2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benimkinin babası direk dedi herif o işleri yapar mıymış bende dedim o zaman 2 embriyo koydurmasaymis ki ben tek olsa bile tek başıma bakmam demiştim babası bilmiyor ki birini eşim birini ben alıyoruz sabahlar olmasın yapıyoruz.

Günaydın kızlar

İkizlerimden birisi kabızlık yaşıyor sancılanıyor ağrıları oluyor çok ağlıyor bildiği yöntem olan varmı acaba ( makatına zeytin yağı sürüyorum yumuşatsın diye ağızdands veriyorum az az )
17 günlük olduk henüz küçücük 2100 gram 33+4 te doğmuştu

Günaydın canım zeytinyağı tavsiye edile bir de kullanabilir mi ki doktora sormak lazım gliserin kansuk fitil bir de duphalac çeyrek ölçü ama bunları sorman lazım

Henüz çok küçük zeytinyağı ve gliserin kansuk kullanabilirsin. İlerleyen dönemde yarım çay kaşığı pekmez aşırı iş görüyor aklında olsun

Gercekten kabizsa son çare ilaçtan önce kulak çubuğunu zeytinyagina batır ve makamın üç kısmına dondure dondure ayakları havadayken hafif hafif masaj yapabilirsin

Eşlerinizden hediye geldi mi ya ben hamilelik haberini nerdeyse yeni öğrenmiştim geçen sene almamıştı bu senede sanırım almadı yada kargoda takıldı

Anneler günümüz kutlu olsun canlarım. İlk anneliği olup ikiz olanlardanım bende :)
Eşim kahvaltıya götürdü :) saat 1 de ancak vardık mekana kahvaltı bitti dediler
Akşam da 5 de anca eve dönebildik
Yedir içir giydir getir götür banyo yap ben bi bok anlamadım bu anneler gününden :) seneye daha farkında olduğum tadını aldığım bi anneler günü kutlaması olur inşallah. Yoksa bize her gün anneler günü

Yardım sorusu!!!

Rüya öğünü biberon ile mama veriyordum
Bi tanesi almıyor delirtti beni iyiice
Mamayı değiştirdim yine almadı
Biberonmu sorun diye düşümdüm
İçine su ayran meyve suyu koyunca alıyo o da değil ?
Bunun çözümü nedir
Biberon ve mama ikilisi birleşince almıyor bebek

Donem donem oluyor bu sorun ve arkasindan mutlaka bir dis cikiyor yakinda gececektir canim bu sorun

Gercekten kabizsa son çare ilaçtan önce kulak çubuğunu zeytinyagina batır ve makamın üç kısmına dondure dondure ayakları havadayken hafif hafif masaj yapabilirsin
Ya onuda denedim sanırım doktora gitme vaktimiz geldi kan vs almasınlar küvezde çok almışlar diye gitmek istemiyordum ama zeytin yağı masajlar işe yaramadı bizde mamayı değiştik o biraz işe yaradı hipe geçtik aptamili bırakıp

Bebelerle ugrasmaktan fırsat bulamayanlardan biride benim
Canım kızlar anneler günümüz kutlu mutlu olsun bugunu ne kadar cok istemis ve beklemistik çok sükür yavrular kucagımzda gecirdik
Mi-Ok Yun kuzum dis konusu dedigin gibi oldu bu arada

Öğün atlama az yeme tamamen diş Hayatımız kaydı farkında mısınız

Doktora götürsence gliserin kansuk verip yollayacak

Benim kız çok zorlandı Rego oğlan 24 günde altın ikisini birden çıkarıp büyüttü kız 1 aydır önce biri çıktı sonra diğeri hala büyütemedi dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…