- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.341
Canım söylemiş mıydın hatırlamıyorum.Kizlar bugun kontrolum vardi beni unuttunuz aaa olmaz ki
Naptın ne kadar olmuş bebisler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım söylemiş mıydın hatırlamıyorum.Kizlar bugun kontrolum vardi beni unuttunuz aaa olmaz ki
Geri çıkma haliyle mi 29+2 sin.Benim c.tesi 27+4 idi 1130 gram geldiler bence seninde normal gibi ama.Merhaba kızlar bugn kontrolüm vardı bebişlerden biri haftasından geride çıktı diğeri de haftasından ileride o yüzden arayı açmış biraz. Yaklaşık 200 Gr fark var aralarında doktor bu bı sorun değil dedi ama bilmem moralim bozuldu 29+2 deyiz biri 1500 diğeri 1300 iyi mi sizce??
Geri çıkma haliyle 28+2Geri çıkma haliyle mi 29+2 sin.Benim c.tesi 27+4 idi 1130 gram geldiler bence seninde normal gibi ama.
Nasıl geçti canım kontrolun bize trip attığına göre bebişler çok iyi demekkiKizlar bugun kontrolum vardi beni unuttunuz aaa olmaz ki
Arada fark olabiliyo bazen kapatıyorlar farkı bazen yine açılıyor ultrasonla baktıgı için yüzde yüz doğru olmuyor zaten kilosu. Kilosu iyi bence haftasıyla uyumlu gibiMerhaba kızlar bugn kontrolüm vardı bebişlerden biri haftasından geride çıktı diğeri de haftasından ileride o yüzden arayı açmış biraz. Yaklaşık 200 Gr fark var aralarında doktor bu bı sorun değil dedi ama bilmem moralim bozuldu 29+2 deyiz biri 1500 diğeri 1300 iyi mi sizce??
Normal canim gayetMerhaba kızlar bugn kontrolüm vardı bebişlerden biri haftasından geride çıktı diğeri de haftasından ileride o yüzden arayı açmış biraz. Yaklaşık 200 Gr fark var aralarında doktor bu bı sorun değil dedi ama bilmem moralim bozuldu 29+2 deyiz biri 1500 diğeri 1300 iyi mi sizce??
Demistim kiz 1400 oglan 1500 olmus canim iyiler dedi cok sukurCanım söylemiş mıydın hatırlamıyorum.
Naptın ne kadar olmuş bebisler.
Size atmayim da kime atayim ikizdaşlarım col sukur bebekler iyi rahim agzi da iyi dedi icim rahatladi ama idrar tahlilinde az miktarda protein kacagi cikti olabilir 2 hafta sonra tekrar bakalim suan endiselenmene gerek yok dedi ama bi tık moralim bozulduNasıl geçti canım kontrolun bize trip attığına göre bebişler çok iyi demekki
Siz kaç haftaliksinizNormal canim gayet
Demistim kiz 1400 oglan 1500 olmus canim iyiler dedi cok sukur
Size atmayim da kime atayim ikizdaşlarım col sukur bebekler iyi rahim agzi da iyi dedi icim rahatladi ama idrar tahlilinde az miktarda protein kacagi cikti olabilir 2 hafta sonra tekrar bakalim suan endiselenmene gerek yok dedi ama bi tık moralim bozuldu
Bozma moralini lütfen.Normal canim gayet
Size atmayim da kime atayim ikizdaşlarım col sukur bebekler iyi rahim agzi da iyi dedi icim rahatladi ama idrar tahlilinde az miktarda protein kacagi cikti olabilir 2 hafta sonra tekrar bakalim suan endiselenmene gerek yok dedi ama bi tık moralim bozuldu
30+1 canim senin bebisler daha kilolu hatta normal yani hic takilmaSiz kaç haftaliksiniz
Gebelik zehirlenmesinden korkuyorum insallah bi sonraki sefer negatif cikar gecici bi durumdur canim sagol teyzesiBozma moralini lütfen.
Birbirimize nazimiz geciyo haklısın.iyi maşallah kilolari kuzucuklarin.
Oy maşallah kuzucuklaraNormal canim gayet
Öyle bir şüphe mi var canım? Umarım olmaz öyle bir şey30+1 canim senin bebisler daha kilolu hatta normal yani hic takilma
Gebelik zehirlenmesinden korkuyorum insallah bi sonraki sefer negatif cikar gecici bi durumdur canim sagol teyzesi
Sagol teyzesiOy maşallah kuzucuklara
Doktor suphelenmedi idrarda lokosit var ondan kaynakli olabilir cok dusuk miktarda endiselenecek bise yok dedi sukur tansiyonum da normal ama ben endise ediyorum insallah 2 hafta sonra negatife donerÖyle bir şüphe mi var canım? Umarım olmaz öyle bir şey
Sen evde kendin ölçüm yapıyorsun hergün değil mi canım tansiyonuSagol teyzesi
Doktor suphelenmedi idrarda lokosit var ondan kaynakli olabilir cok dusuk miktarda endiselenecek bise yok dedi sukur tansiyonum da normal ama ben endise ediyorum insallah 2 hafta sonra negatife doner
Büyük ihtimal yarın benimde öyle çıkar kız 3 gün geriydi gram olarakta geriydi ara açılmış mı bakalımMerhaba kızlar bugn kontrolüm vardı bebişlerden biri haftasından geride çıktı diğeri de haftasından ileride o yüzden arayı açmış biraz. Yaklaşık 200 Gr fark var aralarında doktor bu bı sorun değil dedi ama bilmem moralim bozuldu 29+2 deyiz biri 1500 diğeri 1300 iyi mi sizce??
At tabi bizi ancak biz anlarizYarın benim kontrolüm var herkes bana sorsun yarın yoksa trip atarım masal gibi
Evet kuzu cok sukur normal tansiyonum gun icinde farkli zamanlarda olcuyorumSen evde kendin ölçüm yapıyorsun hergün değil mi canım tansiyonu
Benim de hep 11 e 6 çıkıyor ödem vs yok inşallah da olmaz canım. Tabi ya kaderdaşız biz ikiz anaları olarakAt tabi bizi ancak biz anlariz
Evet kuzu cok sukur normal tansiyonum gun icinde farkli zamanlarda olcuyorum
Benim de o civarda canik insallah yukselmez hic, hicbirimizin. Aynen kardoBenim de hep 11 e 6 çıkıyor ödem vs yok inşallah da olmaz canım. Tabi ya kaderdaşız biz ikiz anaları olarak
İnşAllah canım inşallahBenim de o civarda canik insallah yukselmez hic, hicbirimizin. Aynen kardo
Aaaaa kusrumuza bakma canımcım Çok sevindim kuzuların iyi olmasına maşallah onlaraKizlar bugun kontrolum vardi beni unuttunuz aaa olmaz ki
Bak yarın soracağızzzz ona göre hazırla kendini kuzumYarın benim kontrolüm var herkes bana sorsun yarın yoksa trip atarım masal gibi