2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ikiz anneleri, size bir sorum var. Ikiz oldugunu ultrasondan once hisseden oldu mu? yani bi sekilde fazla mide bulantisi veya oyle bir his, veya bi ruya filan gibi
Canım öncelikle böyle bir şeyi başta bilmek mümkün değil ama diğer hamileliklerimle kıyaslarsam çok çok farklı inanılmaz bir mide bulantısı ve bitkinlik aynı zamanda da ruhsal bir daralma yaşadım . İkiz olduğunu öğrendikten sonra farklılığı anladım . Yani tekil gebelikle çoğul gebelik arasında büyük bir fark var çünkü harmanlar iki kat daha fazla yükseliyor

Ikiz anneleri, size bir sorum var. Ikiz oldugunu ultrasondan once hisseden oldu mu? yani bi sekilde fazla mide bulantisi veya oyle bir his, veya bi ruya filan gibi
İlk gebeligimi öğrendiğimde tek göründü. Sonra rüyamda ikiz bebek olduğunu gördüm. Tek bildiğim için üstüne durmadım. Ama içimden nedense hep ikizmis gibi geçiyordu. Doktor tek dediğinde istemsiz şaşırmıştım 🙈 10. Haftamda ikiz olduğunu öğrendim. Keseler arka arkaya geldiği için görünmemis. Farklı bir doktora da gitmiştim kalp atışı için o da tek demişti. 😅
Ben ikiz gebeliğe rağmen çok rahat hamilelik geçirdim. Mide bulantılarım evet oldu ama kusma hiç olmadı. İlaç kullanmamı gerektirecek kadar bir sıkıntı yaşamadım. Gebeliğimin en büyük sıkıntısı aniden erken gelmeleri oldu. 🥲

Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 bacım sana özelden ulaşamıyorum. Geçen temizlikçi mi çağırdım yazmıştın 🤭
Gözünü sevem öyle de bana temizlikçi lazım bulamıyorum memleketinde bir tane bile temizlikçi 😂
🥰🥰 canım umarım bulursun benim Nimet abla arada sırada gidiyor valla sordum ,daha çok bnm için gelmiş sağolsun... şuan izmitteyim dönünce yine çağıracam mecbur... gidemem merkeze dedi

🥰🥰 canım umarım bulursun benim Nimet abla arada sırada gidiyor valla sordum ,daha çok bnm için gelmiş sağolsun... şuan izmitteyim dönünce yine çağıracam mecbur... gidemem merkeze dedi

Merkezdeki eve çağırdın sanmıştım 😢 Zaten oralardan gelmesini bekleyemezsin neyse aramaya devam 😂😂

Benim anneler günün berbat geçti, sinirimden oturup ağladım ben neyim dedim ya ana miyim, hizmetçi miyim. Hiç dinlenmek yok , uyku yok. Ne bileyim çok yorgunum. Ana olmayı pek sevemedim galiba. Çocuklarımı çok seviyorum o ayrı ama bu yorgunluk çok fena. Daha hediye falan da alan olmadi bana. Öğretmenler günümü bile kutlayan adam analar gününde hiç özenli davranmadı 😔
Al benden de o kadar.Gece oturdum ağladım sinirden.Neymiş anne olduktan sonra çok ters biri olmuşum,bana çok kırılıyormuş,herkese kötü davranıyormuşum,kendimi anneliğe hç hazırlamamışım.hem ağladım hem açtım ağzımı yumdum gözümü😔

Al benden de o kadar.Gece oturdum ağladım sinirden.Neymiş anne olduktan sonra çok ters biri olmuşum,bana çok kırılıyormuş,herkese kötü davranıyormuşum,kendimi anneliğe hç hazırlamamışım.hem ağladım hem açtım ağzımı yumdum gözümü😔
Ben de hiç bir şeye tahammül edemiyorum , çocuklar tahammül kotamı dolduruyor yeterince . Bir de eş kişisinin peşinden koşacak halim yok hiç. Aşırı yorgunum, gözüm kör oldu , bir de bitmeyen kanama başladı, Allah beterinden korusun ama kendimden başka kimseyi düşünecek halim yok. Kim küserse küssün.

Dün 9. Ay aşklarını oldu bizimkiler . Kkk aşısıymış . İlk kez bit aşı böyle etkiledi . Bugün sanki grip olmuş gibi burunları filan akıyor . Ne uyku var ne mutlular . Size yan etki yaptı mı ? Bu aşı için sonradan tercihe kalmış tarzı şeyler okudum . Yaptırmasamıydım acaba diye düşündüm . Suriyelilerden dolayı 9. Aya alınmış normalde 1 yaşta yapılıyormuş .

Dün 9. Ay aşklarını oldu bizimkiler . Kkk aşısıymış . İlk kez bit aşı böyle etkiledi . Bugün sanki grip olmuş gibi burunları filan akıyor . Ne uyku var ne mutlular . Size yan etki yaptı mı ? Bu aşı için sonradan tercihe kalmış tarzı şeyler okudum . Yaptırmasamıydım acaba diye düşündüm . Suriyelilerden dolayı 9. Aya alınmış normalde 1 yaşta yapılıyormuş .
Bende dün konuştum doktorla. Kızamık asısı kalkmış. Kkk asısını öneriyor doktor. Bize 12. Ay ol dedı doktor. Saglık ocagı 9.ay. Evet tercihe kalmış ama ben yaptıracağım

Bende dün konuştum doktorla. Kızamık asısı kalkmış. Kkk asısını öneriyor doktor. Bize 12. Ay ol dedı doktor. Saglık ocagı 9.ay. Evet tercihe kalmış ama ben yaptıracağım
12. Ayda olsalar belki daha iyi olurdu . Ama artık oldular yapacak bir şey yok. Hasta olmalarından daha iyidir sonuçta. Gelecek ayda doktorumuzla menenjit için tarih alacağız bizde . Bir çok kişi yaptırmıyor ama tehlikeli bir hastalık dedi doktorumuzda . Perişan oluyor çocuklar ya.

12. Ayda olsalar belki daha iyi olurdu . Ama artık oldular yapacak bir şey yok. Hasta olmalarından daha iyidir sonuçta. Gelecek ayda doktorumuzla menenjit için tarih alacağız bizde . Bir çok kişi yaptırmıyor ama tehlikeli bir hastalık dedi doktorumuzda . Perişan oluyor çocuklar ya.
Yaptırmışsın artık böylesi daha iyidir belkide. Bende menenjit yaptıracağım. Doktor bana açıkcası ol ya da olma demedı
Tamamen bize bıraktı
Bende bu konu ile cok arastırıp okudum. Yaptırcam

Kızlar ya sütüm kesildi. Sağdım 10 cc ancak çıktı o hani süt dolması hissi var ya yoktu bu sabah bebekte ağladı baya memede dedim sağayım baktım süt yok ☹️ Son zamanlarda emmeleri baya azalmıştı onun da etkisi oldu sanırım tekrar gelir mi bu saatten sonra 🙄

Kuzum panik yapma.
Meme terbiyesi yaşıyo olabilirsin. Memede doluluk hissi sızlamalar bitiyor
Bundan sonra Bebekler emdikçe musluktan akar gibi süt üretimi oluyor.

Sağıma alışık değilse memeler ilk zamanlarda az süt geliyor. Sağım yaptıkça çok süt gelir. Sağdım az geldi sütüm bitiyo zannetme.

Maya süt yapıyo için alırsa toz maya bi çay kaşığı suda erit akşam yatarken iç.
Ya da trendyolda vardı maya salataya filan döküp yiyebiliyosun.
Maden suyu sit yapıyo
Magnezyum ve calsiyum a başladım ben şimdi
Memelerim doluyo bunları içince

Boza bide

88B5DE56-C283-45AD-9540-B455B6A01A23.png

Eklentiler

• 8EC42BFD-9485-46F3-BC28-BFEA92E1B815.png
    8EC42BFD-9485-46F3-BC28-BFEA92E1B815.png
    279 KB · Görüntüleme: 53
Bize de sordular aile hekimliğinde aynı asi hem 9. Ayda (tercihe bağlı) hem de 1 yasta yapılıyormuş. Yani size 12. Ayda yeniden asi yapılacak. Ben de iki kere olmasınlar diye yaptırmak istemedim. Çok önemli bir asi .
Kızlar uyku eğitimi işini çözdüm.
En basit yöntemle.
Bebelerin uyku saatlerini rutine oturtunca nerde olurlarsa olsunlar uykuları gelince uyuyakalmaya başladılar.
Bizimkilerin de uyku saatleri belli ama asla uyumuyorlar, geçende hayvanat bahçesine gittik öğle uykusunu atladılar resmen uyumadılar. Keşke böyle uyuyakalsalar. Yürürlerse belki yorulup bayılırlar ya da emeklerlerse diye umutla bekliyorum.

X