2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bende katılıyorum sana rahatsız edici. Aile evine tek gelip kalması kabul etmezdim açıkçası çok zorda kalmadıysa filan

Nos bu konuda ben eşleriyle anlaşamıyorum ki normalde hiç huyum değildir insanlarla anlaşamama başımdan atmış oluyorum
Tek başlarınada gelemiyorlar sen sağ ben selamet
Gerçi ben bunu bebeler olmadan halletmiştim ileriye yatırım olarak.
Eğer eşleri varsa gözünün üstünde kaşı var diye bahane bul eşine görüşmek istemiyorum onlarla de yavaş yavaş temizle.
Bebeler büyüyünce yeni arkadaşlıklar edinirsiniz birlikte nasılsa

Nice bende birini fena babybjörn e alıştırdım sanırım onda uyumazsa hemen kalkıyor. Ne kadar süre daha kullanabiliriz biz bu zımbırtıyı dokuz kilo demişte yatak pozisyonuna.

Nos bizimkiler hiç yerde durmuyor hep kucak

Aaa nos yapmamasına bir yorum getirmedi mi peki

Hepimiz doluyuz hepimiz
Ya zevkini çıkarta çıkarta süründürcem ya da bi gün evden kovcam adamı
Dün sinirlerim iyice zıpladı havaları gör Malatya uzay santralinde bilim insanı sanarsın
Zekâ seviyesi dımbıllı dayı
Niye kız anam cafe yok mu eve getiriyor gitsin kursun dörtlüyü oh mis ne işi var evde . Umarım bir de çay çorba servisi yapmıyorsundur.
Kafeye para verecekler bizim evde yeme içme bedava
Aa bu iyiymiş bak hiç aklıma gelmemişti ha
Nos bizimkiler hiç yerde durmuyor hep kucak
Benimkiler kucağı 7.ayda azalttılar bacım
Hala tamamen bırakmış değiller
Aaa nos yapmamasına bir yorum getirmedi mi peki
Yok canım sonuçlara ben baktım temiz doktorla henüz görüşmedik

Nice bende birini fena babybjörn e alıştırdım sanırım onda uyumazsa hemen kalkıyor. Ne kadar süre daha kullanabiliriz biz bu zımbırtıyı dokuz kilo demişte yatak pozisyonuna.
En dik pozisyonda 13kg diye biliyorum. Zaten ağırlaştıkça kademe artışı oluyor. Şuan en dikte bizimki ama ağırlığından dolayı yatar gibi duruyor. Zaten ayaklanınca binmek istemiyorlar.

Ayyy inanmıyorum yaaa tabi ki sağlıkla sıhhatli buyusunlerde ben hepsine razıyım tabi bide alıp dışarı çıksak oraya buraya gitsek fena olmaz ya o zaman da kesim çok dert yanarım ama 4 gözle bekliyorum valla kim var ki o kadar kalabalık ya

Kesinlikle ben mesela geçen ay 10 dk yalnız kalamıyorum sürekli agliyolardi şimdi gayet güzel kendilerini oyalıyolar ah bide biberonu tutup kendileri icseler bide içerken uyusular mamalarini bu da mı hayal ya Allah biliyo ya çok daraldım annem ve babam ayrılar babamın 3. Eşi dogumumda yanıma geldi yeterki biraz daha kalsın diye hicbirseye sesimi çıkarmadım kendimi kasmaktan kaskatı oldum sonra eşim izin alamadı bebekler çok agladi yetemeyince onların yanına gittim ve hayatımın hatasını yaptım yeter ki laf etmesinler diye günde sadece 1 saatlik uykuyla dururdum eşimle de zaten o kadın kavga etti o ayrı Bi mevzu o ona saydırıyo o ona Bi gün bebeklerin bezini değiştirdim unutmuşum yerde bana saymadigini bırakmadı ben çok pismisim ben de durmadım artık ona saydirdim sonra babam geldi ona bağırdığım için ağzıma.. etti resmen bende eşimi aradım sabah ezanı ile evime döndüm gerçekten psikolojim normal değil yeter ki bebeklerim sağlıklı olsun herseye tamam da bu vebal ya ne bileyim niye anlattım onu da bilmiyorum

Kim yok ki şekerim 3 oğlan 2 kız bir anne bir baba etti sana 7

Kızlar aklıma ne takıldı hadi yazın da kurtarın beni bu dertten
Bebelerin adını neye gore koydunuz?
Bizim ilk bulduğumuz isim Beren'di ilk doğanın adını Beren koyalım dedik.
Bazen isimlerini tam tersi koyduğumu hayal ediyorum birbirinin ismibi ikisine de yakıştıramıyorum
Size de oluyor mu öyle?
Avataravatar Efenin_Annesi nicecream Z zelvan Mariposa7 Kilya
Baska cinsiyetler aynı olan var mıydı hatırlayamadım

Bizimki biri babamın adı diğeri de eski isim olsun modern olursa öbürü küser mi büyüyünce diye koyduk. Ama hangisi hangisi olacak diye biz de bilmiyorduk. Doktorumuz isimlerini sormuştu doğumdan önce doğunca da ilk doğana bu mehmet olsun diyince bizi de bu dertten kurtardı şimdi bakıyorum da uyuyor isimleri bence huylarına bakınca

Galaxyeliz61 var birde iki erkek uşaklı

Bu arada arada Defne'ye acaba başka bir isim mi koysamıydık döner hep Demir annemin babasının ismi o tamamda Defne hep acaba kalıyor Yani yer değiştirme yerine bende de bu var

Benim aklımda çok daha modern isimler vardı
Evirdik çevirdik geleneksele döndük
Kocam kişisi babasına kıyak olsun diye dicle mi koysak dedi :) diyarbakırlılar :) birde pederin eski dükkanı dicle elektrikmiş

Bende kendi soyadımı koydum elvan :)

Dicle ve elvan oldu.
Ama dicle için yapmayın dediler tanıdığımız dicleler hep asi anarşist :) o nehir gibi azgın olur dediler dinlemedik
Ne tekim adı gibi oldular
Biri çiçek gibi sorunsuz
Diğeri azgın nehir gibi dakka durmuyo

İlk doğanı kocam istemiş
Bende iri olanı istemiştim
İkimizinde istediği oldu :)

Ilk once anlamina ve kurani kerimde geciyor mu diye baktik karar verdik sonra 1. Bebek ve 2. Bebek diye dogumhanede belirtmisler odaya gelince 2 sininde yüzünü gösterdik ogluma hangisi zeynep hifa hangisi ecrin nisa olsun dedik abisi koydu ilk dogan 2 dk ile abla olana ecrin nisa 2. Ye de zeynep hifa olsun dedi isimleriyle cok örtüşüyor bnmkiler diyorum oglum cuk diye adlndrmissin

Hayırlı doktor bizimki sormamıştı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…