2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ay ne desem bilemedim degisik duygular sukur ki haftan iyi canim benim arkadas ikizlerini 35te dogum yapti kuvoze girmedi bebisler seninkiler de girmez insallah kilolari nasil

Çok sevindim aklım hep sizde iyi haberlerinizi alırız inşallah

Ağrıyla siziyla yavaş yavaş sırayla dogurcaz hepimiz az kaldi haftalarımiz mutlu sona kavuşmaya
İnşallah ya burdan birbirimizin mutlu haberlerinde alırız
Ben haftada 1 oluyorum. Acaba yetersiz mi geliyor
Doktor çogaltmadıda
Ben iki günde bir vuruluyodum 12. Haftada haftada bire düştü kanamam oldu doktorda için rahat etmediği zaman aralarda vurdurabilirsin iğnenin zararı yok demişti ben ağrım sancım olunca vuruluyodum arada
Sen masal ben aramızda çok olmaz cidden
Sizden bir iki hafta farkla ben ilk mi doğurcam
Nidicarda halen devam ediyomusun tansiyon yükselince bıraktırdı mı doktorun bebişlerin kiloları iyi küvez olayı biraz kader meselesi 40. Haftada doğup girende var 35 doğup girmeyende haftan ileri sıkıntı olmaz inşallah bende senin hafta na gelebilsem keşke

Nidicarda halen devam ediyomusun tansiyon yükselince bıraktırdı mı doktorun bebişlerin kiloları iyi küvez olayı biraz kader meselesi 40. Haftada doğup girende var 35 doğup girmeyende haftan ileri sıkıntı olmaz inşallah bende senin hafta na gelebilsem keşke
[/QUOTE]
Hala devam ediyorum nidicarda devam etmemi söyledi .günde 3 kere nidicard +3 kere alfamet .bi yığın tansiyon ilacı .tüm ilaçlara devam ediyorum ,doktorumun verdiği günden erken gelirlerse diye çekiniyo doktorum o yüzden devam et dedi.inşallah gelirsin ya haftan gayet ilerlemiş zaten

Geçmiş olsun. Ben 10.haftada şiddetli bir kanama geçirdim, yatak kan gölü oldu bir anda ve sabaha kadar 3 ped değiştirdim. Proluton sadece 2 kez vuruldum, progestana devam ettim şükür bir daha olmadı ama lekelenmem 2 hafta sürdü. Korkmayın doktor bebekler iyi dediyse sorun yoktur, yalnız ben 1 hafta yatmıştım kanamadan sonra sadece tuvalete kalktım. İstirahate dikkat edin imkan varsa.

Kızlar 8 haftalik ikiz hamileyim canım cok pizza çekti ve sipariş edip yedim kolayla birlikte sonradan pişman oldum bi zararı olmusmudur acaba

Şuan sırada aslı var sonra sen diyorum ben

Kızlar 8 haftalik ikiz hamileyim canım cok pizza çekti ve sipariş edip yedim kolayla birlikte sonradan pişman oldum bi zararı olmusmudur acaba
Yani yemesem daha iyi olur canım kola tiryakisi ben bu haftaya kadar 2 defa içtim çok canım istemişti pizza da çok sağlıklı değil ama bir kereden bir şey olmaz canım inşallah

Zamanında gelsin bebişler inşallah canımm

Ben canim cekince arada yiyorum o tarz seyler ama ilk 14 hafta yemedim sınırı asmadikca nefsini koreltmek icin yiyor insan ama canim en azindan 14.haftaya kadar cok daha dikkatli ol organ gelisim zamani cunku. Bir seferden bisey olmaz insallah rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…