2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kizlar ya sizde de soyle bir huzursuzluk oluyomu hangi tarafa yatsam o taraftaki bebege haksizlik gibi hissediyorum sanki sıkışıyomus gibi
İnan dün gece bu düşünceden dolayı uyuyamıyorum. Bir de sola yattığımda solda kıpırtılar başlayınca herhalde rahatsız oldu deyip sağa dönüyorum bu seferde sağ tarafım kıpır kıpır. Ne yapacağımı bilemedim tüm gece. Aslında bildiğim kadarıyla onlar hallerinden memnunlar. Amniyon sıvısı içinde rahatlar ama yine de içim hiç rahat etmedi gece. Uykusuz kaldım malesef.

Kizlar ya sizde de soyle bir huzursuzluk oluyomu hangi tarafa yatsam o taraftaki bebege haksizlik gibi hissediyorum sanki sıkışıyomus gibi
Bende hamileliğin en başından beri öyle düşünüyorum hatta bi kere doktora sordum bana güldü ezilmez merak etme dedi 😂annelik işte herşeyi düşünüyorsun

Bende hamileliğin en başından beri öyle düşünüyorum hatta bi kere doktora sordum bana güldü ezilmez merak etme dedi 😂annelik işte herşeyi düşünüyorsun
Canım sana bir şey soracağım yanlış hatırlamıyorsam doktorun progestan ve pruloton iğneyi kesmişti sen de. Doğal akışına bırakalım demişti. Ben de dört gözle bu ilaçları bırakmayı ümit ediyorum. Özellikle progestan fitil den yıldım açıkçası. Haftaya Dr kontrolüm var bakalım kesecek mi ben de de. Sorum şu ağrın filan arttı mı? Bi değişiklik hissediyor musun bu ilaçları bıraktıktan sonra.

Bende sağa yatınca sağdaki kızım yılan gibi kımıl kımıl 😍 sola yatınca oradaki garibimin sesi çıkmıyor 😂 acaba sesi çıkmıyor diye haksızlık mi yapıyorum diye vicdan yapıyorum 😂😂

İnan dün gece bu düşünceden dolayı uyuyamıyorum. Bir de sola yattığımda solda kıpırtılar başlayınca herhalde rahatsız oldu deyip sağa dönüyorum bu seferde sağ tarafım kıpır kıpır. Ne yapacağımı bilemedim tüm gece. Aslında bildiğim kadarıyla onlar hallerinden memnunlar. Amniyon sıvısı içinde rahatlar ama yine de içim hiç rahat etmedi gece. Uykusuz kaldım malesef.
Aynen diyorum kendime kalin bir rahim duvari icinde ve hatta sivinin icinde bise olmaz ama icim icimi yiyo hareket edince hele diyorum rahatsiz oluyo uzuluyorum.
Ay ben de guler kesin diye demedim doktora 🙈
Bende sağa yatınca sağdaki kızım yılan gibi kımıl kımıl 😍 sola yatınca oradaki garibimin sesi çıkmıyor 😂 acaba sesi çıkmıyor diye haksızlık mi yapıyorum diye vicdan yapıyorum 😂😂
Evet bide o var kipirdasa aha rahatsiz oldu diyorum sesi cikmasa eziyorum cocugumu kipirdayamiyo diyorum 😂

canim bizimkiler tek yumurta ikiziydi, 13.haftada belli oldu cift kese oldugu, tek plasenta iki kese tek yumurta ikizi erkekler denilmisti bana. seninkilerin cinsiyetleri nedir, farkliysa cift yumurtadir canim.
Benimkiler de erkek ama benim tüp bebek iki yumurta transfer edilmişti çift yumurta ikizi diye biliyoruz tek plasenta tek yumurta ikizlerinde oluyormuş diye okudum da internette merak etmiştim

Canım sana bir şey soracağım yanlış hatırlamıyorsam doktorun progestan ve pruloton iğneyi kesmişti sen de. Doğal akışına bırakalım demişti. Ben de dört gözle bu ilaçları bırakmayı ümit ediyorum. Özellikle progestan fitil den yıldım açıkçası. Haftaya Dr kontrolüm var bakalım kesecek mi ben de de. Sorum şu ağrın filan arttı mı? Bi değişiklik hissediyor musun bu ilaçları bıraktıktan sonra.
16. Haftada fitilden hapa geçti doktor bende progestan yerine muadili duphaston var onu vermişti hap olarak alıyodum . İlaçları bırakınca bi rahatlama geldi ya önceden kasılmalarım ağrılarım falan çok oluyodu şimdi kendimi hiç sekiz aylık gibi hissetmiyorum önceden oturduğumda falan hemen kasılma olurdu şimdi nerdeyse hiç kasılma olmuyo doğcaklar diye beklerken kalmaya niyeylendiler heralde. Şuan tek sıkıntım karnım çok ağır sağa sola dönemiyorum çeviremiyorum yani o ağırlıgın verdiği rahatsızlık var sadece

Alt tarafta mi hissediyosun bebekleri? Pozisyonlarına ve vurmalarina göre benimde batma şeklinde oluyo.Benim kızlar hep eşit çıktı bazı zamanlar ölçümlerde 1 gün anca fark cikti aralarında.Doktorumda normalde her zaman İkizler eşit olmaz diyerek ölçüme basliyo ama kızlar eşit çıkınca maşallah kuzucuklarima aynilar diye seviyo ☺️normal şartlarda 1 haftaya kdr fark olabilir dedi doktorum.
Yok canım her yerde hissediyorum😅 bir bakıyorum kasıgımdan vuruyorlar bur bakıyorum midemden😊 ama sağdakinin kafası kasıgıma dogru biraz asagda oda seni bunaltıyor oraya dayamıs kafasını dedi doktor belki baskıyo o yapıyor. Belki zamanı gelince normal dogumu baslatır diye ümit ediyorum bir yandan da😅🙏 bizim en bastan iki gün vardı aralarında yani basta da biz tek kese görmüştük sonraki kontrolde iki tane gördük. Ama zamanla azalttılar bazen bir gün cıkıyor dediğin gibi bazende aynı ama afaki bir fark olmadı hiç cok şükür😍🤗

Benimkiler genelde sağda doktorum sağda alanın daha geniş ordalar genelde dedi 😂
Sağa dönünce tepiniyolar uyutmuyolar,sola dönunca uyuyo yavrularım

16. Haftada fitilden hapa geçti doktor bende progestan yerine muadili duphaston var onu vermişti hap olarak alıyodum . İlaçları bırakınca bi rahatlama geldi ya önceden kasılmalarım ağrılarım falan çok oluyodu şimdi kendimi hiç sekiz aylık gibi hissetmiyorum önceden oturduğumda falan hemen kasılma olurdu şimdi nerdeyse hiç kasılma olmuyo doğcaklar diye beklerken kalmaya niyeylendiler heralde. Şuan tek sıkıntım karnım çok ağır sağa sola dönemiyorum çeviremiyorum yani o ağırlıgın verdiği rahatsızlık var sadece
Senin adına sevindim canım.Ben kasılma olup olmadığını hiç anlamıyorum.18.haftamdan beri karnım bayağ sert. Bakalım nst de kasılma çıkacak mı? Hiç girmedim şu ana kadar.

Senin adına sevindim canım.Ben kasılma olup olmadığını hiç anlamıyorum.18.haftamdan beri karnım bayağ sert. Bakalım nst de kasılma çıkacak mı? Hiç girmedim şu ana kadar.
Ben sancı hissetmediğim zamanlarda sancım çıkıyodu ilk öylesine girdim meraktan sonra müdavimi oldum 😂😂😂 sürekli sancılarım çıkıyor

Selam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı bizimde. Bebisler iyi şükür. Bir tanesi bir hafta geri çıktı. Doktor normal ikiz gebelikte sıkıntı olacak bir durum değil dedi. Rahim agzin iyi.bebeklerin suları iyi erken dogum riskin yok şu an dedi. Bebisler birisi 1070 diğeri 870 Gr çıktı. 3 hafta sonraya çağırdı. İçim rahatladı.
Gözün aydın kuzum bu haftadan sonra çok ama çok dikkat et hiç kendini yorma 🙏🏻

Kızlar size fikir olur belki gerçi pandemideyiz çok gelen giden olmaz ama en yakınlarıma vermek için bunları düşündüm 😍😍 Bir de çikolataları var herşeyimiz hazır artık doğurabilirim 😂

Eklentiler

• 376879CA-3C2A-4178-B9CC-E4B2C8FFEC5E.jpeg
    376879CA-3C2A-4178-B9CC-E4B2C8FFEC5E.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 76ED9C7D-5288-462D-96FB-A1D2237A2684.png
    76ED9C7D-5288-462D-96FB-A1D2237A2684.png
    725,1 KB · Görüntüleme: 54
X