Arkadaşlar merhaba bende yeni haberler var .geçen hafta Cuma’dan bu yana tansiyonum normalden yüksek çıkmaya başlamıştı.nidicard kullandığım için ve hep çok düşük çıktığı için hiç dert etmiyodum tansiyonu.ummadığım yerden vuruldum
en son 14/9 civarında çıkmaya başlayınca hastahaneye gittik ,hastanede yatarak baktılar normal çıktı ,idrarda temiz ,ama eve geldik gene yükselmiş .(yatarak hep daha düşük çıkıyor galiba ) .pazartesi randevumuz vardı .doktor bebeklerden birinin suyunun azaldığını ve gelişiminin diğerine göre yavaşladığını söyledi ) bu durumda her ne kadar alfamet tansiyon ilacı verse de bu durumları değerlendirip haftaya (35+2 de) bebekleri almaya karar verdi .anlıycağınız haftaya sezaryan var
36 yı bitiririm diye bekliyodum.. tansiyonu evde ölçüyorum ama eskisi gibi düşük değerler göremiyorum . Böyle yani tabi beni aldı sorular acaba bebekler Nası olacak ,küvete girerler mi ,tansiyonu normale çekebilir miyiz ,bu nedenle beklesek mi ? Ama doktoruma da güveniyorum sıkıntı görmese beklerdi.