- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.181
Şu an biri çılgınlar gibi ağlıyor uyumamak için mesela uyuyacak başka çaresi yokO kadar güzel moral veriyorsunuz ki bu grup olmasaydı ağızlarının kokularını cekecektim az önce birini ayağıma diğerini yanıma aldım biri pis pisle diğeri ayağımda uyuyo sjmdi annemlerde olsaydım ya kapı çalardı ya üst komşu gelirdi gerçekten ben yapı gereği çok pimpirikliyim yani hiç rahat bir insan değilim ama ağlamadan büyüyen bebek yok hele ki ikiz hiç yok ortadan 2 ye bölünmeyeceğime göree buna da alışacağim artık ben desteksiz uyutma konusunda çok çok geç kalmışım gerçekten ama herseyin bir dönüşü vardır inşallah uyku eğitimine kadar yol katedebilirim hem diyolarki kendi kendine uyursa uzun uyur doğruysa tabi
Desteklerin için çok teşekkür ederim kafama takılan beceremediğim şeyi sorarim.
Bende büyük zevkle o zamanları bekliyorum benimde ne bir akraba ne de bir arkadaşım var. Ama kızlarım bana yardımcı olurlar
Ya biliyorum çok oluyorum ama şu maske ipini nasıl yaptın hiç resmi var mı bana örnek olarak atar mısın hep ağızlarında mi tutuyodun uyuyunca falan çıkartıyor muydun
Desteksiz uyuyunca kesinlikle daha uzun uyuyorlar
Kısmi uyanmalarda uykuya nasıl geri döneceklerini bildikleri için hemen geri uyuyabiliyorlar çünkü
120 günlük demissin kaç haftalık doğdular ki?
Prematüre değillerse yavaş yavaş uyku eğitimine başlayabilirsin aslında