2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yaa en üst kademesi mi baya yatar olmuş
Evet en üst kademe bildiğin değdi yere
Biz gittik o kadar yol. Bolca oyuncak, sıkıldıkça vermelik. Sevdiği kitaplardan seçkiler ve sevilen şarkılardan oluşan playlist hatta oyuncak mümkünse daha önce görmedikleri ya da az gördükleri bişeyler olsun bi süre sonra hiç bir şey istemiyorlar su şişesi cüzdan anahtar krem kutusu falan çare oldu

Yeliz giderken yaylanın anektarlarını bırak geç bacım Bebeleri kocaya satıp orda azcık kafa dinleyesim geldi yeminle
Bak hep aklımdasn eşine söyle al birgün bebekleri çık gel bana ayarlayalım bir gün çayımı kahvemi içersin evim müsait köydeyim... birde yayla evim var oraya da giderz inşallah...siz aslında burda bizlerin misafirlerisiniz...

Canımsın teşekkür ederiz Bakkala dahi çıkamıyoruz ki gelelim Benim bebeler babaları kılıklı evden dışarı çıkarken kıyamet kopuyor, aşırı evcimenler Azcık benim gibi gezgiç olsalardı ne vardı

Seni poşa seni gezdiklerine say birazcıkta senin uşaklar tam benim kafa evden iyisi yok bence . Ben de dışarı çıkınca huzursuz oluyorum çocuk gibi . Başım ağırıyor eve gelir gelmez oh be diyorum . Oksijen çarpıyor beni heralde Zaten 9 ay kış geri kalan 3 ayda yaz evde kaldığımız süre uzun o yüzden de çok evcimen olmuş olabilirim ya da psikolojik bir durum da olabilir ay evet niye böyleyim şimdi kafama takıldı

Çok evde durmaktan oluyor o bacım ben evlenmeden önce bir gün evde durmazdım. Dursam annem hasta mısın diye sorardı o derece dışarıcıydım Evlendim koca evcimen bende ona uydum senelerce gezdiğime saydım ama evde dura dura şimdi dışarı zorla çıkartıyor. Çocuklarda kış olduğundan her çıktığımız hastaneydi ya kan alındı ya iğne yapıldı Yani dışarıyı acı ile bütünleştirdiler galiba ne zaman üstlerini dışarı için giydirsem, dışarıya adım atsak çığlık kıyamet burnumdan getiriyorlar

Allah ın sopası yok işte sen yıllarca o anacığına bir gün yardım etme sokakları dolaş bak şimdi istesen de çıkamıyorsun Benim de Ayça öyle fazla sevmiyor az sonra sıkılıp huysuzlanıyor .

Allah ın sopası yok işte sen yıllarca o anacığına bir gün yardım etme sokakları dolaş bak şimdi istesen de çıkamıyorsun Benim de Ayça öyle fazla sevmiyor az sonra sıkılıp huysuzlanıyor .

Anacığım yardım istemezdi ki Oda benim gibi kendi yapınca daha hızlı yapar bir diğer kişi ayak bağı Birde ben yaşayamadım sen yaşa annelerinden Eve kaçta geldin gittin demezler, maaşımı bile almazlardı Yedim içtim gezdim sayelerinde. Ne giydiğimde karışırlar, ne yediğime içtiğime, nede erkek arkadaşlarıma Çok rahat ailede büydüm dolayısıyla doydum. Şimdi belkide o yüzden hiç bişeyde gözüm yok, aklım kalmadı Bende annem gibi olabilirim inşallah

Körpelerken iyiydi arabaya bindimi uyuyolardı.
Şimdi etrafı izleyecez diye uyanık kalıyolar bi süre
Hipp pirinç patlağı döküyorum kucaklarına kemire kemire gidiyoruz bu aralar :) bendeki çözüm bu
Elo16

Kızlar
Mama sandalyesinden aşağı atamadıkları bi tabak var mı ?
Oioiler güçlü yapışmıyo mama sandalyesine

Teşekkür ederim. O da sağolsun yazmış.
Tamam inşallah öyle yapayım. Ama biz otobüsle gidecez mecbur. Düğüne gidenlere. Arka koltukları ful kendime ayırdım. Eşimde yanımda olcak biri ile ben diğeri ile ile o ilgilenir. Pusetleri Alacam ama. Rahat uyusunlar diye.

Oyuncak kitap bol bol alayım. Baya ilgilerini çekiyor.
Aynen yaa. Bende yiycek birşeyler alayım. Bizimkiler hareket halindeyken pek sıkıntı çıkarmıyorlar ama durunca hemen ağlamaya basliyolar. Kucak istiyolar.

4 saatlik Antalya yolculuğu yaptık bugün , allahım delirecektim. 1 saat uydular gerisi mızır mızır geçti . Uykuları geldi nedense uyuyamadılar. En son tablet açtım dayanamayıp

Ay yolculukları görünce nasıl canım çekti Rabbim bizlere de nasip et inşallah kızlar bisey sorcam uyurken hangi müzikleri dinletiyorsunuz.

Moda onları eş kişisiyle ortak yaptığımız için işin içine katmadım
Allahtan eşler yardim ediyor çok şükür.
Valla burada içimizi döküyoruz, çok da iyi geliyor . Aile bazen insana en çok zarar veren taraf oluyor. Hele bizim gibi isin düştüyse. Ama hee halükarda bu bebekler büyüyecekler. Kendileri yemeye,yürümeye, anlamaya başlayacaklar elbette. O zaman onların da bize işi düştüğünde cevabını alacaklar. Allah çok büyük. Beni de çok kırdılar, biliyor kızlar da . Ama ben de zamanını bekliyorum. Herşeyin bir zamanı var. Gün olur devran döner. Bizim rahat ettiğimiz günler de gelecek .
Teyzeler. Oğlum ilk adımlarını attı
Ay maşallah maşallah darısı başımıza

Ay yolculukları görünce nasıl canım çekti Rabbim bizlere de nasip et inşallah kızlar bisey sorcam uyurken hangi müzikleri dinletiyorsunuz.
Biz bebek uyutucu diye bi uygulama indirdik, orda uyusun da büyüsün diye ninni var gece yatarken onu dinliyoruz . Gündüz de pıspış genelde.

Allahtan eşler yardim ediyor çok şükür.

Yardım etmemeleri için yürek yemiş olmaları gerekir
Varlığı sadece sperm hücresi olarak kalacak babayı evimde tutmayacağımı bilir mesela benimki
Daha doğurmadan tek bile olsa yalnız bakamayacağımı totosu yiyorsa bebek işine girişeceğimi söyledim ben Hatta onla ilgili kayınpedere mama yedirip, altını değiştirecek, banyo yaptıracak dediğimde uzaydan gelmişim gibi bakmıştı Erkek yapmaz kafasında bir ailesi varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…