2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 var birde iki erkek uşaklı 😂😂

Bu arada arada Defne'ye acaba başka bir isim mi koysamıydık döner hep 🤭 Demir annemin babasının ismi o tamamda Defne hep acaba kalıyor 😬 Yani yer değiştirme yerine bende de bu var 🙈
Yeloyu unutmuştum bak iyi hatırlattin
Defnenin nesini beğenmedin kiz

Benim aklımda çok daha modern isimler vardı
Evirdik çevirdik geleneksele döndük
Kocam kişisi babasına kıyak olsun diye dicle mi koysak dedi :) diyarbakırlılar :) birde pederin eski dükkanı dicle elektrikmiş 😂

Bende kendi soyadımı koydum elvan :)

Dicle ve elvan oldu.
Ama dicle için yapmayın dediler tanıdığımız dicleler hep asi anarşist :) o nehir gibi azgın olur dediler dinlemedik
Ne tekim adı gibi oldular
Biri çiçek gibi sorunsuz
Diğeri azgın nehir gibi dakka durmuyo 😂

İlk doğanı kocam istemiş
Bende iri olanı istemiştim
İkimizinde istediği oldu :)
Seninkilerin isimlerini bilmiyordum bak iyi ki sormuşum
Ben de klasik isimleri daha çok beğeniyorum aslında
Isimleriyle yaşasın kızlar çok güzelmiş 😊

Ilk once anlamina ve kurani kerimde geciyor mu diye baktik karar verdik sonra 1. Bebek ve 2. Bebek diye dogumhanede belirtmisler odaya gelince 2 sininde yüzünü gösterdik ogluma hangisi zeynep hifa hangisi ecrin nisa olsun dedik abisi koydu ilk dogan 2 dk ile abla olana ecrin nisa 2. Ye de zeynep hifa olsun dedi isimleriyle cok örtüşüyor bnmkiler diyorum oglum cuk diye adlndrmissin😄
Sizi de abiniz kurtarmış o dertten🤣

Bu arada arada Defne'ye acaba başka bir isim mi koysamıydık döner hep 🤭 Demir annemin babasının ismi o tamamda Defne hep acaba kalıyor 😬 Yani yer değiştirme yerine bende de bu var 🙈
Selamın aleyküm kızlar bu ara benimkiler yürüyor ev büyük peşlerine dolaşıyorum arada onlar bni takipte...🥰🥰🥰 hemen isim konusuna geçeyim karnmdayken biri sakin diğeri çok hareketliydi sakin olanın adını Yusuf dedim tanıdığım bütün yusuf bebekler sakindi çift geliyorlar diye iki ısıtılacak dedim...Yusuf

Selamın aleyküm kızlar bu ara benimkiler yürüyor ev büyük peşlerine dolaşıyorum arada onlar bni takipte...🥰🥰🥰 hemen isim konusuna geçeyim karnmdayken biri sakin diğeri çok hareketliydi sakin olanın adını Yusuf dedim tanıdığım bütün yusuf bebekler sakindi çift geliyorlar diye iki ısıtılacak dedim...Yusuf
Kız yeliz doğum günü kutladınız mi siz?
Kaç aylık oldu bebeler?
Elif Lâm hanım nasıllar 😍

Selamın aleyküm kızlar bu ara benimkiler yürüyor ev büyük peşlerine dolaşıyorum arada onlar bni takipte...🥰🥰🥰 hemen isim konusuna geçeyim karnmdayken biri sakin diğeri çok hareketliydi sakin olanın adını Yusuf dedim tanıdığım bütün yusuf bebekler sakindi çift geliyorlar diye iki
isim olacak dedim...Yusuf Arda oldu... diğeri Yasir adı değişik kimsede yok çevremde sahabe adı dedim Ali adını bilirim hareketliydi adıyla geldi Yasir Ali... kızlar acaip hızlı bişiy ... evin atom karıncası 🥰🥰🥰
Çok şükür halimize hafta içi yolculuk yapcaz tatil gibi kocaeliye ananeye gidicez hazırlık yapıyorum
Köye geldik mis gibi hava sabah 10 uyananlar 7 de ayakta ben memnun değilim valla...onlar mutlu...😍 burdan manzaranın tadını çıkarıyorlar teyzeleri

Eklentiler

• 20220505_182108.jpg
    20220505_182108.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 53
Kız yeliz doğum günü kutladınız mi siz?
Kaç aylık oldu bebeler?
Elif Lâm hanım nasıllar 😍
27 nisan doğum gününü sadece pasta kestik babamız azcık hastaydı ama sünnet oldular ya kapıda mevlit ıstiyor babaanne yaparsam öyle bişiy diğer türlü kendi annemlerde bi kutlama yapacağız Kocaelinde yardım edecek teyze anane var onlarda anı olsun istiyor öle işte teysesi...
Elif Lam yumcuk yumcuk eller ayaklar hiç durmuyor bi değişik haller karnım geniş heralde bir sağda bir solda parti veriyor...🤣🤣😍 ağustos 20 olası doğum tarihi .. daha gelmeden nasıl rızk vermiş yaradan neler geliyor hediyeleri başladı bile ... ailemde bi acaip kız olacak diye al sana bir heves bir heyecan daha...🤣🤣🤣

Çocuklar konusunda her zmaan sen bilirsin der biri birşey derse çocuklar için annesine sorun der . Ya şöyle soyliyim benim eşim baya bir kıskanç ve fazlada düşünceli bazen diyorum kendimede yazık bu kadar düşünme kendisine yüklüyor yükü hep
Düşünce bir nebze ama kıskançlığa gerçekten tahammül edemiyorum. Bazı insan tüm yükü almayı sever ruhlarında vardır .

Kızlar aklıma ne takıldı hadi yazın da kurtarın beni bu dertten🤣
Bebelerin adını neye gore koydunuz?
Bizim ilk bulduğumuz isim Beren'di ilk doğanın adını Beren koyalım dedik.
Bazen isimlerini tam tersi koyduğumu hayal ediyorum birbirinin ismibi ikisine de yakıştıramıyorum 🤣
Size de oluyor mu öyle?
Avataravatar Avataravatar @K i m S e s i Z nicecream nicecream Z zelvan Mariposa7 Mariposa7 Kilya Kilya
Baska cinsiyetler aynı olan var mıydı hatırlayamadım
Bizimkiler altta ve üstte şekilde duruyorlardı . Altta Kİ fenaydı hareketler tekmeler zaten rahim ağzımı kısalttı gitti 😁 biz isimleri paylaşmıştık herkes istediği ismi koysun dedik , babamızda alttakinin isminin kendi istediği isim olsun istedi . İlk doğanda oydu o şekilde koyduk . Ama bence isimler uymuş bizde 😁

Bazen isimlerini tam tersi koyduğumu hayal ediyorum birbirinin ismibi ikisine de yakıştıramıyorum 🤣
Size de oluyor mu öyle?
Avataravatar Avataravatar @K i m S e s i Z nicecream nicecream Z zelvan Mariposa7 Mariposa7 Kilya Kilya
Benimki açıkçası bana benzeyen eşime benzeyen diye ultrason fotoğraflarına göre koyduk ön adlar dedelerin adı. Neyse doğdular hemşireler isimleri ne hangisi hangisi dedi henüz karar vermedik dedim bunda şu isim tipi var dediler bizim düşündüğümüzün tam tersi ama iyi öyle olsun dedim bende 😂 neyse ultrasonda bana benzettiğimiz eşime, eşime benzettiğimiz bana benzer çıktı aslında 😂😂😂 hemşireler daha doğru koymuş oldu valla niyetimize göre oldu 😅

Maşallah kuzuya 🧿ay sizin doğum gününüz gelmiş 😍😍
Evet canım. Çok az kaldı 🤗 darısı sizin başınıza 😄 ama çok hareketliler. Her gün yeni birşey çıkarıyorlar.

Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 hafta sonu yeğenimin düğünü var 3 saatlik yola gidecez. İki bebeyle yolculuk nasıl oluyor bir önerin var mı ?

Selamın aleyküm kızlar bu ara benimkiler yürüyor ev büyük peşlerine dolaşıyorum arada onlar bni takipte...🥰🥰🥰 hemen isim konusuna geçeyim karnmdayken biri sakin diğeri çok hareketliydi sakin olanın adını Yusuf dedim tanıdığım bütün yusuf bebekler sakindi çift geliyorlar diye iki
isim olacak dedim...Yusuf Arda oldu... diğeri Yasir adı değişik kimsede yok çevremde sahabe adı dedim Ali adını bilirim hareketliydi adıyla geldi Yasir Ali... kızlar acaip hızlı bişiy ... evin atom karıncası 🥰🥰🥰
Çok şükür halimize hafta içi yolculuk yapcaz tatil gibi kocaeliye ananeye gidicez hazırlık yapıyorum
Köye geldik mis gibi hava sabah 10 uyananlar 7 de ayakta ben memnun değilim valla...onlar mutlu...😍 burdan manzaranın tadını çıkarıyorlar teyzeleri

Yeliz giderken yaylanın anektarlarını bırak geç bacım 😂 Bebeleri kocaya satıp orda azcık kafa dinleyesim geldi yeminle 😬

Teyzeler. Oğlum ilk adımlarını attı 😍🥰

Evet canım. Çok az kaldı 🤗 darısı sizin başınıza 😄 ama çok hareketliler. Her gün yeni birşey çıkarıyorlar.

Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 hafta sonu yeğenimin düğünü var 3 saatlik yola gidecez. İki bebeyle yolculuk nasıl oluyor bir önerin var mı ?

Hayırlı olsuuun 😍 Rabbim güzel yollarda yürümeyi nasip etsin inşallah 🤲 Darısı başımıza desem mi demesem mi bilemedim 😂

Yolculuk konusunu Z zelvan a sorcan ha bire ankara Sakarya gidip gelen o 😂😂 Gerçi Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 de yayla merkez arası mekik dokuyor buranın ilçeleride şehirler arasını aratmıyor 🤭🤭

Size de oluyor mu öyle?
Kızın birinin ismini ben koydum diğerini de babası . Benim hep hayalim di kızım olursa adını Ayça koyacağım . Şöyle sarı saçları Ela gözleri olsa . Allah ta gönlüme göre verdi gerçekten de öyle oldu tam isminin kızı yani ay parçası kuzucuğum😘😘Diğeri de Zeynep Sena kara kuzum biraz erkekten hallice olsa da ona yakıştı ismi 😂Ayrıca babası koymasaydı ben Beren koyacaktım ismini . Ben senin gibi düşünmüyorum açıkçası .

Eklentiler

• E07AF7ED-A86D-4030-AC50-FCB36FAD18E8.jpeg
    E07AF7ED-A86D-4030-AC50-FCB36FAD18E8.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 53

Ana kucağı oto koltuğu unuttum ben durmuyorlar arka ayak boşluğu dolduruyorum yatak gibi Düşün arada oyun arada uyku birde mola ver canım miss gibi gidersin ben en Az 9 saat gidicem düşün 3 saat hicbiseycik🥰🥰🥰 şu sürekli yürek yiyen halimden bende bunaldım valla... hiç durmuyorum...

X