2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Progestan ilaç neden zararliymış?

Ha bir de o var . Ben de aktif spor yapıyordum her gün en az bir saat haftada iki gün yoğun bir şekilde hamile kalınca bıraktım. Hamileliğimi rahat geçirmemi ona bağlıyorum

Oyy adiyla yasasin minik civciv
Çok âmin teyzesi
Genel sorayım kaç kilo aldınız kızlar
8 :)
Bnde Masal ve Mısra koyacağım
Benim Aslan ve Masal Allah nasip kısmet ederse
Ben öyleydim. Korkuttular beni sonra ablam bir bağırdı veren Allah alan Allah saçmalama başka artık diye 1 haftada mobilyalar çamaşırlar duvar kağıtları bitti. Bekliyorum şimdi şifonyer yanlış almışım o gelince hemen yerleştireceğim.

Çok normal ama sarılık. Çok şükür 2 haftaya yanındalar bence Allah izin verirse :)
Kızlar bebislerin taşıma pusetlerini aldınız mı?
Ben 24 de falan almıştım herhalde civilden aldım hepsi burada üzerinden

Bende civilden baktım hoşuma gitti getireceğim hangi rengini aldın kızın için.

Bende civilden baktım hoşuma gitti getireceğim hangi rengini aldın kızın için.
Ben ikisine de gri rengini aldım. Lava markasını. Çok önemsememiştim. zaten 9 10 ay kullanılır corona var çıkartmam diye ama çok memnun kaldım. Çok hoş geldi içinde minderi de var tavsiye ederim düşünürsen ama hepsi burada daha ucuzdu ben alırken bilgin olsun

Baby enzo 'ya da çok iyi diyolar biraz daha büyük bi sure de arabada oto koltuğu olarak kullanırim diye düşündüm

Banada hep öyle dediler eşim dahil erken doğuma yakın alırsın şöyle böyle ben hiç dinlemedim internetten sipariş verdim sürekli 25. Haftadan sonra çok ağırlaştım iki adım attığımda nefes nefese kalıyodum 30. Haftada doğum yapıyorsun deyip acil yatış yaptılar dığurmadım çok şükür bu yaşananları görünce eşim sen haklıymışsın iyiki almışız falan dedi annemi erken çağırıdm yanıma gelince baya kızdı daha doğuma var beni erkenden çağırdın falan dedi hastaneye yatınca anladı ikizin tek gebelik gibi olmadıgını baya uğraştım herkesle çok cebelleştim herkese sürekli laf yetiştirdim şimdi çok şükür herşeyim hazır doğurabilirim
Kızlar bebislerin taşıma pusetlerini aldınız mı?
Bi tane arkadasım verdi bi tane daha alıcam ama ben hep bebek arabasının yanında da veriyolar ya öyle istiyordum şimdi karıştı napcam bilmiyom bakalım

Baby enzo 'ya da çok iyi diyolar biraz daha büyük bi sure de arabada oto koltuğu olarak kullanırim diye düşündüm
Onu bende gördüm ben fiyat performans olarak baktigim için lavayi aldım. Ben aldiğimda iki tanesi 204 tl ye gelmişti. Uzun süre kullanır miyim diye de düşündük ama her halükarda bir oto koltuğu almak zorundayım ondan en azından ona bir bütçe ayırırız dedim bunu ucuz aldım :)

Kotuyu hic aklina getirme canim kac mm rahim agzin ? Dayanir minikler senden de guclu erken dogumu dusunme insallah hersey yolunda gider en.az 34 u gorursun bence stres yapma kiyafet dolap hepsi olur
Valla ben getirmiyordumda annem sağolsun psikolojimi bozdu iyice bir de yine yatmam gerek olunca gerildim biraz. Rahim agzımın kac mm olduğunu sormadım rakam olarak doktorda demedi rakam sadece biraz kısalma var ama cok degıl korkulacak kadar yat kalkma dedi işte hepsi olacak birşekilde inşaallah bakalım sağol desteğin icin nasıl pozitifsin maşaallah bende böyleydim ne hale geldim

Çok sevindim canım inşaallah hayırlısıyla sağlıkla cıkarlar biran evvel haklısın bende bu hafta sonu lohusa takımı depend tarzı seylerimi sipariş vermeyi planlıyorum bebeklere de ilk etapta yetecek kadar kıyafet var zaten onlar yıkanıp utulenecek Allah izin verirse bir hafta on güne bitiririm inşaallah. Beni strese sokan kalkmıcaksn demesi yani bakacak kimsem yok eşim calısıyor hatta bazen gece bile olmuyor ister istemz insan bunalıyor ama Allah kararlamıstır hepsini bir şekilde hallolacak inşaallah

Sağol canım. Kısalmanın rakam olarak nekadar olduğunu bilmiyorum doktorda bir rakam söylemedi açıkçası bende sormadım oan. Kaynanamdan hic bahsetmiyorum bile okadar ilgisizki bizimkiler de uzakta ama benim annem memur mecbur calısıyor izin de dogumda kullansm istiyorum kaynanam evde istese gelir bakar ama yok işte ilk zamanlar kanamam vardı yine kaldırmadı doktor bir hafta geldi zorla onuda burnumuzdan getirdi. Şimdi bende demiyorum oda demiyor. Bişey olma konusuna gelince kesinlikle haklısın Allah korusun olacaksa kaderde varsa oluyor hepsi imtihan ama tedbir bizden takdir Allah tan yani bişey olursa diye beklemekte sacma kötüyü cagrmak baska bişey degıl bencede. Amin inşaallah sağlıkla hayırla alalım kucağımıza benimkiler çift yumurta ikiside kız canım. Normalde salı günü kontrolüm ama bugün gittim işte sancıdan. 27+3 1062 ve 1125 gram cıktılar bugün

Doğrudur canım biz bir kere iki üç yere sorduk annemle eşimle detaylı bakacaktm sordugumz yerlerde siparişten sonra 1ay dediler ben ondan bian evvel gitmek istiyordum ama kısmet olmadı iki tane portatif beşik aldım netten ilk zaman idare eder kıyafetleri de oldugu kadar yetmediğinde alınacak artık saglıkla gelsinlerde inşaallah zamanında. Ben bugün kızlarla konuştum erkenden gelmeye kalkmayın daha 10hafta oradasınız diye bakalım inşaallah dinlerler sözümü

Benim eşimde hemen dünyalık seyler niye üzülüyorsun hepsi olur ben gidip alırım diyor. Anlamıyorlar işte bide diyoki bebeğin kıyafeti ütülü olmayıversin ayıplıcaklarmı dedim sacmalamabo herseyden önce mikroplar kırılsın diye yapılıyo. Ben cok hassaslastm laf yetiştiremiyorm artık direk ağlıyorum cevap vermiyorum. Sanki ben bayılıyom erkenden dogum yapmaya küvöze göndermeye ama işte anlamıyo kimse dediğin gibi ikiz cok farklı kesinlikle yasamayan anlamıyo

Bnm de çift yumurta ikizi ve ikisi de kız.
Geçen c testi bnde 27+3 idim kızlarım 1130 Gr geldiler seninkiler de gayet iyi
Sagsalim vaktinde kavusalim hepimiz inşallah.
İçini ferah tut.Yavrularimiz uzmeyecek bizi eminim.

yesim35_88 puset bakıyorum bende ama uygun bir şey olsun dedim sonrasında oto koltuk nasılsa alınır.
Ucuzundan alan varsa paylaşır mısınız kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…