- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.621
Gule gule dagitmak nasip olsun canimKolonyaları ben yaptım kurabiyeleri de kuzenim canım
Aminnn kuzumGule gule dagitmak nasip olsun canim
Ay çok şirin kolonyaları nerede yaptırdın canım çok iyi fikirKızlar size fikir olur belki gerçi pandemideyiz çok gelen giden olmaz ama en yakınlarıma vermek için bunları düşündümBir de çikolataları var herşeyimiz hazır artık doğurabilirim
Pandemi zamanı mantıklı bir hediye oldu canım bittikçe insanlar doldursun çantalarına atsınlar dedimAy çok şirin kolonyaları nerede yaptırdın canım çok iyi fikir
Çok makul hediyeler olmuş. Güzel günlerde dağıtırsın inşallah. Ben de ilk doğum günlerinde bir şeyler hazırlarım diye düşündüm. Fotoğraf çekimi, süslü gecelik hiç bir şey yapmadım açıkcası. Biraz ruhsuz bir anne olacağım benKızlar size fikir olur belki gerçi pandemideyiz çok gelen giden olmaz ama en yakınlarıma vermek için bunları düşündümBir de çikolataları var herşeyimiz hazır artık doğurabilirim
Çok güzel olmuş ya bende kolanya şişesi düşünüyordum ama ben netten yaptırabilirim burda çok imkanım yok öyle rabbim güle güle dağıtmayı nasip etsinKızlar size fikir olur belki gerçi pandemideyiz çok gelen giden olmaz ama en yakınlarıma vermek için bunları düşündümBir de çikolataları var herşeyimiz hazır artık doğurabilirim
Süper fikir canımPandemi zamanı mantıklı bir hediye oldu canım bittikçe insanlar doldursun çantalarına atsınlar dedimYa bu boş kolonya şişelerini ben komşumdan aldım eşi üretiyor, ama internette de satılıyor 50 ml ve 100 ml seçenekleri var. Ben 100 tane yaptım . 5 litrelik de kolonya aldım döktük içine annemle Etiketleri de afiş, broşür vs yapan kırtasiyede yaptırıp yapıştırdım oldu bitti
Ben de normalde yaptırmıcam filan diyordum ama doktorum da geçen gaza getirdi pandemi diye oda süslememezlik yapma dediÇok makul hediyeler olmuş. Güzel günlerde dağıtırsın inşallah. Ben de ilk doğum günlerinde bir şeyler hazırlarım diye düşündüm. Fotoğraf çekimi, süslü gecelik hiç bir şey yapmadım açıkcası. Biraz ruhsuz bir anne olacağım ben
Sağol canım sen hangi şehirdeydinÇok güzel olmuş ya bende kolanya şişesi düşünüyordum ama ben netten yaptırabilirim burda çok imkanım yok öyle rabbim güle güle dağıtmayı nasip etsin
Aklıma en mantıklı bu geldi kuzumSüper fikir canım
Sivas'ın ilçesindeyimBen de normalde yaptırmıcam filan diyordum ama doktorum da geçen gaza getirdi pandemi diye oda süslememezlik yapma dediBen de öyle kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum zaman geçiyor
Sağol canım sen hangi şehirdeydin
Aklıma en mantıklı bu geldi kuzum
Valla yılına uygun hediyeBen de normalde yaptırmıcam filan diyordum ama doktorum da geçen gaza getirdi pandemi diye oda süslememezlik yapma dediBen de öyle kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum zaman geçiyor
Sağol canım sen hangi şehirdeydin
Aklıma en mantıklı bu geldi kuzum
O zaman bulamaman normal canım ben İstanbul’da olduğum için herşey elimizin altında. Ama işte virüs de bir o kadar yaygın bizim burda...Sivas'ın ilçesindeyim
Aminnnn çok aminNe kadar güzel buradaki yazılanlar görünce içim mutluluk doluyo inşallah benim embriyolarimin ikiside tutunur da bende ikiz annesi olurum
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunNe kadar güzel buradaki yazılanlar görünce içim mutluluk doluyo inşallah benim embriyolarimin ikiside tutunur da bende ikiz annesi olurum
Aşı yapılıyorya virüsde biter inşallah yakında .napcan bu sene herkes birşeyleri buruk yaşadıO zaman bulamaman normal canım ben İstanbul’da olduğum için herşey elimizin altında. Ama işte virüs de bir o kadar yaygın bizim burda...
Çok güzel olmuş canım benim.Kızlar size fikir olur belki gerçi pandemideyiz çok gelen giden olmaz ama en yakınlarıma vermek için bunları düşündümBir de çikolataları var herşeyimiz hazır artık doğurabilirim
Sağol kuzum inşallahÇok güzel olmuş canım benim.
Sağlıkla dağıtmak nasip olsun inşallah.
Günaydın ❤❤Gunaydin anneler