- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.281
Evet en üst kademe bildiğin değdi yereYaaen üst kademesi mi baya yatar olmuş
Biz gittik o kadar yol. Bolca oyuncak, sıkıldıkça vermelik. Sevdiği kitaplardan seçkiler ve sevilen şarkılardan oluşan playlistEvet canım. Çok az kaldıdarısı sizin başınıza ama çok hareketliler. Her gün yeni birşey çıkarıyorlar.
Galaxyeliz61 hafta sonu yeğenimin düğünü var 3 saatlik yola gidecez. İki bebeyle yolculuk nasıl oluyor bir önerin var mı ?
Bak hep aklımdasn eşine söyle al birgün bebekleri çık gel bana ayarlayalım bir gün çayımı kahvemi içersin evim müsait köydeyim... birde yayla evim var oraya da giderz inşallah...siz aslında burda bizlerin misafirlerisiniz...Yeliz giderken yaylanın anektarlarını bırak geç bacımBebeleri kocaya satıp orda azcık kafa dinleyesim geldi yeminle
Bak hep aklımdasn eşine söyle al birgün bebekleri çık gel bana ayarlayalım bir gün çayımı kahvemi içersin evim müsait köydeyim... birde yayla evim var oraya da giderz inşallah...siz aslında burda bizlerin misafirlerisiniz...
Kesinlikle cnmSizi de abiniz kurtarmış o dertten
Seni poşa seniCanımsın teşekkür ederizBakkala dahi çıkamıyoruz ki gelelim Benim bebeler babaları kılıklı evden dışarı çıkarken kıyamet kopuyor, aşırı evcimenler Azcık benim gibi gezgiç olsalardı ne vardı
Seni poşa senigezdiklerine say birazcıkta senin uşaklar tam benim kafa evden iyisi yok bence . Ben de dışarı çıkınca huzursuz oluyorum çocuk gibi . Başım ağırıyor eve gelir gelmez oh be diyorum . Oksijen çarpıyor beni heralde Zaten 9 ay kış geri kalan 3 ayda yaz evde kaldığımız süre uzun o yüzden de çok evcimen olmuş olabilirim ya da psikolojik bir durum da olabilir ay evet niye böyleyim şimdi kafama takıldı
Allah ın sopası yok işte sen yıllarca o anacığına bir gün yardım etme sokakları dolaş bak şimdi istesen de çıkamıyorsunÇok evde durmaktan oluyor o bacım ben evlenmeden önce bir gün evde durmazdım. Dursam annem hasta mısın diye sorardı o derece dışarıcıydımEvlendim koca evcimen bende ona uydum senelerce gezdiğime saydım ama evde dura dura şimdi dışarı zorla çıkartıyor. Çocuklarda kış olduğundan her çıktığımız hastaneydi ya kan alındı ya iğne yapıldı Yani dışarıyı acı ile bütünleştirdiler galiba ne zaman üstlerini dışarı için giydirsem, dışarıya adım atsak çığlık kıyamet burnumdan getiriyorlar
Allah ın sopası yok işte sen yıllarca o anacığına bir gün yardım etme sokakları dolaş bak şimdi istesen de çıkamıyorsunBenim de Ayça öyle fazla sevmiyor az sonra sıkılıp huysuzlanıyor .
Teşekkür ederim. O da sağolsun yazmış.Hayırlı olsuuunRabbim güzel yollarda yürümeyi nasip etsin inşallah Darısı başımıza desem mi demesem mi bilemedim
Yolculuk konusunu Z zelvan a sorcan ha bire ankara Sakarya gidip gelen oGerçi Galaxyeliz61 de yayla merkez arası mekik dokuyor buranın ilçeleride şehirler arasını aratmıyor
Tamam inşallah öyle yapayım. Ama biz otobüsle gidecez mecbur.Ana kucağı oto koltuğu unuttum ben durmuyorlar arka ayak boşluğu dolduruyorum yatak gibi Düşün arada oyun arada uyku birde mola ver canım miss gibi gidersin ben en Az 9 saat gidicem düşün 3 saat hicbiseycikşu sürekli yürek yiyen halimden bende bunaldım valla... hiç durmuyorum...
Oyuncak kitap bol bol alayım. Baya ilgilerini çekiyor.Evet en üst kademe bildiğin değdi yere
Biz gittik o kadar yol. Bolca oyuncak, sıkıldıkça vermelik. Sevdiği kitaplardan seçkiler ve sevilen şarkılardan oluşan playlisthatta oyuncak mümkünse daha önce görmedikleri ya da az gördükleri bişeyler olsun bi süre sonra hiç bir şey istemiyorlar su şişesi cüzdan anahtar krem kutusu falan çare oldu
Aynen yaa. Bende yiycek birşeyler alayım. Bizimkiler hareket halindeyken pek sıkıntı çıkarmıyorlar ama durunca hemen ağlamaya basliyolar. Kucak istiyolar.Körpelerken iyiydi arabaya bindimi uyuyolardı.
Şimdi etrafı izleyecez diye uyanık kalıyolar bi süre
Hipp pirinç patlağı döküyorum kucaklarına kemire kemire gidiyoruz bu aralar :) bendeki çözüm bu
Elo16
Bizde oioi kullanıyoruz ama ben zor kaldırıyorum , neden öyle oldu sizde acaba .Kızlar
Mama sandalyesinden aşağı atamadıkları bi tabak var mı ?
Oioiler güçlü yapışmıyo mama sandalyesine
Antilop mama sandalyesi bizdeki ondan mı acabaBizde oioi kullanıyoruz ama ben zor kaldırıyorum , neden öyle oldu sizde acaba .
Allahtan eşler yardim ediyor çok şükür.Moda onları eş kişisiyle ortak yaptığımız için işin içine katmadım
Valla burada içimizi döküyoruz, çok da iyi geliyor . Aile bazen insana en çok zarar veren taraf oluyor. Hele bizim gibi isin düştüyse. Ama hee halükarda bu bebekler büyüyecekler. Kendileri yemeye,yürümeye, anlamaya başlayacaklar elbette. O zaman onların da bize işi düştüğünde cevabını alacaklar. Allah çok büyük. Beni de çok kırdılar, biliyor kızlar da . Ama ben de zamanını bekliyorum. Herşeyin bir zamanı var. Gün olur devran döner. Bizim rahat ettiğimiz günler de gelecek .Kesinlikle ben mesela geçen ay 10 dk yalnız kalamıyorum sürekli agliyolardi şimdi gayet güzel kendilerini oyalıyolar ah bide biberonu tutup kendileri icseler bide içerken uyusular mamalarini bu da mı hayal yaAllah biliyo ya çok daraldım annem ve babam ayrılar babamın 3. Eşi dogumumda yanıma geldi yeterki biraz daha kalsın diye hicbirseye sesimi çıkarmadım kendimi kasmaktan kaskatı oldum sonra eşim izin alamadı bebekler çok agladi yetemeyince onların yanına gittim ve hayatımın hatasını yaptım yeter ki laf etmesinler diye günde sadece 1 saatlik uykuyla dururdum eşimle de zaten o kadın kavga etti o ayrı Bi mevzu o ona saydırıyo o ona Bi gün bebeklerin bezini değiştirdim unutmuşum yerde bana saymadigini bırakmadı ben çok pismisim ben de durmadım artık ona saydirdim sonra babam geldi ona bağırdığım için ağzıma.. etti resmen bende eşimi aradım sabah ezanı ile evime döndüm gerçekten psikolojim normal değil yeter ki bebeklerim sağlıklı olsun herseye tamam da bu vebal ya ne bileyim niye anlattım onu da bilmiyorum
Ay maşallah maşallah darısı başımızaTeyzeler. Oğlum ilk adımlarını attı
Biz bebek uyutucu diye bi uygulama indirdik, orda uyusun da büyüsün diye ninni var gece yatarken onu dinliyoruz . Gündüz de pıspış genelde.Ay yolculukları görünce nasıl canım çekti Rabbim bizlere de nasip et inşallah kızlar bisey sorcam uyurken hangi müzikleri dinletiyorsunuz.
Düşünce bir nebze ama kıskançlığa gerçekten tahammül edemiyorum. Bazı insan tüm yükü almayı sever ruhlarında vardır .
Allahtan eşler yardim ediyor çok şükür.
Teşekkür ederimBiz bebek uyutucu diye bi uygulama indirdik, orda uyusun da büyüsün diye ninni var gece yatarken onu dinliyoruz . Gündüz de pıspış genelde.