- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.381
Biz seninle aynı kiloda doğurcaz sanırım canım hep yakın gidiyorMasallah civcivlere bizim bebisler kilo olarak ayni gibi gidiyo kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz seninle aynı kiloda doğurcaz sanırım canım hep yakın gidiyorMasallah civcivlere bizim bebisler kilo olarak ayni gibi gidiyo kuzu
Canım gözün aydınMerhaba genetik sonucumuz çıktı bebeğim sağlıklıymış kromozom sorunu çıkmadı sizin ne çıkmıştı
Bana da oyle geliyo canimBiz seninle aynı kiloda doğurcaz sanırım canım hep yakın gidiyor
İyi iyi canım maşallahÇok şükür her şey yolunda kızlar suyu iyi nst gerek duymadı rahim ağzı kapalı kız 1150 gram 1300 erkek şimdilik sıkıntı yok tansiyonum da normal
Merhaba canım pıhtılaşma ile ilgili mi bişey oldu acaba genetikte bişey cikmadiysa.Merhaba genetik sonucumuz çıktı bebeğim sağlıklıymış kromozom sorunu çıkmadı sizin ne çıkmıştı
Bende sana bakmaya girdim iyi hadi gözün aydın.Kac haftalik çıktılar?Bakalimm benimkilerin haftaya ne kadar cikacak kilolari.Çok şükür her şey yolunda kızlar suyu iyi nst gerek duymadı rahim ağzı kapalı kız 1150 gram 1300 erkek şimdilik sıkıntı yok tansiyonum da normal
Ne dendi peki canimMerhaba genetik sonucumuz çıktı bebeğim sağlıklıymış kromozom sorunu çıkmadı sizin ne çıkmıştı
Kuzum erkek 29+0 çıkıyor kız olan 4 gün geri çıkıyor baştan beri ağrın nerede canım bel mi kasık mı dinlenBende sana bakmaya girdim iyi hadi gözün aydın.Kac haftalik çıktılar?Bakalimm benimkilerin haftaya ne kadar cikacak kilolari.
Bugun biraz ağrım var keyfim yok benim de.
Benimkiler de ölçümde ileri çıkıyorlar ama transfer tarihine göre sat girdiler en baştan ultrason sistemine,onunla ortalama aliyo onu baz aliyo hoca.Kasik ağrım var canım ağrıyla uyandım çok şiddetli değil artık böyle ilerlicez sanırım.Kuzum erkek 29+0 çıkıyor kız olan 4 gün geri çıkıyor baştan beri ağrın nerede canım bel mi kasık mı dinlen
Sağ ol kuzumİyi iyi canım maşallah
Benim son adet tarihine göre bakılıyor canım geçmiş olsun canımBenimkiler de ölçümde ileri çıkıyorlar ama transfer tarihine göre sat girdiler en baştan ultrason sistemine,onunla ortalama aliyo onu baz aliyo hoca.Kasik ağrım var canım ağrıyla uyandım çok şiddetli değil artık böyle ilerlicez sanırım.
Son adet tarihine kadar kaç oluyor normaldeBenimkiler de ölçümde ileri çıkıyorlar ama transfer tarihine göre sat girdiler en baştan ultrason sistemine,onunla ortalama aliyo onu baz aliyo hoca.Kasik ağrım var canım ağrıyla uyandım çok şiddetli değil artık böyle ilerlicez sanırım.
Nasıl bi ağrı canım nerende ağrı varBende sana bakmaya girdim iyi hadi gözün aydın.Kac haftalik çıktılar?Bakalimm benimkilerin haftaya ne kadar cikacak kilolari.
Bugun biraz ağrım var keyfim yok benim de.
Bebisler büyüyor ya tek gebeliğe göre biz daha erken bunları hissediyoruzBen dun rahim sertlesmelerim agrilarim asagiya dogru baskilar artti bu aralar dedim cok normal anormal bi durum degil dedi
Canim gecmis olsun istirahat ve duzenli ilac kullanimiyla insallah atlatirsin. Bizler de yasadik bu anlattiklarini kahverengine donduyse taze kanama yok demekki bu iyi bise benim kanama alanindan sonra 8 hafta kadar surdu kahverengi lekelenmelerim hatta bazen oyle yogun oluyoduki ama kirmizi olmazsa endiselenme demisti doktorum. Bebekler buyudukce gececektir insallah stres yapmaHamıle arkadaşlarım ıkız bekleyenler bana bi yardım edin çok kafama takılıyor. Lekelenmem vardı. 3 gun. Sonra 2 gün olmadı. Bu sefer bırden kan geldı. Yogun kırmızı bi kandı. 1 ped dolusu. 1 saat falan sürdü. Apar topar acile gittim. Bebekler duruyordu. Doktor kanama alanı falan yok dedi. İçim rahatladı. Hiçbir tedavi uygulamadır. Zaten ben proluton progesteron kullanıyorum
O 1 saat sonra kanama kahveye döndü. 2 gündür devam ediyor. Baya bi bel ve bacak ara içi kısmında agrılarım var. Karnım zaten hep agrıyor. Ne yapsam etsem bilemedim 8. Hafta dayım normal mi bunlar. Düşük belirtisi mi
İkiz hamilelerin çoğu kanama yaşamıştır ilaçlarını kullanıyomuşun proluton Depot ne sıklıkla yapıyorsun ben iki günde bir oluyodumHamıle arkadaşlarım ıkız bekleyenler bana bi yardım edin çok kafama takılıyor. Lekelenmem vardı. 3 gun. Sonra 2 gün olmadı. Bu sefer bırden kan geldı. Yogun kırmızı bi kandı. 1 ped dolusu. 1 saat falan sürdü. Apar topar acile gittim. Bebekler duruyordu. Doktor kanama alanı falan yok dedi. İçim rahatladı. Hiçbir tedavi uygulamadır. Zaten ben proluton progesteron kullanıyorum
O 1 saat sonra kanama kahveye döndü. 2 gündür devam ediyor. Baya bi bel ve bacak ara içi kısmında agrılarım var. Karnım zaten hep agrıyor. Ne yapsam etsem bilemedim 8. Hafta dayım normal mi bunlar. Düşük belirtisi mi
Maşallah canım gözün Aydın bir daha ne zaman gideceksinÇok şükür her şey yolunda kızlar suyu iyi nst gerek duymadı rahim ağzı kapalı kız 1150 gram 1300 erkek şimdilik sıkıntı yok tansiyonum da normal
Benim son adet tarihim 26 Haziran ama sisteme transferle uyumlu olsun diye 3 temmuz girdi doktorum.Ona göre de 28+3 üm canım.Bebeklerin gelişimi ve ölçümlerinde biri 29+0 diğeri 29+4 çıktı geçen cmtesi.Son adet tarihine kadar kaç oluyor normalde
Canım kasıklarım da var adet ağrısı gibi biraz şiddetiyli hafifledi suan.Nasıl bi ağrı canım nerende ağrı var
Bebisler büyüyor ya tek gebeliğe göre biz daha erken bunları hissediyoruz