- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.321
Süper canım çok sevindim kiloları nasıldıCanım yeni çıktım doktordan. Sancılarım çıkmadı bu sefer bebeklerin de keyfi yerinde doktor 1 hafta daha dursunlar acil bir durum olmadıkça dediPazartesi tekrar görmek istiyor
Amin canımİnşallah canım bugün giderken hep dua ettim 1 hafta daha dursunlar bari diye inşallah doldururum darısı sizlerin başına
Kuzum bugün sularına ve rahim ağzına baktı 4 gün önce kilo ölçtü diye. Pazartesi bakalım 10 günde ne kadar almışlar diye dediSüper canım çok sevindim kiloları nasıldı
İyi cnm maşallahCanım yeni çıktım doktordan. Sancılarım çıkmadı bu sefer bebeklerin de keyfi yerinde doktor 1 hafta daha dursunlar acil bir durum olmadıkça dediPazartesi tekrar görmek istiyor
Anladım canım çok sevindim gözün aydınKuzum bugün sularına ve rahim ağzına baktı 4 gün önce kilo ölçtü diye. Pazartesi bakalım 10 günde ne kadar almışlar diye dedi
İkizlerde 37 de alıyoruz dedi benim doktor canım çocuğun kanala girme ihtimaline karşı risk almıyoruz dediİyi cnm maşallahdursunlar ya doğmasınlar hemen 36 olunca sezeryan a alacakmı yoksa durdugu yere kadar beklicekmi acaba
Benimki dururlarsa 38 demişti bazen delilik geliyo 36 da aldırsammı diyomİkizlerde 37 de alıyoruz dedi benim doktor canım çocuğun kanala girme ihtimaline karşı risk almıyoruz dedi
Kuzum maksimum 37+0da alacağız dedi. Bakalım ne kadar dururlarİyi cnm maşallahdursunlar ya doğmasınlar hemen 36 olunca sezeryan a alacakmı yoksa durdugu yere kadar beklicekmi acaba
Sağol canımAnladım canım çok sevindim gözün aydın
cok cok tesekkur ederim, evet bol su icmek baya bi farkettirdi, 50 ml. yakin sagabildim biraz once,ben de sasirdim nasil oldu diye,sevindim de. hastaneyle konustum iyilermis, ama simdilik sadece cam arkasindan gorebilirmisiz, bebekler acik kuveze alininca iceri alabileceklermis beni.Hemşireler size bilgilendirmiştir. Ama bi kaç bişey söylemek istiyorum. Sütü arttırmanın bi kaç tane yolu var. Bol bol sıvı tüketmeniz lazım. Elinizden geldiğince uyumanız gerek. Göğüs masajı ve göğüsa sıcak kompres uygulayabilirsiniz. Ve gece gündüz farketmeden 2 saate bir göğüslerinizi sağmanız lazım. Süt sağmaya başlamadan önce el hijyeninize de dikkat edersiniz. Bebekleriniz iyidir inşallah. Görebiliyo musunuz pandemiden ötürü bilmiyprum ama doktorlarıyla konuşup kanguru bakımı için ricada bulanabilirsiniz. Çok geçmiş olsun bu arada.
İnşallah en yakın zamanda evlatlarınıza sağ salim kavuşursunuzkizlar korkmayin bu kadar, herkesi bir panik sarmis, sakin olun nolur.
cok cok tesekkur ederim, evet bol su icmek baya bi farkettirdi, 50 ml. yakin sagabildim biraz once,ben de sasirdim nasil oldu diye,sevindim de. hastaneyle konustum iyilermis, ama simdilik sadece cam arkasindan gorebilirmisiz, bebekler acik kuveze alininca iceri alabileceklermis beni.
Benimki dururlarsa 38 demişti bazen delilik geliyo 36 da aldırsammı diyom
Yok dur aman azıcık kalmış sağlıkla gelsinler tut annesi bırakma :)Benimki dururlarsa 38 demişti bazen delilik geliyo 36 da aldırsammı diyom
Bence 38 i bile görebilirsin diye düşünüyorumKuzum maksimum 37+0da alacağız dedi. Bakalım ne kadar dururlar
Sağol canım
Erken doğum olmasına rağmen o kadar pozitif bir bakış acin var ki insanın içi ümitle doluyor. Seninle aynı hafta doğuran bir ikiz annesi arkadaşım var, 21. Gün aldık eve geldiler dedi inşallah seninkiler de en çok bu kadar kalırlarkizlar korkmayin bu kadar, herkesi bir panik sarmis, sakin olun nolur.
cok cok tesekkur ederim, evet bol su icmek baya bi farkettirdi, 50 ml. yakin sagabildim biraz once,ben de sasirdim nasil oldu diye,sevindim de. hastaneyle konustum iyilermis, ama simdilik sadece cam arkasindan gorebilirmisiz, bebekler acik kuveze alininca iceri alabileceklermis beni.
Aynen canım benim doktorumda max 37 dedi.Kuzum maksimum 37+0da alacağız dedi. Bakalım ne kadar dururlar
Sağol canım
Ayy bakalım inşallahYok dur aman azıcık kalmış sağlıkla gelsinler tut annesi bırakma :)
Bence 38 i bile görebilirsin diye düşünüyorum
Erken doğum olmasına rağmen o kadar pozitif bir bakış acin var ki insanın içi ümitle doluyor. Seninle aynı hafta doğuran bir ikiz annesi arkadaşım var, 21. Gün aldık eve geldiler dedi inşallah seninkiler de en çok bu kadar kalırlar
İnşallah kuzum ama maşallah sen de sıkıntı yaşamadın hiçAynen canım benim doktorumda max 37 dedi.
Tabi beklerse kızlaren erken hedefim 36
Aynen canım şükür iyi ilerliyoruz ağrım 1 kez 21.haftada oldu iğne olunca geçmişti.Bende vaktinde doğuracağıma inanmaya başladımAyy bakalım inşallah
İnşallah kuzum ama maşallah sen de sıkıntı yaşamadın hiçDuracakları hissi var içimde
Artıyor canım hiç sıkıntı etme bol bol su iç rezene öneriyorlar kuru üzüm kuru incir ye inşallah yavrularına şifa olsun sütün. Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kavuştursun inşallah canımcanim benim ben de oyle,ben de o kadar iyi anliyorum ki seni, korkularini, uzuntunu.. hep aklimin bir kosesindesin, insallah saglikla kavusacaksin yavruna, mis sutunle sevginle ozlemle sarilip sarmalayip buyuteceksin onu..guzel haberlerini okuyacagiz burdan hep beraber.. ben de ugrasiyorum cnm, elektrikli bi pompa aldik, posetin dibini dolduracak kadar sagmayi basarabildim dun, insallah artar zamanla.
Ederim tabi kuzum inşallah sağsalim kucaklarımıza alalım da gazıydı uykusuydu bunları konuşalımAynen canım şükür iyi ilerliyoruz ağrım 1 kez 21.haftada oldu iğne olunca geçmişti.Bende vaktinde doğuracağıma inanmaya başladımdoğumda bizlere dua et
İnşallah canım benim Allah'ım o günleri nasip etsinEderim tabi kuzum inşallah sağsalim kucaklarımıza alalım da gazıydı uykusuydu bunları konuşalım