2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Gecti canım çok şükür ya dün dedim sabaha kadar geçmezse doktora goturcem
Travazol sürdüm gece
Sabah baktigimda tamamen gecmisti cok sukur ama inatci pisik gercekten zormus

Mari domates 1 yasa kadar verilmiyormus yeni ogrendim
benimkini de domates yakti 🥴

Benimkiler de yürümüyor 🤣🤣
Yürümesinler mümkünse bir süre daha böyle yeterince yoruyorlar sağ olsunlar 🤣
Bu kablo sevdasi da elektrik akimina kapılmayla son bulacak diye ödüm kopuyor Allah muhafaza

Sen attin mi bebeleri suya🤣
bi de biz bunlara ne giydircez ya oyle de hi sorun var
mayo bez yeter mi ki sadece
kız bebesi bunlar memişleri kırda olmasin🤣

Sabah olsun diyecem zaten Defneyle Demir koşuyor 🤣
Geçen eşim oturmuş nasıl yürünür onu anlatıyor ciddi ciddi
İki ayağını birden kaldırınca onun adı zıplama oluyor onu yapamazsın diyor🤣
Kızların da umurunda değil 🤣🤣
Kuzu kızanları korumak için şu dalgıç gibi olan mayolardan öneriyorlar.

Dolaptan 2. El bulabilirsin daha uyguna. Aklında olsun.

Canım şu an için çokta iç karartıcı bir durum yok sanki ikizlerde bu durumla çok karşılaşılıyor Biri birinden hep önde olabiliyor . Ben 35. Haftada doğum yaptım biri 2 kilo biri de 2 700 doğdu . Bol bol protein al özellikke et ve yeşil mercimek . Umarım sıkıntısız doğum yaparsın
Teşekkür ederim canım 🙏 zaten 2 kilo olsun yeter dicem umarım kilo almaya devam eder

Kızları dalgıç yapacanız durduk yere babası oltacıymış zaten kadının başına 2.bela açma çok masraflı o iş 😂😂

Nosking Nosking tak bezi çıkart bi tane dondurma şemsiyesi bul altında oynasınlar 🙈 50 faktör güneş kremiylede sıvadın mı tamam 😬 Senin kızçeler esmer zaten direk kararırlar 🙈

Yaa ben kendim dikerim diye düşünmüştüm
Zaten şimdi alacağımı seneye asla giyemezler
Bi 10 yil boyunca her yil mayo almamız gerekecek hem de cifter cifter🥴
uv korumali kumas nerden bulcaz simdi 🤣
Kızları dalgıç yapacanız durduk yere babası oltacıymış zaten kadının başına 2.bela açma çok masraflı o iş 😂😂

Nosking Nosking tak bezi çıkart bi tane dondurma şemsiyesi bul altında oynasınlar 🙈 50 faktör güneş kremiylede sıvadın mı tamam 😬 Senin kızçeler esmer zaten direk kararırlar 🙈
Ben gidersem ya sabahın seherinde ya akşam güneş batmadan hemen önce giderim zaten
Burda öğlen sıcağında dışarı çıkmak biraz :deli:
Her zaman 1 tanesi daha arıza oluyor senin şuana kadar yazdığın tüm olaylarda hep Beren baş roldü 😂 Aynı Memoş ve Defne'de olduğu gibi 😬😬
Dimi
Kemoş, Demir ve Begüm yoklar sanki hep arızalar konuşuluyor 🤣
Sirf kilo degil kuzu bide catlaklar var göbüste bebeler sagolsun 😂
Herkes çatladı mi ya bizim topikte🥴

Yaa ben kendim dikerim diye düşünmüştüm
Zaten şimdi alacağımı seneye asla giyemezler
Bi 10 yil boyunca her yil mayo almamız gerekecek hem de cifter cifter🥴
uv korumali kumas nerden bulcaz simdi 🤣

Ben gidersem ya sabahın seherinde ya akşam güneş batmadan hemen önce giderim zaten
Burda öğlen sıcağında dışarı çıkmak biraz :deli:

Dimi
Kemoş, Demir ve Begüm yoklar sanki hep arızalar konuşuluyor 🤣

Herkes çatladı mi ya bizim topikte🥴

Alışmamış olduğundan 😂 O öğlen sıcaklarını özleyen biriyim her ne kadar domates gibi kızaran ve asla kararmayan biri olsam bile seviyorum o saatlerde denizi 🙈 Gerçi favorim gece girmek 🤦🏼 Ama ikiside bebelere uymuyor 🤷‍♀️

Bu arızalar bizi mahvetti ya zaten 😩 Daha bunlar fragman diye çok korkuyorum 🙈

Kızmazsanız bişey söylicem 🙈 Bir tane bile hiç bir yerimde çatlak olmadı 😬

Alışmamış olduğundan 😂 O öğlen sıcaklarını özleyen biriyim her ne kadar domates gibi kızaran ve asla kararmayan biri olsam bile seviyorum o saatlerde denizi 🙈 Gerçi favorim gece girmek 🤦🏼 Ama ikiside bebelere uymuyor 🤷‍♀️

Bende de hiç yok o yüzden sanıyorum kimsede yok🤣🤣

Günaydın herkesee ben şimdi sebze tadimlarinı bitirdim meyvelerden de Bi elma vereyim bugun diyorum başka da bisey tattirasim yok açıkçası 14 ünde 6 aylık olacaklar siz mama ve beslenme düzenini nasıl ayarladiniz öncelik mama olacakmış yine 5 veya 6 öğün mama ile besleniyor bebeklerim ek gıda ya ne vererek başlamalıyım sizce bide kaç öğün o öğünlerde mama vermeli miyim siz nasıl başladınız yine ben yine soru 😇

Puuu yazıklaaar olsun çatır çatır çatladım🤦🏽‍♀️

Günaydın herkesee ben şimdi sebze tadimlarinı bitirdim meyvelerden de Bi elma vereyim bugun diyorum başka da bisey tattirasim yok açıkçası 14 ünde 6 aylık olacaklar siz mama ve beslenme düzenini nasıl ayarladiniz öncelik mama olacakmış yine 5 veya 6 öğün mama ile besleniyor bebeklerim ek gıda ya ne vererek başlamalıyım sizce bide kaç öğün o öğünlerde mama vermeli miyim siz nasıl başladınız yine ben yine soru 😇
Normalde olması gereken 6.ayda anne sütünü veya mamayi içtikten sonra sebzelerden teker teker tadım yaptırarak başlanıyor
Ama bizde kimse 6.ayi beklemedi🤣
Bana 4.ayda doktor yoğurtla başla demişti ama 5.aya kadar bekledim ben
6.ay kontrolüne gittiğimizde de 2 öğün ek gida ver dedi
Kabak patates havuc ve pirinçle milyon tane kombinasyon yapıp verdim uzun bi süre
Bezelye verdim çok sevdiler şimdi tam mevsimi hatta verebilirsin
Meyveleri de püre yapıp pirinc unuyla veriyordum öyle de yapabilirsin
9.aya kadar temel besin kaynağı mama olacak o yüzden yemediler diye üzülme bebeleri de zorlama
Kayısı da verilebiliyor diye biliyorum ama sen yine bi araştır vermeden önce
Aslında sen çok şanslısın yaz meyveleri daha çok
Bizimki kışa denk geldi elma armut muzdan başla bir şey veremedim uzun süre

Nosking Nosking tam da mi catlamamistr dicektim 😂
Bikini falan diyince hemen anlarımm hemenn 😂😂

Normalde olması gereken 6.ayda anne sütünü veya mamayi içtikten sonra sebzelerden teker teker tadım yaptırarak başlanıyor
Ama bizde kimse 6.ayi beklemedi🤣
Bana 4.ayda doktor yoğurtla başla demişti ama 5.aya kadar bekledim ben
6.ay kontrolüne gittiğimizde de 2 öğün ek gida ver dedi
Kabak patates havuc ve pirinçle milyon tane kombinasyon yapıp verdim uzun bi süre
Bezelye verdim çok sevdiler şimdi tam mevsimi hatta verebilirsin
Meyveleri de püre yapıp pirinc unuyla veriyordum öyle de yapabilirsin
9.aya kadar temel besin kaynağı mama olacak o yüzden yemediler diye üzülme bebeleri de zorlama
Kayısı da verilebiliyor diye biliyorum ama sen yine bi araştır vermeden önce
Aslında sen çok şanslısın yaz meyveleri daha çok
Bizimki kışa denk geldi elma armut muzdan başla bir şey veremedim uzun süre
Kesinlikle ama işte meyve yedirirsen sebze seçer diyolar ya cesaret edemedim o öğünlerde mama veriyomuydun o 2 öğünde peki

Meyveleri de tattır çekinme ama sürekli meyve olarak gitme bir 3 gün meyve tattırdıysan araya sebze yedir sonra başka meyveye geç. Meyve yiyen sebze yemez bence hurafe. Yiyen hepsini yer yemeyene bal, baklava ver yine yemiyor 😬
Önce her zaman mama 9 aylıklar hala en önceliğim mama 🤦🏼

X