2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Nete bakıyorum yasadıgım agrılar falan düşük belirtisi aynen
İnşallah geçer. Stres oldum valla. Allah razı olsun

Maşallah canım çok iyi benim de 26 hazşran son adet tarihi ona göre bakıyoruz biz. Son adete göre bile bakılsa seninki her halükarda 1 hafta önde sanırım canım maşallah

Benim de oldu arkadaşım kanama, sizinki kadar çok değildi ama, çok korktum ben de h2men hastaneye gittik. Bisey çıkmadı, proluton depot vurdular, haftada bir vurunmaya devam ediyorum. Kahverengi şeklinde az az devam ediyor hala daha. 7. Haftadayım ben de. Doktor kırmızı ya da pembe kanama olmadığı sürece korkmayın dedi. Saolsun burdaki arkadaşlar da çok içimi rahatlattilar. Geçmiş olsun size de.

Bilmiyorum canım gaz sancısı değil gibi.
Ama afedersin kabizligim başladı çok fena duphalac içiyorum fayda etmiyo bekli o sebep olabilir.
Ondan muhtemelen canim bagirsaklar dolu sanci yapiyo demekki bosaltim olmadigi icin. İstirahat et insallah yavas yavas azalir biter
Nete bakıyorum yasadıgım agrılar falan düşük belirtisi aynen
İnşallah geçer. Stres oldum valla. Allah razı olsun
Bol bol dinlen ve bol su ic canim cogumuz yasasik Allahin izniyle gecer insallah. Her seyin sonu dusuge cikiyor hamilikte cok arastirip kendini uzme her kanamayla dusmuyor bebisler sıkı sıkı tutunsunlar insallah.
Sen masal ben aramızda çok olmaz cidden
Evet en cok 1 hafta oynar ay heyecanlandim

Çok teşekkür ederim
Allah emeklerimiz boşa çıkarmasın. Sizinde agrılarınız oldu mu yada oluyor mu

Evet canim tansiyon her kontrolde bakiliyor kendim de evde belli araliklarla bakiyorum. Peki ne oldu canim ilk gebeligin nasil ilerledi
İlk gebeligimde kızım haftasına göre 3 hafta geri kaldı. Onun takibi yapılırken rutin kontrolde tansiyonum yüksek çıktı. idrarda protein baktılar pozitif. Ertesi gün doğum yapmak.zorunda kaldım. 35+0 da.

Ay benim yeni doktor rahim agzi iyi gerek yok dedi adamin rahatligindan bi parca ben de istiyorum
Bazı doktorlar öyle oluyor ya ama rahim ağzına göre nst çekmeyen çok var canım Benim doktor fazla temkinli 30da başlattı

Masallah haftasi iyiymis sukur canim suan kac yasinda bakalim 2 hafta sonra kontrol insallah hersey yolundadir
Bazı doktorlar öyle oluyor ya ama rahim ağzına göre nst çekmeyen çok var canım Benim doktor fazla temkinli 30da başlattı
Onceki doktorum 26da baslatti sanci cikinca ilaca basladim alistim nstye bu degisik geliyo

Masallah haftasi iyiymis sukur canim suan kac yasinda bakalim 2 hafta sonra kontrol insallah hersey yolundadir

Onceki doktorum 26da baslatti sanci cikinca ilaca basladim alistim nstye bu degisik geli

Onceki doktorum 26da baslatti sanci cikinca ilaca basladim alistim nstye bu degisik geliyo
Evet haftası iyiydi.Kilosu düşüktü işte 1580 Gr doğdu. Şu an 5 yaşına az kaldı. Şükür bugüne.

Arkadaşlar merhaba bende yeni haberler var .geçen hafta Cuma’dan bu yana tansiyonum normalden yüksek çıkmaya başlamıştı.nidicard kullandığım için ve hep çok düşük çıktığı için hiç dert etmiyodum tansiyonu.ummadığım yerden vuruldum en son 14/9 civarında çıkmaya başlayınca hastahaneye gittik ,hastanede yatarak baktılar normal çıktı ,idrarda temiz ,ama eve geldik gene yükselmiş .(yatarak hep daha düşük çıkıyor galiba ) .pazartesi randevumuz vardı .doktor bebeklerden birinin suyunun azaldığını ve gelişiminin diğerine göre yavaşladığını söyledi ) bu durumda her ne kadar alfamet tansiyon ilacı verse de bu durumları değerlendirip haftaya bebekleri almaya karar verdi .anlıycağınız haftaya sezaryan var 36 yı bitiririm diye bekliyodum.. tansiyonu evde ölçüyorum ama eskisi gibi düşük değerler göremiyorum . Böyle yani tabi beni aldı sorular acaba bebekler Nası olacak ,küvete girerler mi ,tansiyonu normale çekebilir miyiz ,bu nedenle beklesek mi ? Ama doktoruma da güveniyorum sıkıntı görmese beklerdi.

Evet haftası iyiydi.Kilosu düşüktü işte 1580 Gr doğdu. Şu an 5 yaşına az kaldı. Şükür bugüne.
Oy kuzum masallah guclu davranmis Allah saglikli uzun omur versin canim. Asil tehlike tansiyon mu tek basina protein kacagi da onemli mi? doktoruma sormayi unuttum korktum ogrenince doktor onemli bise degil suan icin olabilir 2 hafta sonra bakalim dedi tansiyon kontrollerimi yapiyorum duzenli. Seni de cok yoruyorum soru sorarak ama endisemi anliyosundur kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…