- 19 Ocak 2017
- 6.967
- 20.214
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.221
Mi-Ok Yun aha da kapı çaldı kız açtılar kapıyı senin dediğini yapacam
Yap pişman olmazsın hem evin işlerini görürmüş olursun hem bi daha gelmezler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mi-Ok Yun aha da kapı çaldı kız açtılar kapıyı senin dediğini yapacam
Ben temizlik yapmayı bıraktım artık kafayı yicem yoksaYap pişman olmazsın hem evin işlerini görürmüş olursun hem bi daha gelmezler
Ben temizlik yapmayı bıraktım artık kafayı yicem yoksa
Gelen giden bitmiyor evi dağınık pis görürlerse belki bi daha gelmezler
Kocam olacak süper zekanın arkadaşları hep kendi musallat ediyorHala gelen varsa pek önemseyeceklerini düşünemedim nedense. İnsan nasıl ikiz küçük bebeği olan kişinin evine misafirliğe gider ki
Yardım etmeye gelmeyen hiç gelmesin mümkünse
Amin yavrum inşallah, tum evlatlarim bana proteini munla aratiyor yaAllah kolaylık versin ya cidden bişeyler alerji yaptığı zaman yok onda da varmı buda yapar mı bile başlı başına iş haline geliyor. Geçmiş olsun inşallah kızdaki gibi çabuk geçer
Bu kocalar hep ayni tiriviri, benim esek de dun 2 cocuk atesli acilden geldik, evi birakti starbucksta tez yazmaya gitti bebeler ateslendi 2 saat telefonuna bakmadi, saydim sayistirdim, bugun agzina lokma yemek koymadi bana inadindan.Kocam olacak süper zekanın arkadaşları hep kendi musallat ediyor
Anlattım olmadi kavga ettim olmadi
Bi de utanmadan bize gelenler senin temizliğine bakmaz diyor neyime bakacaklarsa
Bi gün eşyalarını kapinin önünde bulacak az kaldı
Kendi bekar evine kimi getiriyorsa getirsin
Yemezse yemesin baba olduğunu unutmasaymış senin suçun muBu kocalar hep ayni tiriviri, benim esek de dun 2 cocuk atesli acilden geldik, evi birakti starbucksta tez yazmaya gitti bebeler ateslendi 2 saat telefonuna bakmadi, saydim sayistirdim, bugun agzina lokma yemek koymadi bana inadindan.
Ben olsam sinirimden ölürüm.Kocam olacak süper zekanın arkadaşları hep kendi musallat ediyor
Bi de utanmadan bize gelenler senin temizliğine bakmaz diyor neyime bakacaklarsa
Ben öleyim meydan ona kalsın yok öyleBen olsam sinirimden ölürüm.
Getirebiliyorsan helal olsun.Ben öleyim meydan ona kalsın yok öyle
Fitil fitil getircem bunları burnundan
Yavaş yavaş acı çektircem
Gelen eltim imiş aynen dediğini yaptım kadın dönmüş bakıyor bu manyak ne yapıyor edasıyla gerçi o her zaman yapar hakkını yemeyeyim şimdiYap pişman olmazsın hem evin işlerini görürmüş olursun hem bi daha gelmezler
Kız şimdi düşündüm de geçim kaynağımız ne olacak bu durumda Sen ağa ben ağa inekleri kim sağa .koca ayılar olmazsa be yer ne içeriz artık olmadı cami önüne karargah kurarızVallaha evde olduklarında insanın kan beynine sıçrıyor kesinlikle tuttum bu sözünüzü
Gel gel hatta ben sana daha güzel fikir vereyim benim kocaayıyıda atalım sen ben bebeler geçinir gideriz olmaz mı
Niye kız anam cafe yok mu eve getiriyor gitsin kursun dörtlüyü oh mis ne işi var evde . Umarım bir de çay çorba servisi yapmıyorsundur.Kocam olacak süper zekanın arkadaşları hep kendi musallat ediyor
Hiç üzülmedim aç kaldığına nedenseBu kocalar hep ayni tiriviri, benim esek de dun 2 cocuk atesli acilden geldik, evi birakti starbucksta tez yazmaya gitti bebeler ateslendi 2 saat telefonuna bakmadi, saydim sayistirdim, bugun agzina lokma yemek koymadi bana inadindan.
Ya erkek arkadaşın eve gelmesi ve bir de yatılı kalması çok doğru değil bence ya da ben mi yanlış düşünüyorum Ne kadar samimi olursa olsun bana yanlış geliyor . Ben şahsen istemem kız gece insan kalkacak olsa bir şeye kalkamaz yani ya da ne bileyim işte yanlış bence . Giysin otelde kalsın canım ne işi varmış evde ben kimseye güvenemem açıkçasıGetirebiliyorsan helal olsun.
Bende 1 ay önce falan tartıştım eve yatılı 1 haftalığına mısafır gelecekti. 1 kışı ama genede bana yük. Dedim ben kendıme yemek yapamıyorum. Başkasına hiç yapamam göre. Kendı yapar hazırlarsa gelsın ona göre dedım. Ben kimseye hamılelıkte bebeklerımde varkende yük olmadım. Kimsede bana yük olmasın dedım. Bu arada gelen kişi aşırı samımı oldugu biri. Anam bunu diyen senmısın adam canımı alacak gibi baktı çattı bana tartıştık. Sonunda ben kazandım gelmedı. Hayır karşıdaki de afedersin eş....k
İnsanda biraz düşünce olur. İnsanlardaki genişliğe şaşıp kalıyorum. Ayy ne dolmuşum. Canını oku hak ediyorlar
Birde insan evin içinde baya rahat giyiniyor. Bebekli olunca daha da rahat giyinmek gerekiyor. Ben hayatta üstüme başıma dikkat edemezdim ,Ya erkek arkadaşın eve gelmesi ve bir de yatılı kalması çok doğru değil bence ya da ben mi yanlış düşünüyorum Ne kadar samimi olursa olsun bana yanlış geliyor . Ben şahsen istemem kız gece insan kalkacak olsa bir şeye kalkamaz yani ya da ne bileyim işte yanlış bence . Giysin otelde kalsın canım ne işi varmış evde ben kimseye güvenemem açıkçası
Tabi canım orası da ayrı bir konu evler mahremiyet alanımızdır .Sözüm meclisten dışarı kimseye güvenmemek lazım neler neler okuyoruz vallaha en güzeli hiç topa girmemekBirde insan evin içinde baya rahat giyiniyor. Bebekli olunca daha da rahat giyinmek gerekiyor. Ben hayatta üstüme başıma dikkat edemezdim ,
Bu konu da bende aynı şeyi düşünüyorum.
Mama, ek gida, yıkanma, bebek sakinleştirme, oyun , gezme uyku yürüseler de hadi gelin yemek hazır desek gelip masaya oturup kendi yeseler demiEk gıda muhabbeti öyle yapıyor bende eşim işten gelince azcık ona satıp takılabiliyorum zaten
Yoksa sürekli yiyecek bişeyler hazırlıyor gibi hissediyorum kendimi Mama, ek gıda uyku, mama ek gıda uyku, mama mama uyku Yeminle içim şişti
Canım ek gıda baya değiştiriyor bebekleri , güzelce doğdukları için gündüzleri daha uzun uyuyorlar, bizim de 1 saat uyutmaya çalışıyorduk 5 dk uyuyup başlıyordu ağlamaya. Ek gıdaya geçince çok farklı oldu herşey. Senin de az kalmış, bir de uyku düzeni oluşturunca bebekler de alışıyorlar uyku saatleri gelince dayanamıyorlar artık. Yani bence ikizler büyüdükçe işler kolaylaşıyor. Yürümeye başlayınca da evi gizemli hale getircez . Zaten önümüz yaz. Hergun parka falan derken büyüyüp gidecekler inşallah.Aynen bak o açıdan dusunmemistim gerçekten vakit yok geceleri falan her türlü her fırsatta dinlemeye çalışırım düzeltilmiş 4.5 iken başlarım yavaştan inşallah bende sizin gibi becerebilirim ya yol yorgunluğu yada evin sakinliği ikidir uyutabiliyorum şükür ki
Dediğim gibi az daha sabır canim, ek gıdadan sonra sen de fark edeceksin . Bebekler bir anda serpiliyorlarAaah ahhh ben çok gec kalmışım işte bu gruba hep birilerine ağız eğdim eğmek zorunda kaldım gerçi
Yaaa 30 40 normal dedin ya içim nasıl ferahladi sanki diyorum ben bir halta yaramiyorum uyutamiyorum çocukları gibi geliyordu bana içime nasıl ferahlık verdiniz anlatamam.
Stres çok yaptım da sabah şarkılarla uyandırdım bebeklerimi hep gülen yüzlü olmaya çalışıyorum stresi hemen yapamam ama bırakmam lazım ay o uyandı ay o uyancak bu hayat böyle gecmeeezzz biliyorum
Amin yavrum inşallah, tum evlatlarim bana proteini munla aratiyor ya
Kız şimdi düşündüm de geçim kaynağımız ne olacak bu durumda Sen ağa ben ağa inekleri kim sağa .koca ayılar olmazsa be yer ne içeriz artık olmadı cami önüne karargah kurarız