- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.001
Ben yaşıyorum onu canım artık biliyorum gaz sancısını rahatım o yüzden karnımın içinde sancı geziyor çıkınca rahatlıyor dediğin gibi :)Şimdi bu gruptan ilk doğum yapan N Neyane mı oldu
Ay böyle sancı doğum iletilerini okuyunca bende çok heyecan yapıyorum , geçen salı araştırmada ilk nst çekildi hıc sancı çıkmadı benim artık her 2 haftada bir baglanicam ikizlerde ayrı ayrı 20 dk olması dışında sıkıntı yok , süre çok uzun
Sizde de oluyor mu bilmiyorum da benim son günlerde içeride gaz sıkışması sanırım karnım felaket ağrıyor sertleşip bazen emin olamıyorum acaba kasılma mı diye ama afedersiniz gaz çıkınca geçiyor, yaşayan var mı?? Normalde WC ye çıkma sorunum yok
ol
Sırf sana yazmak için girdim içimde bişey oldu sankiÇok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
ol
Ay canım okurken içim sızladı Rabbim sabrını versin sana. Öbür bebeğin nasıl dilerim o Sağlıkla evine dönerÇok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
ol
Diğeir şimdilik iyi yani ona göre ne bileyim artık ne yapacağımı bilmiyorumSırf sana yazmak için girdim içimde bişey oldu sankidiğerinin durumu nasıl?Allah'ım ona saglikli uzun ömürler nasip etsin.Başin sağolsun canım benim cennette bekleyecek seni meleğin.
Ayy inanmıyorum ya rabbim cennetinde kavuştursun inşallah birini kaybettin ama diğeri var onun için güçlü olucaksın herkesin ölüm saati belli canım o vakit geldiğinde ne bir dk ileri ne bir dk geri alınabilir senin de sınavın böyleymiş rabbim diğerine uzun ömürler versinDiğeir şimdilik iyi yani ona göre ne bileyim artık ne yapacağımı bilmiyorum
Okurken nefesim kesildi inan kiz kardesimmissin gibi etkilendim o seni cennette bekliyor cok zor cok cok zor ama diger bebegin icin guclu olma zamani canim Rabbim onu sana bagislasin ne dicem bilmiyorumÇok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
cok cok uzuldum, hic aklima bile gelmezdi senden boyle bir haber alacagimiz, yuregime oturdu inan kiÇok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
ol
Canım benim boğazım düğüm düğümÇok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
ol
Aslimuu93 canım çok geçmiş olsun sağlıkla vaktinde gelsin inşallah kuzucuklar. İçini ferah tut. Haftan da gayet iyi.
Sağolun kızlar inşallahHakkınızda hayırlısı olsun gelirlerse de inşallah zaten organ gelişimleri vs tamamlanmış olacak
Yaaa canım benim allah sana sabrını versin başın sağolsunÇok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
ol
Allah sabır versin size.Çok üzüldüm. Ne desem boş.Çok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
ol
Allah sabır, güç versin inşallah. Dayanmasi cok zor. Yasayip, saglik sorunlariyla mucadele edecegi bir omru de olabilirdi, Allah ne yazdiysa o oluyor bir noktadan sonra mudahale edemiyoruz maalesef. Ama geride bir tane daha sizden destek bekleyen yavrunuz var. Allah ona guc, saglik, omur versin insallah. Evinize goturdugunuz gunleri gormek nasip olsun insallah.Çok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
ol
Başınız sağolsun derinden etkiledi bu haber beniÇok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
Çok kötüyüm bebeğimi kaybettim küçücük bedeni kaldıramadı kalp krizi geçirdi
ol
Aslında yaklaşım doğru sonuçta sağlıklı rahim sağlıklı bebeği her türlü doğuruyor bazı doktorlar önlem adı altında çok fazla gereksiz hormon kullandırıyor bana da bu mantıklı
Bilemiyorum gerçekten yani burda hiç ilaç verilmezken Türkiye’de ısrarla progestan takviyesi yapılınca doğru olan hangisi emin olamıyorum bir de ciddi anlamda Türkiye’de tedavi süreçleri daha doğru ilerliyor,Avrupa’da hastahaneler ve personel verilecek güven duygusundan çok uzak olunca endişe üstüne endişeAslında yaklaşım doğru sonuçta sağlıklı rahim sağlıklı bebeği her türlü doğuruyor bazı doktorlar önlem adı altında çok fazla gereksiz hormon kullandırıyor bana da bu mantıklı gelmiyor
Hala kanama var fakat aşırı değil yani günlük bir pedi dolduracak kadar ağırlarım da biraz azaldı gibi şükür.Size sormak istediğim; gerçi kanamanız oludumu bilmiyorum ama daha önce kanaması olup bunun için antibiyotik kullanan oldu mu?doktor bana düşük olmasa bile o kan iltihaba dönüşür erken doğuma sebep olur diye agumentin antibiyotik verdi bu kafamı karıştırdı açıkçasıAnladım. Şimdi nasılsınız ?
Endişe etme umarım sağlıkla kucaklarsın. Ama Türkiye de ısrarla bir progesteron takviyesi yok yani doktora ve hastaneye göre değişiyor sanırım. Ben çok az bir takviye gördüm mesela çok şükür sorunsuz ilerliyor hamileliğim biraz da bünye meselesi sanırım. Eğer ki ciddi bir risk yoksa stresten uzak durup hamileliğin tadını çıkar derim naçizaneBilemiyorum gerçekten yani burda hiç ilaç verilmezken Türkiye’de ısrarla progestan takviyesi yapılınca doğru olan hangisi emin olamıyorum bir de ciddi anlamda Türkiye’de tedavi süreçleri daha doğru ilerliyor,Avrupa’da hastahaneler ve personel verilecek güven duygusundan çok uzak olunca endişe üstüne endişe
O konu hakkında fikrim yok malesef. Kanamanın azalmasına sevindim. Benim çok şükür hiç kanamam olmadı.Hala kanama var fakat aşırı değil yani günlük bir pedi dolduracak kadar ağırlarım da biraz azaldı gibi şükür.Size sormak istediğim; gerçi kanamanız oludumu bilmiyorum ama daha önce kanaması olup bunun için antibiyotik kullanan oldu mu?doktor bana düşük olmasa bile o kan iltihaba dönüşür erken doğuma sebep olur diye agumentin antibiyotik verdi bu kafamı karıştırdı açıkçası