- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.361
Emekleyınce yorulan sen oluyorsun pesınden koşturcam diye. Benımde emeklemeyen hala oğlum. Bakalım beklıyorum ama tık yok. Kız nerdeyse yürüyecek ama aynı saatte uyurlarBize de sordular aile hekimliğinde aynı asi hem 9. Ayda (tercihe bağlı) hem de 1 yasta yapılıyormuş. Yani size 12. Ayda yeniden asi yapılacak. Ben de iki kere olmasınlar diye yaptırmak istemedim. Çok önemli bir asi .
Bizimkilerin de uyku saatleri belli ama asla uyumuyorlar, geçende hayvanat bahçesine gittik öğle uykusunu atladılar resmen uyumadılar. Keşke böyle uyuyakalsalar. Yürürlerse belki yorulup bayılırlar ya da emeklerlerse diye umutla bekliyorum.
Kuzum rutini ne zaman oturttun?Kızlar uyku eğitimi işini çözdüm.
En basit yöntemle.
Bebelerin uyku saatlerini rutine oturtunca nerde olurlarsa olsunlar uykuları gelince uyuyakalmaya başladılar.
Valla ben de öyle düşünüyorum.milleti düşünüp deli çıkacak halim yok.Ben de hiç bir şeye tahammül edemiyorum , çocuklar tahammül kotamı dolduruyor yeterince . Bir de eş kişisinin peşinden koşacak halim yok hiç. Aşırı yorgunum, gözüm kör oldu , bir de bitmeyen kanama başladı, Allah beterinden korusun ama kendimden başka kimseyi düşünecek halim yok. Kim küserse küssün.
Zaten sorunlu ve ruh hastasi hep biz oluruz. Kimse kendini sorgulamazValla ben de öyle düşünüyorum.milleti düşünüp deli çıkacak halim yok.
Valla ben eşime çok kızıyorum elimde değil yardımcı değil hiç eski hayatını devam ettiriyor dayanamıyorum bende cırlıyorum. Bebeklerden değil senden çekiyorum dedi. Çünkü hiç ilgilenmediğin için olabilir mi dedim.Al benden de o kadar.Gece oturdum ağladım sinirden.Neymiş anne olduktan sonra çok ters biri olmuşum,bana çok kırılıyormuş,herkese kötü davranıyormuşum,kendimi anneliğe hç hazırlamamışım.hem ağladım hem açtım ağzımı yumdum gözümü
Rabbim şifa versin .Kuzum ya annen ile aran nasıl oldu ?Ben de hiç bir şeye tahammül edemiyorum , çocuklar tahammül kotamı dolduruyor yeterince . Bir de eş kişisinin peşinden koşacak halim yok hiç. Aşırı yorgunum, gözüm kör oldu , bir de bitmeyen kanama başladı, Allah beterinden korusun ama kendimden başka kimseyi düşünecek halim yok. Kim küserse küssün.
Yok kuzum emdikçe süt akma hissi oluyordu kayboldu sağdım 10 cc ancak önce de çok sütüm yoktu ama bebekler tutmak istemiyor artık. Süt yok diye huysuzlanıyorlar onlar emmedikçe iyice kuruyup gidecek. Sağarak filan devam ettirmeye çalışıyorum bugün 30 cc çıktı mesela. İnşallah artar da az da olsa veririm diyorumKuzum panik yapma.
Meme terbiyesi yaşıyo olabilirsin. Memede doluluk hissi sızlamalar bitiyor
Bundan sonra Bebekler emdikçe musluktan akar gibi süt üretimi oluyor.
Sağıma alışık değilse memeler ilk zamanlarda az süt geliyor. Sağım yaptıkça çok süt gelir. Sağdım az geldi sütüm bitiyo zannetme.
Maya süt yapıyo için alırsa toz maya bi çay kaşığı suda erit akşam yatarken iç.
Ya da trendyolda vardı maya salataya filan döküp yiyebiliyosun.
Maden suyu sit yapıyo
Magnezyum ve calsiyum a başladım ben şimdi
Memelerim doluyo bunları içince
Boza bide
Ben direk şu bardaklardan veriyorum suyu. Onun dışında kesin silikon mama önlüğü al bence en büyük icatKizlar doktorumuz yoğurt vermeye basla dedi yavaştan geçelim ek gıdaya dedi ek gıda için alışveriş yapmam lazım siz neler aldınız kesinlikle al dedikleriniz var mı bide kullandığınız memnun kaldığınız alıştırma bardağı suluk tavsiye eder misiniz rica etsem
Kizlar doktorumuz yoğurt vermeye basla dedi yavaştan geçelim ek gıdaya dedi ek gıda için alışveriş yapmam lazım siz neler aldınız kesinlikle al dedikleriniz var mı bide kullandığınız memnun kaldığınız alıştırma bardağı suluk tavsiye eder misiniz rica etsem
Ben direk şu bardaklardan veriyorum suyu. Onun dışında kesin silikon mama önlüğü al bence en büyük icat
Renkli Mini 3'lü Bebek Bardakları
Mycey Renkli Mini 3'lü Bebek Bardakları
Suan cok kucukler biberon disinda su icmeleri biraz zor canim kollu onluk al mutlaka cok ise yariyor tabak almana gerek yok suan silikon kasik bile kullanilmiyor inan ki tatli kasigi cok cok daha kullanisli. Alistirma bardagi tarzi birsey 1 yastan, tabak 1.5 yastan itibaren alabilirsin. Ve en onemlisi yogurt ciddi bir gaz kaynayi olabilir bebek icin ona mutlaka dikkat ben bir sure anlayamadim kizim o arada cok cekti gazdan yogurdu kesince gaz bitti suan yeni yeni yemeye basladi tekrar. Bir de kesinlikle pure yapma tanecikli kalsin ve zamanla tanecikleri buyut ellerine mutlaka biseler ver alissinlar. Ha bir de muz da ciddi gaz yapabiliyor ona da dikkat. Aklina takilan varsa yazKizlar doktorumuz yoğurt vermeye basla dedi yavaştan geçelim ek gıdaya dedi ek gıda için alışveriş yapmam lazım siz neler aldınız kesinlikle al dedikleriniz var mı bide kullandığınız memnun kaldığınız alıştırma bardağı suluk tavsiye eder misiniz rica etsem
Evet işte o düşen parçacıkları tutuyor o önlükKız silikon ben alma diyom sen iyi icat diyosun elleriyle tutup gevelemiyor mu seninkilerÜstleri o zaman daha çok batıyor bizde
Ya bak ek gıda herkeste başka işte. Bizde de yoğurt no 1 gıda. Kabızlığa, uykusuzluğa, açlığa iyi gelir enerji verirSuan cok kucukler biberon disinda su icmeleri biraz zor canim kollu onluk al mutlaka cok ise yariyor tabak almana gerek yok suan silikon kasik bile kullanilmiyor inan ki tatli kasigi cok cok daha kullanisli. Alistirma bardagi tarzi birsey 1 yastan, tabak 1.5 yastan itibaren alabilirsin. Ve en onemlisi yogurt ciddi bir gaz kaynayi olabilir bebek icin ona mutlaka dikkat ben bir sure anlayamadim kizim o arada cok cekti gazdan yogurdu kesince gaz bitti suan yeni yeni yemeye basladi tekrar. Bir de kesinlikle pure yapma tanecikli kalsin ve zamanla tanecikleri buyut ellerine mutlaka biseler ver alissinlar. Ha bir de muz da ciddi gaz yapabiliyor ona da dikkat. Aklina takilan varsa yaz
Suan cok kucukler biberon disinda su icmeleri biraz zor canim kollu onluk al mutlaka cok ise yariyor tabak almana gerek yok suan silikon kasik bile kullanilmiyor inan ki tatli kasigi cok cok daha kullanisli. Alistirma bardagi tarzi birsey 1 yastan, tabak 1.5 yastan itibaren alabilirsin. Ve en onemlisi yogurt ciddi bir gaz kaynayi olabilir bebek icin ona mutlaka dikkat ben bir sure anlayamadim kizim o arada cok cekti gazdan yogurdu kesince gaz bitti suan yeni yeni yemeye basladi tekrar. Bir de kesinlikle pure yapma tanecikli kalsin ve zamanla tanecikleri buyut ellerine mutlaka biseler ver alissinlar. Ha bir de muz da ciddi gaz yapabiliyor ona da dikkat. Aklina takilan varsa yaz
Evet işte o düşen parçacıkları tutuyor o önlükve yoğurt yerken akanları temizlemek çok kolay oluyor ben hergün icat edene dua ediyorum o silikon önlüğü
Ya bak ek gıda herkeste başka işte. Bizde de yoğurt no 1 gıda. Kabızlığa, uykusuzluğa, açlığa iyi gelir enerji verir
Tamam canım teşekkür ederimmBen direk şu bardaklardan veriyorum suyu. Onun dışında kesin silikon mama önlüğü al bence en büyük icat
Renkli Mini 3'lü Bebek Bardakları
Mycey Renkli Mini 3'lü Bebek Bardakları
Yaa teşekkür ederim Bi tabak 200 tl görünce direk tecrubelilere danışayım dedimneye ihtiyaç var neye yok diye ya bu kadar da olmaz be hayat accayip pahalı olmuş ya silikon önlük 250 tl valla Bi ek gıda alışverişi yapınca bittiğinin resmi onları alırsakVallaha ben sadece plastik kaşık ve önlük almıştım hala tabakları yok kendim yediriyorum. Plastik kaşığı da bıraktım ayrıca bildiğin tatlı kaşığıyla yediriyorum. Sanırım 1,5 yaşına kadar bırakmam kendileri yesin diye. Ellerine tabiki bişeyler veriyorum. Şuanlık tabak gereksiz geldi almadım. Mama sandalyesi benim için elzemdi o var. Sadece onda yediriyorum alışsınlar masa kültürüne diye peşlerinden koşamam yemek yemeleri için
Bir tek önlük işini tutturamadım tek diyeceğim silikon alma gereksiz bence ne mamanın üstlerine gelmesini önlüyor nede rahat edebiliyorlar tek yaptıkları ağızlarına tıkıp gevelemek
Alıştırma bardağı Nuk magic aldım ama istemediler hala biberonla veriyorum. Nasıl olsa bir noktada alışacaklar şimdilik suya alışmaları daha önemli benim için. Su içmeyen annenin su içmeyen çocukları olmasın diye
Yaa teşekkür ederim Bi tabak 200 tl görünce direk tecrubelilere danışayım dedimneye ihtiyaç var neye yok diye ya bu kadar da olmaz be hayat accayip pahalı olmuş ya silikon önlük 250 tl valla Bi ek gıda alışverişi yapınca bittiğinin resmi onları alırsak
Ayy yazarım valla olur gaz mevzusunu hic dusunmemistim metsil kullanıyorum bıraksam mı derken devam edeyim o zaman ya bide 1 hafta boyunca yedir dedi hiç 3 gün falan demedi bize anlamadın gitti bende ınternette 6 ay ve üzeri görünce almam farz gibi düşündüm bardağıSuan cok kucukler biberon disinda su icmeleri biraz zor canim kollu onluk al mutlaka cok ise yariyor tabak almana gerek yok suan silikon kasik bile kullanilmiyor inan ki tatli kasigi cok cok daha kullanisli. Alistirma bardagi tarzi birsey 1 yastan, tabak 1.5 yastan itibaren alabilirsin. Ve en onemlisi yogurt ciddi bir gaz kaynayi olabilir bebek icin ona mutlaka dikkat ben bir sure anlayamadim kizim o arada cok cekti gazdan yogurdu kesince gaz bitti suan yeni yeni yemeye basladi tekrar. Bir de kesinlikle pure yapma tanecikli kalsin ve zamanla tanecikleri buyut ellerine mutlaka biseler ver alissinlar. Ha bir de muz da ciddi gaz yapabiliyor ona da dikkat. Aklina takilan varsa yaz
Valla öyle evde kullanılmayan malum yemek yapılamadığı için bir sürü kap kacak duruyo zaten hepsi onların olsun ben ikisine tabak parasıyla günlük yemek takımı alırım daha jyiHiç girişme evde kap kaçağını yok muTencerede pişirip kapağında yerim, yediririm mantığı bu ara mecbur Cidden uçtu herşey