Merhabalar canım inan akşam nasıl oluyor diye günler geçip gidiyor, takıntılı biriyim çocuklar, ev ,yemek herşey birbirine girdi bu saat oldu vileda elimde düşün ,abla oynuyor ikizlerle, fırsat bulursam düzenli istiyorum evi ama yetişmiyor...annem gelecek en baya kalır bende sonra babam gelir.. memleket burası sonuçta...
Ikizlerin biri boyu yetişmesine gerek yok nereyi bulursa barfiks çeker tırmanıyor önce sandalye, masa,sehpa, koltuk başı vs.. sonra korkuyor inemeyince al bni diye yalvarıyor aralarında oynama huyları pek yok binde bir.. uslu olan diğerine uyum sağlayamıyor...Ama şükür uyku ve yemek sorunumuz yok...
Hamilelik kaynadı arada diyebilirim bebek gelişimi önde gidiyo,kilosu yerinde, ben almadım aynıyım doktorum dün en son doğum tarihi 12 ağustos dedi... kızlar bebiş 2kilonun üstünde şuan ,içimden hayatta oraya gitmez dedim yanlışmıyım...
hazırlık çantamı bu hafta halledicem noscum nolur nolmaz dimi....!
Hazalm lgs sınavını atlattı biraz rahatladı ikizlerle onu sınav sonuna kadar kapıda bekledik kalabalık olmamz desteğimiz çok hoşuna gitti... kardeşlerine daha bi bağlı yılların yalnızlığı bitti diyor...
Köyde bahçeye kamelyaya çıkıyoruz kış gelince merkeze inmeyi dert ediyorum bazen çok arayacaklar burayı ... uzun oldu ama herzaman okuyorum da yazamıyorum takipteyim sizi... çok öptüm kocaman hemde hepinizi...