2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

kizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben😄😄33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorum😘😘😘bizim icin de dua edin olurmu?? 🤲🤲🥰🥰🥰
Gözün Aydın canım maşallah kuzulara 🙏🏻 Bir an önce beraber eve gidersiniz inşallah 😍😍
Selam kızlar nasılsınız ben Özel doktorumdan çıktım
Nst ye bağlandım şimdi , her şey normalde biri 1600 diğeri 1400 küsur ve 29+2 ile uyumlu dedi bı hafta geri ama beklenebilir Bir şey diyo ikizlerde doğum kilolarında 500 Gr farka kadar çıkan oluyormuş . Raporumu aldım çalışır, haftaya araştırmadayim , ikisi de popolarini gösterdi sadece 🙈🙈

Bu arada ilk kez ciğer geliştirme iğnesi vuruldum size de yapıldı mı
Ben de oldum 2 doz canım önlem amaçlı yapıyorlar

Aynen 30da aliniyor ikizlerde ama idari izinden dolayi farklilik var mi merak ettim ama yok gibi ben de 30+1 de alicam insallah

Tek bir karar 81 farkli uygulama resmen 😂 dogum sonrasi benim ilimde 8 vereceklerse bu haksizlik olur ben bugun mudur yardimcisinin kafasini azicik agritayim en iyisi 😂
Sorma canım aynı ilin aynı ilçelerinde bile farklılık var mesela ben öğretmenlere de bakıyorum özlük işi olarak her okul birbirinden farklı çünkü ortak bir karar olması için kanun çıkması lazım biliyorsun kanun da ha deyince çıkmıyor onun yerine yönetmelik yayınlanıyor orda da kesin bir dil yok idarenin takdirindedir diyor. Ben de 30 a yaklaşırken kendi kurumum ile konuşacağım 17 hafta kullanmak varken 10 haftaya düşsün istemiyorum üstelik ben evden de çalışıyorum 😍

Alla Allah kızlar bana bi doz vuruldu 24 saat falan da demedi yarın araştırmada endokrine gidicem şeker için olmazsa sorayım 🙄🙄
4 kutu alındı iğnem celestone
C.tesi 13.30 civari oldum kontrol de vurdular iki kutusunu,24 saat dolunca aynı dozda iki doz daha yapıldı.Hatta dün doktorum sağolsun whatsaptan sordu iğneyi saatinde yaptirabildiniz mi diye.🍀

Sorma canım aynı ilin aynı ilçelerinde bile farklılık var mesela ben öğretmenlere de bakıyorum özlük işi olarak her okul birbirinden farklı çünkü ortak bir karar olması için kanun çıkması lazım biliyorsun kanun da ha deyince çıkmıyor onun yerine yönetmelik yayınlanıyor orda da kesin bir dil yok idarenin takdirindedir diyor. Ben de 30 a yaklaşırken kendi kurumum ile konuşacağım 17 hafta kullanmak varken 10 haftaya düşsün istemiyorum üstelik ben evden de çalışıyorum 😍
Bakalim bugun azicik kafalarini agritayim ogleden sonra benim idare ne dicek. Dedigin gibi kanun olmayinca milli egitim de bilmiyor ne yapacagini kendince yorumluyor 😬
Bende devlet şartı var saniyodum canım.
Evet oyleymis iyi oldu öğrendiğim bı daha ki gitmeme alırım 🤗
Yok kuzum ozel de oluyor 😘

Ayy maşallah canım ikizlerde küvez beklenen bişey zaten inşallah en kısa sürede çıkarsanız 😊

Bende olmuştum iki doz 24 saat arayla

Ben iyiyim hiç sancım sıkıntım yok perşembe gitmiştim doktor bebek aşağıya inmiş bir iki haftaya doğum olur dedi salı tekrardan kontrole gidicem bakalım valizi falan artık herşeyler hazır önceden sertleşmelerim çok oluyodu şimdi nerdeyse hiç olmuyo günde bir yada iki bebeklerde çok hareketli daha tutarım içimde diyorum 😂😂 ama nasip bakalım
Çok sevindim canım inşallah böyle devam eder

Bu acı hafifleyecek bir acı değil yavrumun herşeyini almıştım bir tek battaniyesini kullanmak nasip oldu babası ona sarıp götürdü minicik bedenini bir tek o anı kaldı bize😔 kucağımızda getirdik hastaneden bu halini kucaklamak nasipmiş Rabbim başka acı göstermesin diğer evladımı bize bağışlasın😔 sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepiniz sağ olun
Allah sabrını versin arkadaşım, diğer bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin.

kizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben😄😄33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorum😘😘😘bizim icin de dua edin olurmu?? 🤲🤲🥰🥰🥰
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla kısa zamanda çıkarlar kuvozden.

Kızlar bana bugün işyerinden doğum iznimi sordular idari iznim devam ediyomus devletten rapora gerek yok özelde olsa doktorun belge verir o da yeter dediler.🙄sıkıntı olmaz demi.
Kamuda isciyim ben 4a 'lı görünüyorum
Özel ya da devlet farketmiyor canım. Ben devlete hiç gitmiyorum zaten. Raporu özelden alacağım.

Canım
Devletle anlaşmalı özel olmasa da oluyo o zaman demi?
Canım sgk anlaşmalı özel olması lazım eğer sgk anlaşması yok ise raporunu toplum sağlığına onaylatman gerekiyor ( bu onay işlemini her birim istemeyebiliyor) o yüzden önce kurumun ile konuş falanca yerden aldığım rapor sizin için geçeli Mi diye sonra uğraşmak zorunda kalmazsın

Canım sgk anlaşmalı özel olması lazım eğer sgk anlaşması yok ise raporunu toplum sağlığına onaylatman gerekiyor ( bu onay işlemini her birim istemeyebiliyor) o yüzden önce kurumun ile konuş falanca yerden aldığım rapor sizin için geçeli Mi diye sonra uğraşmak zorunda kalmazsın
Bizim puantaj işleriyle uğraşan arkadaş farketmiyo dedi bugün sordu da denicem bakalım şansımı olmadı devletle anlaşmalı özele giderim yakında var bı yolunu bulcaz artık ☺️

Bizim puantaj işleriyle uğraşan arkadaş farketmiyo dedi bugün sordu da denicem bakalım şansımı olmadı devletle anlaşmalı özele giderim yakında var bı yolunu bulcaz artık ☺️
Evet canim benim kurum kabul etmiyor çünkü ben tüp bebek merkezine gitmeye devam ediyorum orası da özel muayene diye geçiyor . Rapor zamanım gelince özel hastaneden alacağım ben de.

Alırken dikkat edin rapora. Benimkine son çalışacağım tarihi yazmadığı İçin 2 kere gitmek zorunda kaldım hastaneye. Hafta olarak belirttiği için hangi gün son buluyor 5haftalık süreç onu yazdırmak gerekliymiş
Nasıl yani canım benim haftaya cuma 30+0 oluyor o zaman rapor alacağım

X