2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben yaşıyorum onu canım artık biliyorum gaz sancısını rahatım o yüzden karnımın içinde sancı geziyor çıkınca rahatlıyor dediğin gibi :)

Çok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi

ol
Sırf sana yazmak için girdim içimde bişey oldu sanki diğerinin durumu nasıl?Allah'ım ona saglikli uzun ömürler nasip etsin.Başin sağolsun canım benim cennette bekleyecek seni meleğin.

Diğeir şimdilik iyi yani ona göre ne bileyim artık ne yapacağımı bilmiyorum
Ayy inanmıyorum ya rabbim cennetinde kavuştursun inşallah birini kaybettin ama diğeri var onun için güçlü olucaksın herkesin ölüm saati belli canım o vakit geldiğinde ne bir dk ileri ne bir dk geri alınabilir senin de sınavın böyleymiş rabbim diğerine uzun ömürler versin

ol
cok cok uzuldum, hic aklima bile gelmezdi senden boyle bir haber alacagimiz, yuregime oturdu inan kiAllah sabir versin canim, diger bebegin icin acil sifalar dilerim, bir an once alirsin insallah onu kollarina. guclu kalmaya calis, sabirli ol, insallah diger minigine kavusacaksin, dualarimiz seninle ve miniginle...

ol
Yaaa canım benim allah sana sabrını versin başın sağolsun Okurken yutkunamadım Diğer bebeğin için güçlü ol kuzum söylemesi kolay tabi ama... Cennette bekleyecek kuzun seni

ol
Allah sabır, güç versin inşallah. Dayanmasi cok zor. Yasayip, saglik sorunlariyla mucadele edecegi bir omru de olabilirdi, Allah ne yazdiysa o oluyor bir noktadan sonra mudahale edemiyoruz maalesef. Ama geride bir tane daha sizden destek bekleyen yavrunuz var. Allah ona guc, saglik, omur versin insallah. Evinize goturdugunuz gunleri gormek nasip olsun insallah.

Başınız sağolsun derinden etkiledi bu haber beni şimdi siz ne haldesiniz hayal bile edemiyorum.. Bebeğiniz cennette size şefaat edecek inşallah bugünlerin üstesinden gelirsiniz sınavın en zoru bu olsa gerek. Allah sabır versin diğer bebeğinize güç kuvvet sağlıklı bir ömür nasip etsin rabbim.

Aslında yaklaşım doğru sonuçta sağlıklı rahim sağlıklı bebeği her türlü doğuruyor bazı doktorlar önlem adı altında çok fazla gereksiz hormon kullandırıyor bana da bu mantıklı
Bilemiyorum gerçekten yani burda hiç ilaç verilmezken Türkiye’de ısrarla progestan takviyesi yapılınca doğru olan hangisi emin olamıyorum bir de ciddi anlamda Türkiye’de tedavi süreçleri daha doğru ilerliyor,Avrupa’da hastahaneler ve personel verilecek güven duygusundan çok uzak olunca endişe üstüne endişe

Anladım. Şimdi nasılsınız ?
Hala kanama var fakat aşırı değil yani günlük bir pedi dolduracak kadar ağırlarım da biraz azaldı gibi şükür.Size sormak istediğim; gerçi kanamanız oludumu bilmiyorum ama daha önce kanaması olup bunun için antibiyotik kullanan oldu mu?doktor bana düşük olmasa bile o kan iltihaba dönüşür erken doğuma sebep olur diye agumentin antibiyotik verdi bu kafamı karıştırdı açıkçası

Endişe etme umarım sağlıkla kucaklarsın. Ama Türkiye de ısrarla bir progesteron takviyesi yok yani doktora ve hastaneye göre değişiyor sanırım. Ben çok az bir takviye gördüm mesela çok şükür sorunsuz ilerliyor hamileliğim biraz da bünye meselesi sanırım. Eğer ki ciddi bir risk yoksa stresten uzak durup hamileliğin tadını çıkar derim naçizane

O konu hakkında fikrim yok malesef. Kanamanın azalmasına sevindim. Benim çok şükür hiç kanamam olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…