-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.021
Çok sevindim ne güzel darısı benim başıma inşallahEndişe etme umarım sağlıkla kucaklarsın. Ama Türkiye de ısrarla bir progesteron takviyesi yok yani doktora ve hastaneye göre değişiyor sanırım. Ben çok az bir takviye gördüm mesela çok şükür sorunsuz ilerliyor hamileliğim biraz da bünye meselesi sanırım. Eğer ki ciddi bir risk yoksa stresten uzak durup hamileliğin tadını çıkar derim naçizane
Ne güzel Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahO konu hakkında fikrim yok malesef. Kanamanın azalmasına sevindim. Benim çok şükür hiç kanamam olmadı.
Canım inşallah sağlıkla gelsin öbür kızın. Rabbim senin de sabrını arttırsınKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun çok zor Rabbim hiç bir anneye yaşatmasın diğer evladımı sağlıkla nasip etsin içim yanıyor ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım ona süt gönderip en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Dualarımız sizinle ..Rabbim hayırlısıyla eviniZe gitmeyi nasip etsin inşallahKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun çok zor Rabbim hiç bir anneye yaşatmasın diğer evladımı sağlıkla nasip etsin içim yanıyor ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım ona süt gönderip en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Rabbim yavruna hayırlı uzun ömür versin acına merhem olur inşallahKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun çok zor Rabbim hiç bir anneye yaşatmasın diğer evladımı sağlıkla nasip etsin içim yanıyor ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım ona süt gönderip en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Dualarimiz seninle canim Rabbim yavruna saglikli uzun omurler versin bir an once yuvaniza gelsin sagliklica insallahKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun çok zor Rabbim hiç bir anneye yaşatmasın diğer evladımı sağlıkla nasip etsin içim yanıyor ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım ona süt gönderip en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Hepimiz nerdeyse yasadik bunlari. Ben de kan sulandiriciya ara vermistim. Bebekler saglikli olup, aktif cok miktarda kanama olmadikca sorun olmuyor genelde. Bir de istirahat cok onemli bu surecte. Gecmis olsunMerhaba hanımlar, ben de yeni ikiz annesi olarak aranızdayım. Henüz 6 haftalık hamileyim. Tup bebekle iki keseyi gorduk ve kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Bir gün önce kanamam oldu, kan sulandırıcı kullanıyordum bıraktirdi doktor. Hala daha kahverengi az az devam ediyor.ama kırmızı ya da pembe değilse endişelenmeyin dedi.
Inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.
Burdaki bebeğini kaybeden arkadaşa savaş sağlığı diliyorum. Inşallah Allah diğer bebeğine sağlık versin.
Hoş geldin aramıza. Dilerim sağlıkla kucaklarsın miniklerini. Hamileliğin başlarında oluyor lekelenmeler kanamalar çok normal zamanla bitecektir.Merhaba hanımlar, ben de yeni ikiz annesi olarak aranızdayım. Henüz 6 haftalık hamileyim. Tup bebekle iki keseyi gorduk ve kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Bir gün önce kanamam oldu, kan sulandırıcı kullanıyordum bıraktirdi doktor. Hala daha kahverengi az az devam ediyor.ama kırmızı ya da pembe değilse endişelenmeyin dedi.
Burdaki bebeğini kaybeden arkadaşa savaş sağlığı diliyorum. Inşallah Allah diğer bebeğine sağlık versin.
Hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim. Kanama lekelenme hepimiz yasadik nerdeyse bebekler buyudukce bitecektir insallahMerhaba hanımlar, ben de yeni ikiz annesi olarak aranızdayım. Henüz 6 haftalık hamileyim. Tup bebekle iki keseyi gorduk ve kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Öncelikle gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız... Bende ikiz bekliyorum 7 – 13 kadar lekeleme kanama hepsini yaşadım progesteron iğne,hap,fitil hepsini kullanmıştım... Şimdi iyiyiz artık büyüdüler heralde ondan...geçmiş olsun..Çok çok saolun , içimi rahatlattı baya buradaki konuşmalaramin inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi
Başın sağolsun canım. Çok zor çok üzüldüm ne desem bilemedim. Rabbim sabır versin. Sana şefaatçi olacak inşallah yavrun.Diğer evladına saglikla kavuştursun inşallah. Dualarımız seninle.Çok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
ol
Aaaa kiz şok oldum gece gece minnoslara bak sen acele etmisler ama sukur haftan guzeldi hadi hayirli olsun allah anali babali buyutsun ay şok oldum toparlaninca ayrintilari bekliyorum heyecanlakizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorum bizim icin de dua edin olurmu??