2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İyi iyi canım maşallah protein olabilir ya demekki önemli miktarda değil bazen tek o etken olmayabiliyo bozma moralini

Aaaaa kusrumuza bakma canımcım Çok sevindim kuzuların iyi olmasına maşallah onlara
Yok kiz takiliyorum oyle sagol kuzu
İyi iyi canım maşallah protein olabilir ya demekki önemli miktarda değil bazen tek o etken olmayabiliyo bozma moralini
Biraz modumu dusurdu ama baska sorunlar olmayinca insallah bi sıkıntı olmaz diye dua ediyorum canim

Yok kiz takiliyorum oyle sagol kuzu

Biraz modumu dusurdu ama baska sorunlar olmayinca insallah bi sıkıntı olmaz diye dua ediyorum canim
Bugun kaç haftalıksın canım kilolarını gördümde normal gelmiş benim hep yüksek çıkıyo doktor yanlışmı ölçüyo acaba 32+2 de 2200 çıktılar

Sen 2 doktora gidiyordun değil mi canım ikisi de benzer ölçüyorsa hata yoktur sanırım
İki doktora gidiyorum ikisindede hemen hemen aynı çıkıyo geçen bi farklı doktora gittim ozmn 1500/1600 çıkmıştı ona dedim 2000 çıkmıştı en son diye öyle çıkması imkansız karnın okadar büyük değil ve ikiz bebek demişti ama onun ultrasonu eskiydi kime güvencem bilemedim

Karnın büyüklüğü ile ilgisi yok bunun bence canım ya iç karnı geniş oluyor bazılarının

Karnın büyüklüğü ile ilgisi yok bunun bence canım ya iç karnı geniş oluyor bazılarının
Belki olabilir canım
30+1 suan canim senin minikler belki biraz uzun ve tosbik olacaktir canim bilmiyorumki normali kac
Herşeyden şüphe duyuyoruz işte bende kilolarını çok takıyorum çokmu azmı diye bebisler doğana kadar iyice paranoya olcaz

Gayet iyi kiloları bence. 200 Gr fark bile değil canım.O kadar olur yani.

Canım tansiyon baktılar mi. Protein kaçağı önemli. İlk gebeliğim de yasadim. Tansiyonunu takip et doktorum söylemiştir belki de.

Kiloları genelde doğru tahmin edemiyorlar. Pozisyonları,ultrason cihazı vs. Benim kızımda 1900 2000 arası doğar dedi erken doğdu kızım. 1580 doğdu Haftası iyi olsun da kilo pek önemi olmuyor.

Canım tansiyon baktılar mi. Protein kaçağı önemli. İlk gebeliğim de yasadim. Tansiyonunu takip et doktorum söylemiştir belki de.
Evet canim tansiyon her kontrolde bakiliyor kendim de evde belli araliklarla bakiyorum. Peki ne oldu canim ilk gebeligin nasil ilerledi

Sagol teyzesi

Doktor suphelenmedi idrarda lokosit var ondan kaynakli olabilir cok dusuk miktarda endiselenecek bise yok dedi sukur tansiyonum da normal ama ben endise ediyorum insallah 2 hafta sonra negatife doner
Zaman zaman değerlerde değişkenlik olabiliyor canım umarım 2 haftaya normale döner. Sen kendin tansiyon kontrolü yapmayı ihmal etme birşey olmaz Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…