2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çipura bu iş için yaratılmış bir balık olmakla birlikte 😂 Trabzon gibi denizi olan bir memlekette balık bulup yiyemediğimizi söyleyebilirim😬 Bol bol ver kızlara mesela çipuranın büyük bir yeri safi et olur ve hiç kılçık olmaz orda 😩 Olsada yesek yaw gidemde bir ton balığı açam bari 🤷‍♀️
Skolyoz için yüzme iyidir 😂😂 İnşallah karpuz kabuğunu düşürmüşsündür denize 🙈
aynen bende cipura veriyorum kizlara bi kismi hic kilcik cikmiyo

aynen bende cipura veriyorum kizlara bi kismi hic kilcik cikmiyo

Deniz olan memlekette balık kıtlığı sadece Türkiye'de görülebilecek bi şeydir herhalde 🤦🏼
Mevsimi değil balığın eylülde diyorlar 😬 Benim bildiğim her mevsim başka balık vardır.

Ahhh Akdeniz kıymetini bilemedim 😂
Afiyet olsun fıstık kızlara 😍 Bol bol yesinler omega3 😘

Çipura bu iş için yaratılmış bir balık olmakla birlikte 😂 Trabzon gibi denizi olan bir memlekette balık bulup yiyemediğimizi söyleyebilirim😬 Bol bol ver kızlara mesela çipuranın büyük bir yeri safi et olur ve hiç kılçık olmaz orda 😩 Olsada yesek yaw gidemde bir ton balığı açam bari 🤷‍♀️
Skolyoz için yüzme iyidir 😂😂 İnşallah karpuz kabuğunu düşürmüşsündür denize 🙈
Ay yok anacım bende bu koca olduktan sonra çok zor
Şaka bi yana bu ara iyice yamuldugumu görüyorum önceden bu kadar değildi

Ay yok anacım bende bu koca olduktan sonra çok zor
Şaka bi yana bu ara iyice yamuldugumu görüyorum önceden bu kadar değildi

Zor bir hastalık yeğenimde vardı. Başlangıç ve daha gelişim dönemi öncesi olduğu için yüzmeyle halledildi ama İkizi olan bir anne için suyun içinden çıkmasan ne olur 🤦🏼 Hepimiz pertiz 😬

Hellöö bugün kızlara balik verdim
Vermez olaydım
Balık 13 yas alti çocuklara yasaklanmalı
Her şey iyi güzel de kılçık ayıklama olayı beni benden aldı
Astigmatım 17 numara oldu skolyozum 20 derece arttı 🥴
Ne balık verdin? Anca norveç somonu kılçıksız/ayıklaması kolay. Ben de verecektim ama balık bulamadım resmen. Somon da maşallah altından pahalı 😒

Kızlar ya bebelerden biri kabızlık yaşıyor. Kuru kayısı dışında önereceğiniz bir şey var mı?

Hep diyorum pekmeeez 😂
Anında etki 🤭
Bakıyorum bazen sert yapıyorlar hemen mamaya 1 çay kaşığı hop tekrar rahat 🙈
Yalnız söyleyeyim yapacağı kakadan sonra banyo garantili 😂😂

Vallaha Avataravatar Avataravatar bacım beni nasıl kurtardı bir bilse 😍 İşi gücü rast gitsin uslu bebeleri olsun inşallah kendisinin 🤲

Hep diyorum pekmeeez 😂
Anında etki 🤭

Vallaha Avataravatar Avataravatar bacım beni nasıl kurtardı bir bilse 😍 İşi gücü rast gitsin uslu bebeleri olsun inşallah kendisinin 🤲
Doğru diyorsun, demiştin ama unutmuşum. Yarın deniyorum hemen 🤗

Benim kizlar uyku duzenleri yerine oturucak derken dahada dahada bozdu 😩😩 1 yas sendromumu, yurumeye baslama , dis cikarma hava degisikligi , buyume atagi 🤣😩 bir gunleri digerini tutmuyo kafayi yemek uzereyimm. gunduz 3 saat uyuyorlar tek sefer sorna geceye uyku kalmiuo . uykuya agliyorlar sorna uyuyup tekrar uyaniyorkar yanlarinda istiyorlar . gece mamasini kesemedim halen 11 aylik olduk . zor durumdayim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Benim kizlar uyku duzenleri yerine oturucak derken dahada dahada bozdu 😩😩 1 yas sendromumu, yurumeye baslama , dis cikarma hava degisikligi , buyume atagi 🤣😩 bir gunleri digerini tutmuyo kafayi yemek uzereyimm. gunduz 3 saat uyuyorlar tek sefer sorna geceye uyku kalmiuo . uykuya agliyorlar sorna uyuyup tekrar uyaniyorkar yanlarinda istiyorlar . gece mamasini kesemedim halen 11 aylik olduk . zor durumdayim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Aslında normaldi sanki 1 yaş için. Gündüz 3 saat uyuma gece 11-12 saat uyku olmaz mıydı?
Gece maması uykuyu fazla etkiliyor ben kestiğimden beri daha az uyanıyorlar. Tabi bu hiç uyanmadıkları anlamına gelmiyor. Arada yine dönemleri tutunca canıma okumaya devam.
Belki saydıklarından biri etkiliyordur şuan onları.
Mesela bu ara benim oğlan emeklemeyi öğrendi 🙈 Tabi yürümeden sonra emeklemeye geçince ters tepti. Gece uyanıyor. Yeni öğrendiği kabiliyetini denemek için galiba 🤦🏼 Diş zamanı acısından uyanıyor. Yani her durumda uyanıyor. 😩

Hep diyorum pekmeeez 😂
Anında etki 🤭

Pekmezi ne kadarlikken vermeye başladın acaba bide ne pekmezi canim

Pekmezi ne kadarlikken vermeye başladın acaba bide ne pekmezi canim

Normalde dut pekmezi demişti Avatar ama benim evde ev yapımı üzüm pekmezi vardı en köyden gelmişinden onu verdim oda işe yaramıştı. İlk verdiğimde 4 aylıklardı yarım çay kaşığı vermiştim. Hergün vermiyordum zaten kırk yılda bir kabız olurlarsa veriyordum.

Normalde dut pekmezi demişti Avatar ama benim evde ev yapımı üzüm pekmezi vardı en köyden gelmişinden onu verdim oda işe yaramıştı. İlk verdiğimde 4 aylıklardı yarım çay kaşığı vermiştim. Hergün vermiyordum zaten kırk yılda bir kabız olurlarsa veriyordum.
Tmm canım çok teşekkür ederim

Aslında normaldi sanki 1 yaş için. Gündüz 3 saat uyuma gece 11-12 saat uyku olmaz mıydı?
Gece maması uykuyu fazla etkiliyor ben kestiğimden beri daha az uyanıyorlar. Tabi bu hiç uyanmadıkları anlamına gelmiyor. Arada yine dönemleri tutunca canıma okumaya devam.
Mesela bu ara benim oğlan emeklemeyi öğrendi 🙈 Tabi yürümeden sonra emeklemeye geçince ters tepti. Gece uyanıyor. Yeni öğrendiği kabiliyetini denemek için galiba 🤦🏼 Diş zamanı acısından uyanıyor. Yani her durumda uyanıyor. 😩
bende bi kesin diyorum mamayi sorna bakiyom uyku duzenleri sarsildi biraz daha dayanim , sorna bakiyom 2 ay sorna oglan dogucak . mesela dun 10 da uyudular butun gece birini salladim . bugun bazar etmeyim 10 da uyudular bikere bile sesleri cikmadi . aksam uyumadan amma verince bide gece veriyorum 2 gibi sanaha kadar goturuyo. ya bide yaz ayi gece sinek mi yiyo bunlari anlamadim . benimkilerdr koltuklara tirnanmaua basladi vallahi en zor zamanlarimz su an

Hellöö bugün kızlara balik verdim
Vermez olaydım
Balık 13 yas alti çocuklara yasaklanmalı
Her şey iyi güzel de kılçık ayıklama olayı beni benden aldı
Astigmatım 17 numara oldu skolyozum 20 derece arttı 🥴
Canım ben fileto olarak yediriyorum kılçık çok çok az oluyor o şekilde dene .

Ben bu uzun uyuma işini çözdüm çocuklara gece uykusundan yarım saat önce mama DEĞİL normal yemek yedirmek . Resmen pilavlı filan ana yemek yediriyorum . Uyurlarken o mamayı içmeden uyumuyorlar tabi 60cc bazen 90cc yattıkları yerden içiyorlar ama sabah 4-5 arası uyanıyorlar tekrar mama 6.30 7civarı uyanıyorlar . Yemek yemeden yatarlarsa 12de başlıyorlar uyanmaya . Kesinlikle yemek onları tok tutuyor o da uykuya etki ediyor .

X