2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok sevindim ne güzel darısı benim başıma inşallahTadını çıkaramıyorum hem alt karnımdaki sürekli ağrılar hem bulantı kusmalarım buna müsade etmiyor ama bir gün biterse bunlar, ben de normal bir hamile gibi olursam kesinlikle tadını çıkarıcam

Bizde doktora gittik kalp atışı duymaya bir baktk 2 tane tek yumurtada 2 hafta sonra gel dedi baklm kalp atışı varmı diye böyle bişi yaşayan varmı 2. Ayımdayım cok fazla vicudüm şişti

N Neyane ne diyeceğimi bilemiyorum melek yavrun en sevdiğinin yanına gitmiş Allah size sabır versin acın diğer bebişin mutluluğu ile biraz hafifler inşallah (

N Neyane kardeşim rabbim sabırlar versin sana eşine ,eşim yanımdaydı oda sabırlar diliyor...Rabbim diğerine şifa versin canım ...üzüntünü anlıyoruz cennette sana şefaatçi olacak inşallah... En kısa zamanda toparlarsın umarım..Ne diyeceğimi bilemedim şimdi...

Canım inşallah sağlıkla gelsin öbür kızın. Rabbim senin de sabrını arttırsın

Dualarımız sizinle ..Rabbim hayırlısıyla eviniZe gitmeyi nasip etsin inşallah

Rabbim yavruna hayırlı uzun ömür versin acına merhem olur inşallah

Dualarimiz seninle canim Rabbim yavruna saglikli uzun omurler versin bir an once yuvaniza gelsin sagliklica insallah

Merhaba hanımlar, ben de yeni ikiz annesi olarak aranızdayım. Henüz 6 haftalık hamileyim. Tup bebekle iki keseyi gorduk ve kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Bir gün önce kanamam oldu, kan sulandırıcı kullanıyordum bıraktirdi doktor. Hala daha kahverengi az az devam ediyor.ama kırmızı ya da pembe değilse endişelenmeyin dedi.
Inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.
Burdaki bebeğini kaybeden arkadaşa savaş sağlığı diliyorum. Inşallah Allah diğer bebeğine sağlık versin.

Hepimiz nerdeyse yasadik bunlari. Ben de kan sulandiriciya ara vermistim. Bebekler saglikli olup, aktif cok miktarda kanama olmadikca sorun olmuyor genelde. Bir de istirahat cok onemli bu surecte. Gecmis olsun

Hoş geldin aramıza. Dilerim sağlıkla kucaklarsın miniklerini. Hamileliğin başlarında oluyor lekelenmeler kanamalar çok normal zamanla bitecektir.

Hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim. Kanama lekelenme hepimiz yasadik nerdeyse bebekler buyudukce bitecektir insallah

Çok çok saolun , içimi rahatlattı baya buradaki konuşmalar amin inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi

Çok çok saolun , içimi rahatlattı baya buradaki konuşmalar amin inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi
Öncelikle gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız... Bende ikiz bekliyorum 7 – 13 kadar lekeleme kanama hepsini yaşadım progesteron iğne,hap,fitil hepsini kullanmıştım... Şimdi iyiyiz artık büyüdüler heralde ondan...geçmiş olsun..

Kizlar bise takildi aklima normade biz 30 da dogum iznine ayriliyoruzya suan 24 32 arasi idari izin yinede 30da mi almam gerek izni? Yarin idareyi aricam ama aklima takildi bilen alan varsa dedim

Çok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi

ol
Başın sağolsun canım. Çok zor çok üzüldüm ne desem bilemedim. Rabbim sabır versin. Sana şefaatçi olacak inşallah yavrun.Diğer evladına saglikla kavuştursun inşallah. Dualarımız seninle.

kizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorumbizim icin de dua edin olurmu??

Aaaa kiz şok oldum gece gece minnoslara bak sen acele etmisler ama sukur haftan guzeldi hadi hayirli olsun allah anali babali buyutsun ay şok oldum toparlaninca ayrintilari bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…