-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.581
Ben toparladım biraz canım arada bi ağrım oluyor. Miniğim iyi çok şükür şimdilik bi sıkıntısı yok Rabbim daha iyi etsin inşallah
Amin canım benimBen toparladım biraz canım arada bi ağrım oluyor. Miniğim iyi çok şükür şimdilik bi sıkıntısı yok Rabbim daha iyi etsin inşallah
İyiyim canım bebeğim de iyi şükür toparlayacak inşallah
Baby enzo mu aldığın canım?Oto koltuğu olan ondandi sankiBen e bebekten aldım çok güzel geldi canım hem puset hem oto koltuğu
Yok canım e bebeğin kendi markası baby plusBaby enzo mu aldığın canım?Oto koltuğu olan ondandi sanki
Aa pardon benim kafa karisti evet baby plus e bebek markası baby enzo da civilin ikisi de aynı kalitede bakmıştımYok canım e bebeğin kendi markası baby plus
Ara ara yaz bize canım çok merak ediyorum ben iyi olduğunu duyunca çok mutlu oluyorumİyiyim canım bebeğim de iyi şükür toparlayacak inşallah
Civil de oto koltugu 100 liraya düşmüş ondanmı bahsediyorsunuz acaba o nasıl ki bende bi tane var bi tane daha almam lazım onu alsammıkiAa pardon benim kafa karisti evet baby plus e bebek markası baby enzo da civilin ikisi de aynı kalitede bakmıştım
AminnnnBen toparladım biraz canım arada bi ağrım oluyor. Miniğim iyi çok şükür şimdilik bi sıkıntısı yok Rabbim daha iyi etsin inşallah
Yok canım baby enzo 299 a düşmüş ondan aldım yorumlari güzeldi.Civil de oto koltugu 100 liraya düşmüş ondanmı bahsediyorsunuz acaba o nasıl ki bende bi tane var bi tane daha almam lazım onu alsammıki
Cift yumurta tek plasenta da olabiliyor diye biliyorum canim ama tabi doktorun isin uzmani en net bilgiyi o verecektirArkadaşlar iki gün önce ayrıntılı ultrasona girdim iki ayrı kese tek plasenta gözüktü perintoloji uzmanı bunu kendi doktoruma bildirmemi söyledi bu bir sorun mudur normalde bana çift yumurta ikizi denilmişti ama tek plasenta tek yumurta ikizlerinde gorunuyormus internette yazdığına göre randevum da bir hafta sonra böyle bir durumla karşılaşan var mı aranizda
Cok sukur canimİyiyim canım bebeğim de iyi şükür toparlayacak inşallah
Tek Plesanta çift kese olabiliyor canım aradaki kilo farkını takip ediyorlar bu durumda alıcı bebek verici bebek olarak denge sağlanıyor mu ona bakıyorlarArkadaşlar iki gün önce ayrıntılı ultrasona girdim iki ayrı kese tek plasenta gözüktü perintoloji uzmanı bunu kendi doktoruma bildirmemi söyledi bu bir sorun mudur normalde bana çift yumurta ikizi denilmişti ama tek plasenta tek yumurta ikizlerinde gorunuyormus internette yazdığına göre randevum da bir hafta sonra böyle bir durumla karşılaşan var mı aranizda
canim bizimkiler tek yumurta ikiziydi, 13.haftada belli oldu cift kese oldugu, tek plasenta iki kese tek yumurta ikizi erkekler denilmisti bana. seninkilerin cinsiyetleri nedir, farkliysa cift yumurtadir canim.Arkadaşlar iki gün önce ayrıntılı ultrasona girdim iki ayrı kese tek plasenta gözüktü perintoloji uzmanı bunu kendi doktoruma bildirmemi söyledi bu bir sorun mudur normalde bana çift yumurta ikizi denilmişti ama tek plasenta tek yumurta ikizlerinde gorunuyormus internette yazdığına göre randevum da bir hafta sonra böyle bir durumla karşılaşan var mı aranizda
Ben de oyle biliyodum da yanlissa diye yazmadim demekki dogru biliyomusum sankiTek Plesanta çift kese olabiliyor canım aradaki kilo farkını takip ediyorlar bu durumda alıcı bebek verici bebek olarak denge sağlanıyor mu ona bakıyorlar
Ben de oyle biliyodum da yanlissa diye yazmadim demekki dogru biliyomusum sankiAtart in tek plasenta yanlis hatirlamiyosam
Arkadaşlar iki gün önce ayrıntılı ultrasona girdim iki ayrı kese tek plasenta gözüktü perintoloji uzmanı bunu kendi doktoruma bildirmemi söyledi bu bir sorun mudur normalde bana çift yumurta ikizi denilmişti ama tek plasenta tek yumurta ikizlerinde gorunuyormus internette yazdığına göre randevum da bir hafta sonra böyle bir durumla karşılaşan var mı aranizda
Feray arkadasimizin da o sekildeymis canim da aklima sen geldinEvet tatlım benim çift kese tek plesanta çok şükür şimdiye kadar kaçak durumu olmadıkimin var ben burayı oranın yoğunlugundan bazen okuyamıyorum
Yazarım canımAra ara yaz bize canım çok merak ediyorum ben iyi olduğunu duyunca çok mutlu oluyorum
Anladım canım bende bi bakayım çok sağolYok canım baby enzo 299 a düşmüş ondan aldım yorumlari güzeldi.
Masallah canim cok sukur haberler guzelSelam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı bizimde. Bebisler iyi şükür. Bir tanesi bir hafta geri çıktı. Doktor normal ikiz gebelikte sıkıntı olacak bir durum değil dedi. Rahim agzin iyi.bebeklerin suları iyi erken dogum riskin yok şu an dedi. Bebisler birisi 1070 diğeri 870 Gr çıktı. 3 hafta sonraya çağırdı. İçim rahatladı.