2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok şükür her şey yolunda kızlar suyu iyi nst gerek duymadı rahim ağzı kapalı kız 1150 gram 1300 erkek şimdilik sıkıntı yok tansiyonum da normal
Bende sana bakmaya girdim iyi hadi gözün aydın.Kac haftalik çıktılar?Bakalimm benimkilerin haftaya ne kadar cikacak kilolari.
Bugun biraz ağrım var keyfim yok benim de.

Bende sana bakmaya girdim iyi hadi gözün aydın.Kac haftalik çıktılar?Bakalimm benimkilerin haftaya ne kadar cikacak kilolari.
Kuzum erkek 29+0 çıkıyor kız olan 4 gün geri çıkıyor baştan beri ağrın nerede canım bel mi kasık mı dinlen

Kuzum erkek 29+0 çıkıyor kız olan 4 gün geri çıkıyor baştan beri ağrın nerede canım bel mi kasık mı dinlen
Benimkiler de ölçümde ileri çıkıyorlar ama transfer tarihine göre sat girdiler en baştan ultrason sistemine,onunla ortalama aliyo onu baz aliyo hoca.Kasik ağrım var canım ağrıyla uyandım çok şiddetli değil artık böyle ilerlicez sanırım.

Benim son adet tarihine göre bakılıyor canım geçmiş olsun canım

Son adet tarihine kadar kaç oluyor normalde

Nasıl bi ağrı canım nerende ağrı var
Ben dun rahim sertlesmelerim agrilarim asagiya dogru baskilar artti bu aralar dedim cok normal anormal bi durum degil dedi
Bebisler büyüyor ya tek gebeliğe göre biz daha erken bunları hissediyoruz

Hamıle arkadaşlarım ıkız bekleyenler bana bi yardım edin çok kafama takılıyor. Lekelenmem vardı. 3 gun. Sonra 2 gün olmadı. Bu sefer bırden kan geldı. Yogun kırmızı bi kandı. 1 ped dolusu. 1 saat falan sürdü. Apar topar acile gittim. Bebekler duruyordu. Doktor kanama alanı falan yok dedi. İçim rahatladı. Hiçbir tedavi uygulamadır. Zaten ben proluton progesteron kullanıyorum
O 1 saat sonra kanama kahveye döndü. 2 gündür devam ediyor. Baya bi bel ve bacak ara içi kısmında agrılarım var. Karnım zaten hep agrıyor. Ne yapsam etsem bilemedim 8. Hafta dayım normal mi bunlar. Düşük belirtisi mi

Canim gecmis olsun istirahat ve duzenli ilac kullanimiyla insallah atlatirsin. Bizler de yasadik bu anlattiklarini kahverengine donduyse taze kanama yok demekki bu iyi bise benim kanama alanindan sonra 8 hafta kadar surdu kahverengi lekelenmelerim hatta bazen oyle yogun oluyoduki ama kirmizi olmazsa endiselenme demisti doktorum. Bebekler buyudukce gececektir insallah stres yapma

İkiz hamilelerin çoğu kanama yaşamıştır ilaçlarını kullanıyomuşun proluton Depot ne sıklıkla yapıyorsun ben iki günde bir oluyodum

Son adet tarihine kadar kaç oluyor normalde
Benim son adet tarihim 26 Haziran ama sisteme transferle uyumlu olsun diye 3 temmuz girdi doktorum.Ona göre de 28+3 üm canım.Bebeklerin gelişimi ve ölçümlerinde biri 29+0 diğeri 29+4 çıktı geçen cmtesi.
Ama ne olursa olsun bizim hesabimizla ilerlecek dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…