Kızlar merhaba nasılsınız bayadır giremiyorum ellerim cok uyusuk telefon tutamıyorum. Pazartesi yi okuyabildim en son
N Neyane çok üzgünüm canım Allah sabır versin diger bebegin iyidir umarım.
@minikzelal canım sende dogum yapmıssın sanırım senin bebişler nasıl suan hersey yolundadır umarım
İki gündür kasıkta ve belde sancım vardı doktor cagırdı bugün gittim rahim agzında cok degıl ama kısalma var biraz dedi progestanı 26da bırakmıstık yine baslattı. Nst ye girdim birde bugün. Çok şükür orda sancı cıkmadı. Ama doktor tuvalet dısında kalkmıcaksın dedi bu üç hafta özellikle cok önemli kesinlikle kalkmak yok dedi. Asagıya çok baskım var ve kalkınca sancım artıyor. Biraz tedirginim bebeklerimin biri 1062 biri 1125 gram daha cok küçükler dogru düzgünde bir hazırlıgım yok. Herseyi netten halledicem artık bian önce. Etrafımda kimse beni anlamadı annem en basta daha erken daha erken hic bişey yaptırmadı doğsada küvözden hemen cıkcakmı sanki falan dedi çok üzüldüm birsürü kötü senaryo yazdırdı bana daha bir dolap bile alamadım kızlarıma artık aldıklarımı komsum yardım edicek yıkıcaz kucuk hurclara koyucam cantamı hazırlıcam iyi olunca dolap oda birşeyler alıcaz artık sizde durumlar nasıl hazırmı herseyiniz