler hemen emzirmeye tutturdular Öyle işte canım benim ay yazarken bir daha yaşadım
Hiç korkma kuzum bebekleri kucağına alınca hepsi geçiyor
İnşallah canım sen nasılsın ne durumdasın?
İnşallah kuzum
Canımmm hayırlısı olsun ne durumdasın?
Allah nasip ederse benim eşimde girecek doguma yaaaa okurken çok duygulandım o günü ben yaşadım sanki çok güzel bı duygudur hayali bile güzel Allah'ım hepimize nasip etsin sağlıkla o günü yaşamayı.Cok şükür sen kavuştun Allah'ım uzun ömürler versin evlatlarına.