2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben bu uzun uyuma işini çözdüm çocuklara gece uykusundan yarım saat önce mama DEĞİL normal yemek yedirmek . Resmen pilavlı filan ana yemek yediriyorum . Uyurlarken o mamayı içmeden uyumuyorlar tabi 60cc bazen 90cc yattıkları yerden içiyorlar ama sabah 4-5 arası uyanıyorlar tekrar mama 6.30 7civarı uyanıyorlar . Yemek yemeden yatarlarsa 12de başlıyorlar uyanmaya . Kesinlikle yemek onları tok tutuyor o da uykuya etki ediyor .

Mari her bebek farklı 🤭 Seninkiler onu istiyorsa iyi çözmüşsün 👍 Benimkilere onu yaptığımda mesela ters tepiyor. Ağır yedikleri zaman rahatsız oluyorlar ve uykuları bölünüyor. 🤦🏼 Her işleri garip bebeler doğurmuşum 🤷‍♀️ Tüm gün yedikleri yetiyor gece birşey vermiyorum ben 😬

Ben bu uzun uyuma işini çözdüm çocuklara gece uykusundan yarım saat önce mama DEĞİL normal yemek yedirmek . Resmen pilavlı filan ana yemek yediriyorum . Uyurlarken o mamayı içmeden uyumuyorlar tabi 60cc bazen 90cc yattıkları yerden içiyorlar ama sabah 4-5 arası uyanıyorlar tekrar mama 6.30 7civarı uyanıyorlar . Yemek yemeden yatarlarsa 12de başlıyorlar uyanmaya . Kesinlikle yemek onları tok tutuyor o da uykuya etki ediyor .
Aynı fikirdeyim yatarken tok tutacak şeyler dun akşam mesela domatesi incecik dilimleyip pilava karıştırdım üstüne yoğurt veya ayran biri ayran seviyor diğeri yoğurt...Sabah saat 7 de uyandılar..

bende bi kesin diyorum mamayi sorna bakiyom uyku duzenleri sarsildi biraz daha dayanim , sorna bakiyom 2 ay sorna oglan dogucak . mesela dun 10 da uyudular butun gece birini salladim . bugun bazar etmeyim 10 da uyudular bikere bile sesleri cikmadi . aksam uyumadan amma verince bide gece veriyorum 2 gibi sanaha kadar goturuyo. ya bide yaz ayi gece sinek mi yiyo bunlari anlamadim . benimkilerdr koltuklara tirnanmaua basladi vallahi en zor zamanlarimz su an
Senin yerinde olsam bir dakika bile düşünmeden hamile olduğumu öğrendiğim an uyku eğitimi verirdim
Bir bebek bile yeterince yoruyorken sende 3 tane olacak çok zor

Hep diyorum pekmeeez 😂
Anında etki 🤭
Bakıyorum bazen sert yapıyorlar hemen mamaya 1 çay kaşığı hop tekrar rahat 🙈
Yalnız söyleyeyim yapacağı kakadan sonra banyo garantili 😂😂

Vallaha Avataravatar Avataravatar bacım beni nasıl kurtardı bir bilse 😍 İşi gücü rast gitsin uslu bebeleri olsun inşallah kendisinin 🤲
Amin canım ne güzel dua etmişsin😘😘
Pekmez gerçekten tek çözüm . Bir de kızlar L lusin yok hiç buralarda haberi olan var mı ? Kim görüşüyordu onunla unuttum . Merak ettim nerelerde acaba

Aynı fikirdeyim yatarken tok tutacak şeyler dun akşam mesela domatesi incecik dilimleyip pilava karıştırdım üstüne yoğurt veya ayran biri ayran seviyor diğeri yoğurt...Sabah saat 7 de uyandılar..
Benimkiler güneş enerjisiyle çalışıyor resmen🤣
Güneşin dogusuyla birlikte uykuları hafifliyor 6.30 gibi ben alıyorum

Amin canım ne güzel dua etmişsin😘😘
Pekmez gerçekten tek çözüm . Bir de kızlar L lusin yok hiç buralarda haberi olan var mı ? Kim görüşüyordu onunla unuttum . Merak ettim nerelerde acaba

Ben edeyim kabul olsun inşallah 🤲🙈 Hepimizin böyle dualara ihtiyacı var 😂 Bulduğum noktada affetmiyorum o yüzden 🙈
L lusin ve LaRisaCca LaRisaCca uzun zamandır çalıştıkları için dokunmuyoruz onlara 😂 Muhtemelen pestilleri çıkıp yatağı zor buluyorlardır 😔 Allah yardımcıları olsun 🤲

Kizlar tam buğday unu ne zaman verdiniz bebeklerinize
8 ay civarı verdim ben. Ekli liste blw Türkiye nin paylaştığı örnek liste. Alerji, sindirim vs durumları için bu sıralamayı öneriyorlar. Tabi bir de 3 gün kuralını.
55A665A6-05F7-42CE-8F55-1BE2AE5BAA53.png

Ben bir yerden sonra sezgisel beslemeye başladım elimin altinda ne varsa onu veriyorum
Bal süt gibi yasaklı yiyecekler dışında verdim 8.aydan sonra

Nos yeminle ikiz kardeşim gibisin 🙈

A Asiveblue ben tam buğday filan bilmem çorbanın içine yurdum ekmaa doğrayıp içirdim 😬 Çocuklara 7.aydan beride Allah ne verdiyse verdim. Bal, süt, çilek bende de de 1 yaşı bekliyor. Onun haricinde yumurta beyazıda veriyorum. Artı ben bıldırcın yumurtası kullanıyorum normal yumurta yerine 🤦🏼

Ben bir yerden sonra sezgisel beslemeye başladım elimin altinda ne varsa onu veriyorum
Bal süt gibi yasaklı yiyecekler dışında verdim 8.aydan sonra
Anneliğimin bana verdiği yetkiye dayanarak diye basliycam sanırım bende kuzenim çocuğuna veriyormuş da bende her yerde 8 ay gördüm ondan dolayı sordum teşekkür ederimm

A Asiveblue ben tam buğday filan bilmem çorbanın içine yurdum ekmaa doğrayıp içirdim 😬 Çocuklara 7.aydan beride Allah ne verdiyse verdim. Bal, süt, çilek bende de de 1 yaşı bekliyor. Onun haricinde yumurta beyazıda veriyorum. Artı ben bıldırcın yumurtası kullanıyorum normal yumurta yerine 🤦🏼
Oohh afiyet şifa olsun ya benimkilerin kilosu sinirida ben baya bakıyorum kuzenim de çocuğuna direk vermiş de size Bi sorayım ne yaptınız diye merak ettim teşekkür ederim cevabın için umarım o cesaret bende de olur bulduğumu yedirme şeysi daha ne verilir ne kadar verilir hiiiç bilmiyorum

Senin yerinde olsam bir dakika bile düşünmeden hamile olduğumu öğrendiğim an uyku eğitimi verirdim
Bir bebek bile yeterince yoruyorken sende 3 tane olacak çok zor
ya iste duzenleri cok iyidi tamam erken kalkiyorlar ama belliydi hergun . sorna duzeldi duzelicek derken daha kotu oldu simdide birgun digerini tutmuyo . gelen gidende oluyo bu aralar bende cok arada kaldim . fiyatlarda cok yuksek

Mari her bebek farklı 🤭 Seninkiler onu istiyorsa iyi çözmüşsün 👍 Benimkilere onu yaptığımda mesela ters tepiyor. Ağır yedikleri zaman rahatsız oluyorlar ve uykuları bölünüyor. 🤦🏼 Her işleri garip bebeler doğurmuşum 🤷‍♀️ Tüm gün yedikleri yetiyor gece birşey vermiyorum ben 😬
Gece mama yemiyorlar mı peki . Gece maması yok mu eğer o yoksa süper değil mi 😁

Bizde de aynı etkiyi yapıyor , o yüzden bende hep yediriyorum yarım saat bir saat önce filan . Tek gece maması yiyorlar hatta nadiren yemedikleri bile oldu . 1 yaşa sonrası belki onuda keserler .

Ben de beyaz un daha çok veriyorum kizlar da daha çok seviyor 🤣
Ev yapımı poğaça börek de veriyorum hamur işi varsa başka bir şey yemiyorlar 🤣
Anneliğimin bana verdiği yetkiye dayanarak diye basliycam sanırım bende kuzenim çocuğuna veriyormuş da bende her yerde 8 ay gördüm ondan dolayı sordum teşekkür ederimm
Azar azar başlarsın canım önemli olan birden fazla miktarda vermemek
Un hayat kurtarıyor bizde
Dışarı çıkarken iki dilim ekmek atıyorum çantaya arabada durmadiklari zaman veriyorum uzun süre ekmek kemiriyorlar🤣
ya iste duzenleri cok iyidi tamam erken kalkiyorlar ama belliydi hergun . sorna duzeldi duzelicek derken daha kotu oldu simdide birgun digerini tutmuyo . gelen gidende oluyo bu aralar bende cok arada kaldim . fiyatlarda cok yuksek
Akademi eğitimi alabilirsin onlar daha uygun
Birebir danışmanlık alsan da sonuç olarak yine belli bi vakit ayırman gerekecek

Benimkilerin yaşlarını doldurmalarina 2 hafta falan var
Son bir haftadır resmen eğlenmeye başladım ikizlerle ilgilenirken
Rahat etmek için bu kadar beklenilmemeli 1 yıl çok uzun bir sure
Hayır cuma günü ise başlıyorum bir de
Tam her şey yoluna girdi bakiciya hazır büyümüş çocuk vermek canımı sıkıyor 😒

X