- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.361
İyi iyi canım maşallah protein olabilir ya demekki önemli miktarda değil bazen tek o etken olmayabiliyo bozma moraliniNormal canim gayet
Demistimkiz 1400 oglan 1500 olmus canim iyiler dedi cok sukur
Size atmayim da kime atayim ikizdaşlarım col sukur bebekler iyi rahim agzi da iyi dedi icim rahatladi ama idrar tahlilinde az miktarda protein kacagi cikti olabilir 2 hafta sonra tekrar bakalim suan endiselenmene gerek yok dedi ama bi tık moralim bozuldu
Yok kiz takiliyorum oyleAaaaa kusrumuza bakma canımcımÇok sevindim kuzuların iyi olmasına maşallah onlara
Biraz modumu dusurdu ama baska sorunlar olmayinca insallah bi sıkıntı olmaz diye dua ediyorum canimİyi iyi canım maşallah protein olabilir ya demekki önemli miktarda değil bazen tek o etken olmayabiliyo bozma moralini
Bugun kaç haftalıksın canım kilolarını gördümde normal gelmiş benim hep yüksek çıkıyo doktor yanlışmı ölçüyo acaba 32+2 de 2200 çıktılarYok kiz takiliyorum oylesagol kuzu
Biraz modumu dusurdu ama baska sorunlar olmayinca insallah bi sıkıntı olmaz diye dua ediyorum canim
Bak yarın soracağızzzz ona göre hazırla kendini kuzum
Sen 2 doktora gidiyordun değil mi canım ikisi de benzer ölçüyorsa hata yoktur sanırımBugun kaç haftalıksın canım kilolarını gördümde normal gelmiş benim hep yüksek çıkıyo doktor yanlışmı ölçüyo acaba 32+2 de 2200 çıktılar
İki doktora gidiyorum ikisindede hemen hemen aynı çıkıyo geçen bi farklı doktora gittim ozmn 1500/1600 çıkmıştı ona dedim 2000 çıkmıştı en son diye öyle çıkması imkansız karnın okadar büyük değil ve ikiz bebek demişti ama onun ultrasonu eskiydi kime güvencem bilemedimSen 2 doktora gidiyordun değil mi canım ikisi de benzer ölçüyorsa hata yoktur sanırım
Karnın büyüklüğü ile ilgisi yok bunun bence canım ya iç karnı geniş oluyor bazılarınınİki doktora gidiyorum ikisindede hemen hemen aynı çıkıyo geçen bi farklı doktora gittim ozmn 1500/1600 çıkmıştı ona dedim 2000 çıkmıştı en son diye öyle çıkması imkansız karnın okadar büyük değil ve ikiz bebek demişti ama onun ultrasonu eskiydi kime güvencem bilemedim
30+1 suan canim senin minikler belki biraz uzun ve tosbik olacaktir canim bilmiyorumki normali kacBugun kaç haftalıksın canım kilolarını gördümde normal gelmiş benim hep yüksek çıkıyo doktor yanlışmı ölçüyo acaba 32+2 de 2200 çıktılar
Belki olabilir canımKarnın büyüklüğü ile ilgisi yok bunun bence canım ya iç karnı geniş oluyor bazılarının
Herşeyden şüphe duyuyoruz işte bende kilolarını çok takıyorum çokmu azmı diye30+1 suan canim senin minikler belki biraz uzun ve tosbik olacaktir canim bilmiyorumki normali kac
Bi dogsunlar popolarini isiralim hakettilerBelki olabilir canım
Herşeyden şüphe duyuyoruz işte bende kilolarını çok takıyorum çokmu azmı diyebebisler doğana kadar iyice paranoya olcaz
Gayet iyi kiloları bence. 200 Gr fark bile değil canım.O kadar olur yani.Merhaba kızlar bugn kontrolüm vardı bebişlerden biri haftasından geride çıktıdiğeri de haftasından ileride o yüzden arayı açmış biraz. Yaklaşık 200 Gr fark var aralarında doktor bu bı sorun değil dedi ama bilmem moralim bozuldu 29+2 deyiz biri 1500 diğeri 1300 iyi mi sizce??
Canım tansiyon baktılar mi. Protein kaçağı önemli. İlk gebeliğim de yasadim. Tansiyonunu takip et doktorum söylemiştir belki de.Normal canim gayet
Demistimkiz 1400 oglan 1500 olmus canim iyiler dedi cok sukur
Size atmayim da kime atayim ikizdaşlarım col sukur bebekler iyi rahim agzi da iyi dedi icim rahatladi ama idrar tahlilinde az miktarda protein kacagi cikti olabilir 2 hafta sonra tekrar bakalim suan endiselenmene gerek yok dedi ama bi tık moralim bozuldu
Kiloları genelde doğru tahmin edemiyorlar. Pozisyonları,ultrason cihazı vs. Benim kızımda 1900 2000 arası doğar dedi erken doğdu kızım. 1580 doğduİki doktora gidiyorum ikisindede hemen hemen aynı çıkıyo geçen bi farklı doktora gittim ozmn 1500/1600 çıkmıştı ona dedim 2000 çıkmıştı en son diye öyle çıkması imkansız karnın okadar büyük değil ve ikiz bebek demişti ama onun ultrasonu eskiydi kime güvencem bilemedim
Evet canim tansiyon her kontrolde bakiliyor kendim de evde belli araliklarla bakiyorum. Peki ne oldu canim ilk gebeligin nasil ilerlediCanım tansiyon baktılar mi. Protein kaçağı önemli. İlk gebeliğim de yasadim. Tansiyonunu takip et doktorum söylemiştir belki de.
Zaman zaman değerlerde değişkenlik olabiliyor canım umarım 2 haftaya normale döner. Sen kendin tansiyon kontrolü yapmayı ihmal etme birşey olmaz Allah in izniyleSagol teyzesi
Doktor suphelenmedi idrarda lokosit var ondan kaynakli olabilir cok dusuk miktarda endiselenecek bise yok dedi sukur tansiyonum da normal ama ben endise ediyorum insallah 2 hafta sonra negatife doner
İnsallah canim sagol icim bi parca rahatladiZaman zaman değerlerde değişkenlik olabiliyor canım umarım 2 haftaya normale döner. Sen kendin tansiyon kontrolü yapmayı ihmal etme birşey olmaz Allah in izniyle
Merhaba genetik sonucumuz çıktı bebeğim sağlıklıymış kromozom sorunu çıkmadı sizin ne çıkmıştıIyi yaptiniz en azindan genetik sikintili cikarsa pgt veya ngs istersiniz...3 kere dusuk yasamis biri olarak diyorum ki Rabbim kimsyee gostermesin
Masallah civcivlereÇok şükür her şey yolunda kızlar suyu iyi nst gerek duymadı rahim ağzı kapalı kız 1150 gram 1300 erkek şimdilik sıkıntı yok tansiyonum da normal