- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.261
Yeloyu unutmuştum bak iyi hatırlattinGalaxyeliz61 var birde iki erkek uşaklı
Bu arada arada Defne'ye acaba başka bir isim mi koysamıydık döner hepDemir annemin babasının ismi o tamamda Defne hep acaba kalıyor Yani yer değiştirme yerine bende de bu var
Seninkilerin isimlerini bilmiyordum bak iyi ki sormuşumBenim aklımda çok daha modern isimler vardı
Evirdik çevirdik geleneksele döndük
Kocam kişisi babasına kıyak olsun diye dicle mi koysak dedi :) diyarbakırlılar :) birde pederin eski dükkanı dicle elektrikmiş
Bende kendi soyadımı koydum elvan :)
Dicle ve elvan oldu.
Ama dicle için yapmayın dediler tanıdığımız dicleler hep asi anarşist :) o nehir gibi azgın olur dediler dinlemedik
Ne tekim adı gibi oldular
Biri çiçek gibi sorunsuz
Diğeri azgın nehir gibi dakka durmuyo
İlk doğanı kocam istemiş
Bende iri olanı istemiştim
İkimizinde istediği oldu :)
Sizi de abiniz kurtarmış o derttenIlk once anlamina ve kurani kerimde geciyor mu diye baktik karar verdik sonra 1. Bebek ve 2. Bebek diye dogumhanede belirtmisler odaya gelince 2 sininde yüzünü gösterdik ogluma hangisi zeynep hifa hangisi ecrin nisa olsun dedik abisi koydu ilk dogan 2 dk ile abla olana ecrin nisa 2. Ye de zeynep hifa olsun dedi isimleriyle cok örtüşüyor bnmkiler diyorum oglum cuk diye adlndrmissin
Maşallah kuzuyaTeyzeler. Oğlum ilk adımlarını attı
Selamın aleyküm kızlar bu ara benimkiler yürüyor ev büyük peşlerine dolaşıyorum arada onlar bni takipte...Galaxyeliz61 var birde iki erkek uşaklı
Bu arada arada Defne'ye acaba başka bir isim mi koysamıydık döner hepDemir annemin babasının ismi o tamamda Defne hep acaba kalıyor Yani yer değiştirme yerine bende de bu var
Kız yeliz doğum günü kutladınız mi siz?Selamın aleyküm kızlar bu ara benimkiler yürüyor ev büyük peşlerine dolaşıyorum arada onlar bni takipte...hemen isim konusuna geçeyim karnmdayken biri sakin diğeri çok hareketliydi sakin olanın adını Yusuf dedim tanıdığım bütün yusuf bebekler sakindi çift geliyorlar diye iki ısıtılacak dedim...Yusuf
Selamın aleyküm kızlar bu ara benimkiler yürüyor ev büyük peşlerine dolaşıyorum arada onlar bni takipte...Galaxyeliz61 var birde iki erkek uşaklı
27 nisan doğum gününü sadece pasta kestik babamız azcık hastaydı ama sünnet oldular ya kapıda mevlit ıstiyor babaanne yaparsam öyle bişiy diğer türlü kendi annemlerde bi kutlama yapacağız Kocaelinde yardım edecek teyze anane var onlarda anı olsun istiyor öle işte teysesi...Kız yeliz doğum günü kutladınız mi siz?
Kaç aylık oldu bebeler?
Elif Lâm hanım nasıllar
Düşünce bir nebze ama kıskançlığa gerçekten tahammül edemiyorum. Bazı insan tüm yükü almayı sever ruhlarında vardır .Çocuklar konusunda her zmaan sen bilirsin der biri birşey derse çocuklar için annesine sorun der . Ya şöyle soyliyim benim eşim baya bir kıskanç ve fazlada düşünceli bazen diyorum kendimede yazık bu kadar düşünme kendisine yüklüyor yükü hep
Bizimkiler altta ve üstte şekilde duruyorlardı . Altta Kİ fenaydı hareketler tekmeler zaten rahim ağzımı kısalttı gittiKızlar aklıma ne takıldı hadi yazın da kurtarın beni bu dertten
Bebelerin adını neye gore koydunuz?
Bizim ilk bulduğumuz isim Beren'di ilk doğanın adını Beren koyalım dedik.
Bazen isimlerini tam tersi koyduğumu hayal ediyorum birbirinin ismibi ikisine de yakıştıramıyorum
Size de oluyor mu öyle?
Avataravatar @K i m S e s i Z nicecream Z zelvan Mariposa7 Kilya
Baska cinsiyetler aynı olan var mıydı hatırlayamadım
Benimki açıkçası bana benzeyen eşime benzeyen diye ultrason fotoğraflarına göre koyduk ön adlar dedelerin adı. Neyse doğdular hemşireler isimleri ne hangisi hangisi dedi henüz karar vermedik dedim bunda şu isim tipi var dediler bizim düşündüğümüzün tam tersi ama iyi öyle olsun dedim bendeKızlar aklıma ne takıldı hadi yazın da kurtarın beni bu dertten
Bazen isimlerini tam tersi koyduğumu hayal ediyorum birbirinin ismibi ikisine de yakıştıramıyorum
Size de oluyor mu öyle?
YaaKilya muhabbetin üstüne denk gelen: kuzen çocuğu 2 yaşında 12 kg babybjörne binmek istedi. bebekken 1dk durmamış Eki Görüntüle 3060628
Yeloyu unutmuştum bak iyi hatırlattin
Defnenin nesini beğenmedin kiz
Evet canım. Çok az kaldıMaşallah kuzuyaay sizin doğum gününüz gelmiş
Selamın aleyküm kızlar bu ara benimkiler yürüyor ev büyük peşlerine dolaşıyorum arada onlar bni takipte...hemen isim konusuna geçeyim karnmdayken biri sakin diğeri çok hareketliydi sakin olanın adını Yusuf dedim tanıdığım bütün yusuf bebekler sakindi çift geliyorlar diye iki
isim olacak dedim...Yusuf Arda oldu... diğeri Yasir adı değişik kimsede yok çevremde sahabe adı dedim Ali adını bilirim hareketliydi adıyla geldi Yasir Ali... kızlar acaip hızlı bişiy ... evin atom karıncası
Çok şükür halimize hafta içi yolculuk yapcaz tatil gibi kocaeliye ananeye gidicez hazırlık yapıyorum
Köye geldik mis gibi hava sabah 10 uyananlar 7 de ayakta ben memnun değilim valla...onlar mutlu...burdan manzaranın tadını çıkarıyorlar teyzeleri
Teyzeler. Oğlum ilk adımlarını attı
Evet canım. Çok az kaldıdarısı sizin başınıza ama çok hareketliler. Her gün yeni birşey çıkarıyorlar.
Galaxyeliz61 hafta sonu yeğenimin düğünü var 3 saatlik yola gidecez. İki bebeyle yolculuk nasıl oluyor bir önerin var mı ?
Kızın birinin ismini ben koydum diğerini de babası . Benim hep hayalim di kızım olursa adını Ayça koyacağım . Şöyle sarı saçları Ela gözleri olsa . Allah ta gönlüme göre verdi gerçekten de öyle oldu tam isminin kızı yani ay parçası kuzucuğumKızlar aklıma ne takıldı hadi yazın da kurtarın beni bu dertten
Size de oluyor mu öyle?
Ana kucağı oto koltuğu unuttum ben durmuyorlar arka ayak boşluğu dolduruyorum yatak gibi Düşün arada oyun arada uyku birde mola ver canım miss gibi gidersin ben en Az 9 saat gidicem düşün 3 saat hicbiseycikEvet canım. Çok az kaldıdarısı sizin başınıza ama çok hareketliler. Her gün yeni birşey çıkarıyorlar.
Galaxyeliz61 hafta sonu yeğenimin düğünü var 3 saatlik yola gidecez. İki bebeyle yolculuk nasıl oluyor bir önerin var mı ?