2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

yesim35_88 puset bakıyorum bende ama uygun bir şey olsun dedim sonrasında oto koltuk nasılsa alınır.
Ucuzundan alan varsa paylaşır mısınız kızlar.
Baby enzo alcam canım civilden oto koltuğu olarakta baglaniyomus arabaya bı sure idare eder diye düşündüm büyüklugu de iyi gibi

Bu donem cok hassas bi donem icimizdeki stresi eslerimiz bile anlamiyor haklisin ama stres yapip bebikleri uzme annesi bak masal demisti dersin senin en az dogum 34te hissediyorum tedbir amacli mumkun oldugunca yatarsin yavas yavas kucuk seyler karnini doyurmak gibi bunlari yaparsin Allahin izniyle guzelce gecer haftalarin
yesim35_88 puset bakıyorum bende ama uygun bir şey olsun dedim sonrasında oto koltuk nasılsa alınır.
Ucuzundan alan varsa paylaşır mısınız kızlar.
Civil asyamo marka canim bi bak gayet is gorur ben begendim

Selam kızlar bugun itibariyle tam 12 haftalıgım bende. Dün gece rüyadan titreyerek, uyandım sıtma tutar ya o sekılde 1 dakika falan sürdü.uyanınca kontrolu ele alınca geçti,sebep ne olabılır bunu yaşayan varmı aranızda bebeklerıme zararı olurmu

Ruyanda korktuysan belki canim ondan olabilir bebeklere bise olmamistir Allahin izniyle Rabbim onlari koruyor rahim zaten koruyan demek icini ferah tut ama yine de icine sinmiyorsa 155ten izin alip acile git icin ferahlasin

Ruyanda korktuysan belki canim ondan olabilir bebeklere bise olmamistir Allahin izniyle Rabbim onlari koruyor rahim zaten koruyan demek icini ferah tut ama yine de icine sinmiyorsa 155ten izin alip acile git icin ferahlasin
Ya bılemedım daha cok üşümüş gibiydim ama atesımı kontrol ettim yoktu.. Ustume bir battaniye daha örttüm terledim bu seferde, zaten geceleri hıc dogru duzgun uyuyamıyorum

Ya bılemedım daha cok üşümüş gibiydim ama atesımı kontrol ettim yoktu.. Ustume bir battaniye daha örttüm terledim bu seferde, zaten geceleri hıc dogru duzgun uyuyamıyorum
Usumus olabilirsin ya da gece uyumadigin icin vucut gerildi belki oyle bi tepki verdi sakin ol canim stres yapma kendine

30. Haftada ağırlaştığını hisseden var mı? 31 e girmek üzereyim Allahım.nasip.kismet.ederse ama birden kendimi.cok.yorgun ve ağır hissediyorum. Normaldir di mi ya :/

Bnm de çift yumurta ikizi ve ikisi de kız.
Geçen c testi bnde 27+3 idim kızlarım 1130 Gr geldiler seninkiler de gayet iyi
Sagsalim vaktinde kavusalim hepimiz inşallah.
İçini ferah tut.Yavrularimiz uzmeyecek bizi eminim.
Aminnn Oyy maşaallah cimcimeler saglıkla gelsin inşaallah ikiside aynı mı cıkıyor hep canım benim bir hafta oynuyor bir hafta nerdeyse aynı oluyor ama asırı fark olmuyor bakalım salı tam 28 haftalık olcaklar ozaman kac cıkacak. Bende öyle diyorum duracaklar daha inşaallah şu kalktıgımdaki apış arası agrısı gecse biraz daha rahatlıcamda progestan da birkac güne onu iyileştirir diye düşünüyorum bakalım

Aynen öyle zaten erkekler asla anlayamaz bu duyguları bence. Ben bişeyi abartıyon dicek diye söyleyemiyorum bile kendimi okadar bastırmısım yani. Dün de doktora gidip gitmeme konusunda nekadar kararsızdım anlatamam acaba evham mı yapıyom normaldir belki falan filan baya gerildim ama iyiki gitmiştim genede tedbirde herzaman fayda var. Biliyomusun bende 33te 34ün içindeyken gibi hissediyordum bakalım hayırlısı nekadar dururlarsa kar Rabbim korusun evlatlarımızı

Arkadaşlar iki gün önce ayrıntılı ultrasona girdim iki ayrı kese tek plasenta gözüktü perintoloji uzmanı bunu kendi doktoruma bildirmemi söyledi bu bir sorun mudur normalde bana çift yumurta ikizi denilmişti ama tek plasenta tek yumurta ikizlerinde gorunuyormus internette yazdığına göre randevum da bir hafta sonra böyle bir durumla karşılaşan var mı aranizda

Alt tarafta mi hissediyosun bebekleri? Pozisyonlarına ve vurmalarina göre benimde batma şeklinde oluyo.Benim kızlar hep eşit çıktı bazı zamanlar ölçümlerde 1 gün anca fark cikti aralarında.Doktorumda normalde her zaman İkizler eşit olmaz diyerek ölçüme basliyo ama kızlar eşit çıkınca maşallah kuzucuklarima aynilar diye seviyo normal şartlarda 1 haftaya kdr fark olabilir dedi doktorum.

30. Haftada ağırlaştığını hisseden var mı? 31 e girmek üzereyim Allahım.nasip.kismet.ederse ama birden kendimi.cok.yorgun ve ağır hissediyorum. Normaldir di mi ya :/
Ben şuan o haldeyim gece uykum pek yok gündüzde halsiz durumdayım koltuktan zor kalkiyorum uzanırken.Bi 10 dk yurusem yoruluyorum nefes nefese kalıyorum normal canim iki evlat taşıyoruz.

Bakayım canım civil e

Sağ ol canım bebeğim iyi şimdilik Rabbim sağlık versin tüm yavrulara. Sana da zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla doğsunlar da her şey alınır hiç dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…