- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.321
Off sorma benim kızda öyle mama yememeye zaten bahane ariyordu disler bahanesi oldu. Surekli kucak istiyor mizmizlaniyor. Oglan daha rahat cıkardı ama simdi sanki onunda ust disler mi geliyor bilemedm bi huysuzluk var tukurukleri arttiBenim kız çok zorlandı Rego oğlan 24 günde altın ikisini birden çıkarıp büyüttü kız 1 aydır önce biri çıktı sonra diğeri hala büyütemedi dişleri
Off sorma benim kızda öyle mama yememeye zaten bahane ariyordu disler bahanesi oldu. Surekli kucak istiyor mizmizlaniyor. Oglan daha rahat cıkardı ama simdi sanki onunda ust disler mi geliyor bilemedm bi huysuzluk var tukurukleri arttibenimkiler ikisini ayni anda cikariyorlar. Bakalim ustlerde oyle mi olcak
Son 10 günün özeti:
aa ikiz mi ne güzel.
Bakımı zor olmuyor mu?
Sen bi de ayaklanınca gör.
İzole yaşamdan hayata karışınca aşırı maruz kaldımOnu hep diyorlardı zaten sen daha yeni maruz kaldıysan şanslı say kendini nice
İzole yaşamdan hayata karışınca aşırı maruz kaldımalakalı alakasız eğitimli eğitimsiz herkes mi der ya
Ayy yerim onuÜstler daha gelmedi Demir'in ama kafasını kaşımaya başladı o yüzden yakındırBenim şapşik dişinin kaşındığının farkına varmıyor kafasını kaşıyor Bildiğin tırnaklarıyla Aşırı komik görünüyor tabi bu durum
Mamayı zorlama ne kadar zorlarsan o kadarr yemiyor malesef
Belki olabilir bizimki chicco güçlü yapışıyorAntilop mama sandalyesi bizdeki ondan mı acaba
Kendi masamıza yapışıyor mama sandalyesine yapışmıyor
gece beslenmesini birakiyor olabilir. benim oglum 8ayliken birakti sadece su icirebildim gece uykusunda. zamanla onu da kabul etmedi sadece bana sarılmaya uyandiYardım sorusu!!!
Rüya öğünü biberon ile mama veriyordum
Bi tanesi almıyor delirtti beni iyiice
Mamayı değiştirdim yine almadı
Biberonmu sorun diye düşümdüm
İçine su ayran meyve suyu koyunca alıyo o da değil ?
Bunun çözümü nedir
Biberon ve mama ikilisi birleşince almıyor bebek
Selam canım ben de ondan kullanıyordum ama hiç öyle bir problem yaşamadım . Hatta halen devam ediyorum sadece içindeki şu zımbırtıyı (adını unuttum ) çıkarttım . Acaba ucu 0 6 değil miHanımlar merhaba 15 günlük ikizlerim var mama vermem gerekiyor aventin kolik biberonunu aldım fakat bebeklerimin boğazına kaçıyor bana kullandığınız biberon önerebilir misiniz
He geldi canım kendi sevdiği bardak takımını almış bana şaka gibiEşlerinizden hediye geldi mi ya ben hamilelik haberini nerdeyse yeni öğrenmiştim geçen sene almamıştı bu senede sanırım almadı yada kargoda takıldı
Dr browns öneririm baya iyi yavaş akışlı avent hızlı ya son dönemde herkes şikayetçi nerdeyseHanımlar merhaba 15 günlük ikizlerim var mama vermem gerekiyor aventin kolik biberonunu aldım fakat bebeklerimin boğazına kaçıyor bana kullandığınız biberon önerebilir misiniz
O kolik biberon çok kötü bizde kullanamadık. Normalini de denedim ama en güzeli lansinoh biberon 9 aydır onu kullanıyoruz .Hanımlar merhaba 15 günlük ikizlerim var mama vermem gerekiyor aventin kolik biberonunu aldım fakat bebeklerimin boğazına kaçıyor bana kullandığınız biberon önerebilir misiniz
En sondaki fikrine bayıldım kesinlikle yapmam lazım bunu ay hediyeye de gülsek mi ağlasak mı bilemedimHe geldi canım kendi sevdiği bardak takımını almış bana şaka gibihem de diyor ki beğendin mi çok kurnaz ya zaten alacaktı onları adıda hediye oldu . O arada da toz şekerin kavanozu kırıldı diyor ki az sabret doğum gününde alayım utanmaz adam . Ha üzerine de ailece isimlerini yazmışlar . Çocuklara para vermesin diye Şimdi intikamım çok acı olacak babalar gününe ihtiyacım olan bir şeyi alıp ona hediye edeceğiz ailecek
O eski erkekler olmamalı artık. Zaten öyle olanları da boşuyor kadınlar. Artık devir değişti dimi ama.Yardım etmemeleri için yürek yemiş olmaları gerekir
Varlığı sadece sperm hücresi olarak kalacak babayı evimde tutmayacağımı bilir mesela benimki
Daha doğurmadan tek bile olsa yalnız bakamayacağımı totosu yiyorsa bebek işine girişeceğimi söyledim benHatta onla ilgili kayınpedere mama yedirip, altını değiştirecek, banyo yaptıracak dediğimde uzaydan gelmişim gibi bakmıştı Erkek yapmaz kafasında bir ailesi varda
Biz de doğduklarından beri chicco ucu yamuk gibi olan biberonundan kullanıyoruz. Hatta 6 aydan sonra başlığını değiştirdik, şimdi de 330 cc olanını aldik. Gayet memnunum.Hanımlar merhaba 15 günlük ikizlerim var mama vermem gerekiyor aventin kolik biberonunu aldım fakat bebeklerimin boğazına kaçıyor bana kullandığınız biberon önerebilir misiniz
Geri getirebileler var , olmazsa süt arttırıcı çaylardan dene, bir de aptamilin lactamil diye bi tozu var sütlü çok güzel tadi, geçenlerde ben almıştım. Dene bakalım inşallah geri gelir.Kızlar ya sütüm kesildi. Sağdım 10 cc ancak çıktı o hani süt dolması hissi var ya yoktu bu sabah bebekte ağladı baya memede dedim sağayım baktım süt yokSon zamanlarda emmeleri baya azalmıştı onun da etkisi oldu sanırım tekrar gelir mi bu saatten sonra
Benim anneler günün berbat geçti, sinirimden oturup ağladım ben neyim dedim ya ana miyim, hizmetçi miyim. Hiç dinlenmek yok , uyku yok. Ne bileyim çok yorgunum. Ana olmayı pek sevemedim galiba. Çocuklarımı çok seviyorum o ayrı ama bu yorgunluk çok fena. Daha hediye falan da alan olmadi bana. Öğretmenler günümü bile kutlayan adam analar gününde hiç özenli davranmadıHe geldi canım kendi sevdiği bardak takımını almış bana şaka gibihem de diyor ki beğendin mi çok kurnaz ya zaten alacaktı onları adıda hediye oldu . O arada da toz şekerin kavanozu kırıldı diyor ki az sabret doğum gününde alayım utanmaz adam . Ha üzerine de ailece isimlerini yazmışlar . Çocuklara para vermesin diye Şimdi intikamım çok acı olacak babalar gününe ihtiyacım olan bir şeyi alıp ona hediye edeceğiz ailecek