- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.421
Ay ne desem bilemedim degisik duygularArkadaşlar merhaba bende yeni haberler var .geçen hafta Cuma’dan bu yana tansiyonum normalden yüksek çıkmaya başlamıştı.nidicard kullandığım için ve hep çok düşük çıktığı için hiç dert etmiyodum tansiyonu.ummadığım yerden vuruldumen son 14/9 civarında çıkmaya başlayınca hastahaneye gittik ,hastanede yatarak baktılar normal çıktı ,idrarda temiz ,ama eve geldik gene yükselmiş .(yatarak hep daha düşük çıkıyor galiba ) .pazartesi randevumuz vardı .doktor bebeklerden birinin suyunun azaldığını ve gelişiminin diğerine göre yavaşladığını söyledi ) bu durumda her ne kadar alfamet tansiyon ilacı verse de bu durumları değerlendirip haftaya (35+2 de) bebekleri almaya karar verdi .anlıycağınız haftaya sezaryan var 36 yı bitiririm diye bekliyodum.. tansiyonu evde ölçüyorum ama eskisi gibi düşük değerler göremiyorum . Böyle yani tabi beni aldı sorular acaba bebekler Nası olacak ,küvete girerler mi ,tansiyonu normale çekebilir miyiz ,bu nedenle beklesek mi ? Ama doktoruma da güveniyorum sıkıntı görmese beklerdi.
Kiloları Pazartesi günü 2000 ve 1900 idi canım.inşallah girmezler küvezeAy ne desem bilemedim degisik duygularsukur ki haftan iyi canim benim arkadas ikizlerini 35te dogum yapti kuvoze girmedi bebisler seninkiler de girmez insallah kilolari nasil
Ay 10 gün var aramızda sanki ne kadar ćokmuş gibi geliyorSen masal ben aramızda çok olmaz cidden
Biraz daha buyur 2000in ustune cikarlar 1 haftada girmezler ya da cok az kalirlar canim dualarimiz bebislerleKiloları Pazartesi günü 2000 ve 1900 idi canım.inşallah girmezler küveze
Canım sağlıkla gelsinler inşallah. Haftaları ve kiloları iyi girmezler inşallah girse bile tedbir amaçlı olur çabucak çıkarlarKiloları Pazartesi günü 2000 ve 1900 idi canım.inşallah girmezler küveze
Evet benim de oluyor, bir de ben sürekli mide bulantısı cekiyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin ...Çok teşekkür ederim
Allah emeklerimiz boşa çıkarmasın. Sizinde agrılarınız oldu mu yada oluyor mu
Mide bulantısı daha bende yok. Ekşime ve acıklık var agzımda. Amın. Allah herkesin yardımcısı olsun.Evet benim de oluyor, bir de ben sürekli mide bulantısı cekiyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin ...
Çok sevindim aklım hep sizde iyi haberlerinizi alırız inşallahKalpte delik yoktu canım erken doğum olduğu için kirli kanı atan damar henüz kapanmamış. Çok şükür dün doktorumuz kapandığını söyledi Rabbim bu evladımı sağlıkla bana bağışlasın inşallah
İnşallah ya burdan birbirimizin mutlu haberlerinde alırızAğrıyla siziyla yavaş yavaş sırayla dogurcaz hepimizaz kaldi haftalarımiz mutlu sona kavuşmaya
Ben iki günde bir vuruluyodum 12. Haftada haftada bire düştü kanamam oldu doktorda için rahat etmediği zaman aralarda vurdurabilirsin iğnenin zararı yok demişti ben ağrım sancım olunca vuruluyodum aradaBen haftada 1 oluyorum. Acaba yetersiz mi geliyor
Doktor çogaltmadıda
Sizden bir iki hafta farkla ben ilk mi doğurcamSen masal ben aramızda çok olmaz cidden
Nidicarda halen devam ediyomusun tansiyon yükselince bıraktırdı mı doktorun bebişlerin kiloları iyi küvez olayı biraz kader meselesi 40. Haftada doğup girende var 35 doğup girmeyende haftan ileri sıkıntı olmaz inşallahArkadaşlar merhaba bende yeni haberler var .geçen hafta Cuma’dan bu yana tansiyonum normalden yüksek çıkmaya başlamıştı.nidicard kullandığım için ve hep çok düşük çıktığı için hiç dert etmiyodum tansiyonu.ummadığım yerden vuruldumen son 14/9 civarında çıkmaya başlayınca hastahaneye gittik ,hastanede yatarak baktılar normal çıktı ,idrarda temiz ,ama eve geldik gene yükselmiş .(yatarak hep daha düşük çıkıyor galiba ) .pazartesi randevumuz vardı .doktor bebeklerden birinin suyunun azaldığını ve gelişiminin diğerine göre yavaşladığını söyledi ) bu durumda her ne kadar alfamet tansiyon ilacı verse de bu durumları değerlendirip haftaya bebekleri almaya karar verdi .anlıycağınız haftaya sezaryan var 36 yı bitiririm diye bekliyodum.. tansiyonu evde ölçüyorum ama eskisi gibi düşük değerler göremiyorum . Böyle yani tabi beni aldı sorular acaba bebekler Nası olacak ,küvete girerler mi ,tansiyonu normale çekebilir miyiz ,bu nedenle beklesek mi ? Ama doktoruma da güveniyorum sıkıntı görmese beklerdi.
Geçmiş olsun. Ben 10.haftada şiddetli bir kanama geçirdim, yatak kan gölü oldu bir anda ve sabaha kadar 3 ped değiştirdim. Proluton sadece 2 kez vuruldum, progestana devam ettim şükür bir daha olmadı ama lekelenmem 2 hafta sürdü. Korkmayın doktor bebekler iyi dediyse sorun yoktur, yalnız ben 1 hafta yatmıştım kanamadan sonra sadece tuvalete kalktım. İstirahate dikkat edin imkan varsa.Hamıle arkadaşlarım ıkız bekleyenler bana bi yardım edin çok kafama takılıyor. Lekelenmem vardı. 3 gun. Sonra 2 gün olmadı. Bu sefer bırden kan geldı. Yogun kırmızı bi kandı. 1 ped dolusu. 1 saat falan sürdü. Apar topar acile gittim. Bebekler duruyordu. Doktor kanama alanı falan yok dedi. İçim rahatladı. Hiçbir tedavi uygulamadır. Zaten ben proluton progesteron kullanıyorum
O 1 saat sonra kanama kahveye döndü. 2 gündür devam ediyor. Baya bi bel ve bacak ara içi kısmında agrılarım var. Karnım zaten hep agrıyor. Ne yapsam etsem bilemedim 8. Hafta dayım normal mi bunlar. Düşük belirtisi mi
Şuan sırada aslı var sonra sen diyorum benİnşallah ya burdan birbirimizin mutlu haberlerinde alırız
Ben iki günde bir vuruluyodum 12. Haftada haftada bire düştü kanamam oldu doktorda için rahat etmediği zaman aralarda vurdurabilirsin iğnenin zararı yok demişti ben ağrım sancım olunca vuruluyodum arada
Sizden bir iki hafta farkla ben ilk mi doğurcam
Nidicarda halen devam ediyomusun tansiyon yükselince bıraktırdı mı doktorun bebişlerin kiloları iyi küvez olayı biraz kader meselesi 40. Haftada doğup girende var 35 doğup girmeyende haftan ileri sıkıntı olmaz inşallahbende senin hafta na gelebilsem keşke
Yani yemesem daha iyi olur canım kola tiryakisi ben bu haftaya kadar 2 defa içtim çok canım istemişti pizza da çok sağlıklı değil ama bir kereden bir şey olmaz canım inşallahKızlar 8 haftalik ikiz hamileyim canım cok pizza çekti ve sipariş edip yedim kolayla birlikte sonradan pişman oldum bi zararı olmusmudur acaba
Kız hiç sorma masal ile benim aramda da 10 gün var sanki UP uzun geliyor haftalar ilerledikçe malum ikizlerde 1 gün bile çok önemliymiş bunu anladımAy 10 gün var aramızda sanki ne kadar ćokmuş gibi geliyor
Zamanında gelsin bebişler inşallah canımmOndan muhtemelen canim bagirsaklar dolu sanci yapiyo demekki bosaltim olmadigi icin. İstirahat et insallah yavas yavas azalir biter
Bol bol dinlen ve bol su ic canim cogumuz yasasik Allahin izniyle gecer insallah. Her seyin sonu dusuge cikiyor hamilikte cok arastirip kendini uzme her kanamayla dusmuyor bebisler sıkı sıkı tutunsunlar insallah.
Evet en cok 1 hafta oynar ay heyecanlandim
Aynen canım 3 hafta sonra nst bakarız dedi tabi şikayetin olursa bekleme gel dediHadi bakalım kuzum o zamana nstye başlar
Ben canim cekince arada yiyorum o tarz seyler ama ilk 14 hafta yemedim sınırı asmadikca nefsini koreltmek icin yiyor insan ama canim en azindan 14.haftaya kadar cok daha dikkatli ol organ gelisim zamani cunku. Bir seferden bisey olmaz insallah rahat ol.Kızlar 8 haftalik ikiz hamileyim canım cok pizza çekti ve sipariş edip yedim kolayla birlikte sonradan pişman oldum bi zararı olmusmudur acaba
Kız hiç sorma masal ile benim aramda da 10 gün var sanki UP uzun geliyor haftalar ilerledikçe malum ikizlerde 1 gün bile çok önemliymiş bunu anladım
Aynen 10 gun bana da cok uzun geliyor 1bucuk hafta onde diyorumZamanında gelsin bebişler inşallah canımm
Aynen canım sağlıkla gelsinler de artıkKız hiç sorma masal ile benim aramda da 10 gün var sanki UP uzun geliyor haftalar ilerledikçe malum ikizlerde 1 gün bile çok önemliymiş bunu anladım