2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kuzum biz doktorumla baştan beri epidural sezeryan kararlaştırmıştık. Ama her zaman genel aneztezi ihtimali olduğunu, bazen omurgada sıkıntı olanlar olabiliyormuş, ameliyat anında tansiyon çok düşük yüksek çıkabiliyormuş vs.. Eğer epidural olursam eşim de covid testi yapıp girebilecekti. Yaptırdık bizde. Neyse beni aldılar ameliyathaneye oturtturdular belimden iğne yaptı aneztezi uzmanı. Biraz hafif yaktı ama dayanılmayacak gibi değil. Sonra yatırdılar önüme perde getirdiler orda heyecanlandım işte. Batikon sürdüklerini hissettim vücudumda o sırada da bacak hislerim gitti tamamen. Sonra doktorum geldi herşey mükemmel babayı alalım 10 dkya bebeklerin geliyor dedi. Eşim geldi perde arkasına yanıma elimi tuttu başımı sevdi heyecanla bekledik ve 5 dk sonra oğlum kerem geldi sapsarı bir bebek bu dedi doktorum aynı eşime benziyor zaten. Sonra o ağlarken kızım da 1 dk sonra hayata geldi. Daha minik tabi kardeşine göre sonra onların ilk muayenelerini yapmaya başladılar biz de eşimle ağlamalarına şahit oluyorduk o kadar güzel bir duygu ki gerçekten anlatılmaz inşallah hepiniz yaşayacaksınız. Sonra bebekleri iki yanağıma yapıştırdılar tabi ben ağlamaktan anlayamadım pek birşey❤️ Eşimi çıkardılar bebeklerle beraber bebek bakım odasına gitmişler. Benim de doktor ameliyata devam etti sonra dinlenme odasına aldılar. 20 dk orda durdum ama bilincim açık merakla kuzularıma kavuşmak istedim. Odaya çıkardılar o sırada bebek odasının camından annemler filan bebekleri izlemişler sonra odaya getirdiler hemen emzirmeye tutturdular 🙏🏻 Öyle işte canım benim ay yazarken bir daha yaşadım

Hiç korkma kuzum bebekleri kucağına alınca hepsi geçiyor 🙏🏻

İnşallah canım sen nasılsın ne durumdasın?

İnşallah kuzum🙏🏻

Canımmm hayırlısı olsun ne durumdasın?
Canım benim ne güzel yazmışsın...
Allah nasip ederse benim eşimde girecek doguma 🥰 yaaaa okurken çok duygulandım o günü ben yaşadım sanki çok güzel bı duygudur hayali bile güzel Allah'ım hepimize nasip etsin sağlıkla o günü yaşamayı.Cok şükür sen kavuştun Allah'ım uzun ömürler versin evlatlarına.

Kuzum biz doktorumla baştan beri epidural sezeryan kararlaştırmıştık. Ama her zaman genel aneztezi ihtimali olduğunu, bazen omurgada sıkıntı olanlar olabiliyormuş, ameliyat anında tansiyon çok düşük yüksek çıkabiliyormuş vs.. Eğer epidural olursam eşim de covid testi yapıp girebilecekti. Yaptırdık bizde. Neyse beni aldılar ameliyathaneye oturtturdular belimden iğne yaptı aneztezi uzmanı. Biraz hafif yaktı ama dayanılmayacak gibi değil. Sonra yatırdılar önüme perde getirdiler orda heyecanlandım işte. Batikon sürdüklerini hissettim vücudumda o sırada da bacak hislerim gitti tamamen. Sonra doktorum geldi herşey mükemmel babayı alalım 10 dkya bebeklerin geliyor dedi. Eşim geldi perde arkasına yanıma elimi tuttu başımı sevdi heyecanla bekledik ve 5 dk sonra oğlum kerem geldi sapsarı bir bebek bu dedi doktorum aynı eşime benziyor zaten. Sonra o ağlarken kızım da 1 dk sonra hayata geldi. Daha minik tabi kardeşine göre sonra onların ilk muayenelerini yapmaya başladılar biz de eşimle ağlamalarına şahit oluyorduk o kadar güzel bir duygu ki gerçekten anlatılmaz inşallah hepiniz yaşayacaksınız. Sonra bebekleri iki yanağıma yapıştırdılar tabi ben ağlamaktan anlayamadım pek birşey❤️ Eşimi çıkardılar bebeklerle beraber bebek bakım odasına gitmişler. Benim de doktor ameliyata devam etti sonra dinlenme odasına aldılar. 20 dk orda durdum ama bilincim açık merakla kuzularıma kavuşmak istedim. Odaya çıkardılar o sırada bebek odasının camından annemler filan bebekleri izlemişler sonra odaya getirdiler hemen emzirmeye tutturdular 🙏🏻 Öyle işte canım benim ay yazarken bir daha yaşadım

İnşallah kuzum🙏🏻

Maşallah canım bize de böyle hayırlı güzel doğumlar nasip olur insallah

Evt çok zor sürekli iyilermi acaba diye düşünüypsun rabbim hakkımızda hayırlısını versin 😊

Aaa evet senin çok az kalmış şikayetlerin başlar erken yatmak durumunda kalırsan bizide haberdar et

Kıyafet yıka ütüle fotoğraf çekimi yap evi temizlet valiz hazırla falan derken hızlı geçti o erkenden ve çok sıkıntısız kucagına aldı inşallah bizde sıfır sıkıntıyla atlatırız

Nst sancın kaç çıktı cnm fotosu varsa atabilirmisin hiç stres yapma bebeklerinde streslenmesin herşey çok güzel olacak inşallah

Canım geçmiş olsun inşallah geçer sancıların durur bebisler dayanır.Stres yapma sakin kalmaya çalış 30 dan snra hepimiz temkinliyiz Allah'ım sagsalim kavuştursun hepimizi şimdi nasıl durumun.

Canım geçmiş olsun hayırlı haberler ver inşallah zamanında gelsin bebişlerin

Canım sakince beklemeye çalış biliyorum zor ama biz ne kadar sakin olursak bebekler de o kadar sakin oluyor . Umarım biraz daha beklerler

canim sen nasilsin, hastanede misin?

Kuzum sendende haber bekliyoruz 😭 rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle

Masalim01 Masalim01 Fotosentez Fotosentez kızlar habersiz bırakmayın bizleri son durumlarinizi merak ediyoruz hepimiz.Allah yardımcıniz olsun.

İnşallah kuzum🙏🏻

Geçmiş olsun canım. İnşallah ağrıların geçer.
Kizlar hepinizden Allah razi olsun sagolun olur da alintilamayi unuttugum biri varsa kusura bakmasin. Bugun de kalicam hastanede serum ve ilac tedavisi yapiliyor biraz rahatlatip taburcu etmeyi planliyorum dedi insallah dedigi gibi olur. ilaclar sayesinde daha iyiyim cok sukur.

Kızlar M Muallimezzz de yok bugun 🙄bişey mi oldu acaba?Hiç bu kadar girmezlik etmezdi
Canım anneme geldim köyde kalıyor annem çok net çekmiyor ara ara girip bakıyorum yarın evime geçecem inşallah daha aktif olurum çatı ağrıları dışında bir sıkıntı yok çok şükür merak ettiği yazdığınız için sağ olun ikizdaşlarım😀

Kizlar hepinizden Allah razi olsun sagolun olur da alintilamayi unuttugum biri varsa kusura bakmasin. Bugun de kalicam hastanede serum ve ilac tedavisi yapiliyor biraz rahatlatip taburcu etmeyi planliyorum dedi insallah dedigi gibi olur. ilaclar sayesinde daha iyiyim cok sukur.
Aaa neler oluyor okumadım ben nasılsınız kızlar

Canım benim geçmiş olsun hayırlı olsun muallimezzz söyledi şimdi önceki sayfaları okuyacağım inşallah iyisinizdir bebisler nasıl

X